Close
Faqja 147 prej 187 FillimFillim ... 4797137145146147148149157 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,461 deri 1,470 prej 1865

Tema: Albin Kurti

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anėtarėsuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar mė parė nga Disa Lexo Postimin
    Po ti shtroje disa pytje:Pse e kritkon Vetevendosjen?!,Cka ka gabuar Vetevendosja qe ti pe kritikon aq ashper?!
    sepse jam i sigurt sikur deka qe do ta ze qdo njeri qe ka lind
    ashtu jam i sigurt se vetfundosja eshte piell e serbis
    ndaq beso sot ndaq do ta kuptosh neser
    e ka disa qe sdo ta kuptoin kurr
    ose nuk do te deshiroin te kuptoin kurr
    Do t“i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anėtarėsuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Citim Postuar mė parė nga Llapi Lexo Postimin
    Inshalla keto fjale qe i ke shkruar,ose ke qen "jerum" ose i ke shkruar nga injoanca e madhe....inshalla nuk i ke shkruar me gjithe zemer,edhe besoje qe nuk i ke shkruar me gjithe zemer.Se moza ma keq.
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

Nje Pyetje LLap, dhe nese mundesh te jepesh nje pergjigje nga vetja e juaj, e kam fjalen ti vet qka mendon. Po i lajme anash edhe Kurtin e edhe Thacin.

A duhet qe Kosova te hyje ne bisedime me Serbine, para se Serbia te na njohe si Shtet Sovran dhe i Pavarur ?

Ti vete si Llap, si antar i ketij forumi cka mendon. Po apo Jo, dhe arsyet sipas mendimit tend.
    BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE

Anėtarėsuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar mė parė nga ARIANI_TB Lexo Postimin
    Nje Pyetje LLap, dhe nese mundesh te jepesh nje pergjigje nga vetja e juaj, e kam fjalen ti vet qka mendon. Po i lajme anash edhe Kurtin e edhe Thacin.

A duhet qe Kosova te hyje ne bisedime me Serbine, para se Serbia te na njohe si Shtet Sovran dhe i Pavarur ?

Ti vete si Llap, si antar i ketij forumi cka mendon. Po apo Jo, dhe arsyet sipas mendimit tend.
    meu pyet une jo ne bisedime por krejt prej kesaj faqje te tokes e kisha fshi serbin belit
    po let e kemi une e ti qe flasum vetem na qka mendoim
    e nuk kemi kurfaq pergjegjsie

Anėtarėsuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar mė parė nga Disa Lexo Postimin
    Inshalla keto fjale qe i ke shkruar,ose ke qen "jerum" ose i ke shkruar nga injoanca e madhe....inshalla nuk i ke shkruar me gjithe zemer,edhe besoje qe nuk i ke shkruar me gjithe zemer.Se moza ma keq.
    jo nuk jam jerum por keshtu thell mendoi dhe besoi
    e pse po pyet pra balit

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-12-2010
    Postime
    4
    ncnc kqyre kulturen, traditen e njerėzve si e perkrahin Thaqin se qka shkrujnė dhe si shkrujnė, haj medet per ta !!
    Turp!!Marre!!

meu pyet une jo ne bisedime por krejt prej kesaj faqje te tokes e kisha fshi serbin belit
    po let e kemi une e ti qe flasum vetem na qka mendoim
    e nuk kemi kurfaq pergjegjsie
    Thaēi: Jam i gatshėm tė takohem me Tadiqin

--------------------------------------------------------------------------------
    22-12-2010 13:46 CET Kryeministri nė dorėheqje i Kosovės, njėherėsh kryetar i PDK-sė, Hashim Thaēi ka deklaruar se akuzat ndaj tij, tė ngritura nė raportin e Dick Martyt, nuk do tė rrezikojnė bisedimet e planifikuara mes Prishtinės e Beogradit.

“Ne do t’i mbajmė kėto bisedime mu ashtu siē janė planifikuar. Unė jam i gatshėm tė takohem me presidentin e Serbisė, Boris Tadiq”, ka thėnė Thaēi nė njė intervistė pėr gazetėn austriake “Die Presse” – duke shtuar se edhe presidenti serb ka shfaqur gatishmėri tė takohet me tė, edhe pas publikimit tė raportit tė Martyt.

Akuzat e Martyt se ai ėshtė drejtuesi i njė rrjeti mafioz qė merret me trafik droge, armėsh dhe organesh njerėzore, Thaēi i ka cilėsuar si trillime, ndėrsa ka pėrsėritur se raportuesi evropian duhet tė gjejė njė ekip tė fortė tė avokatėve – “sepse me asnjė kusht nuk do tė arrijė t’i shmanget drejtėsisė”.

“Raporti i Martyt nuk ka asnjė mbėshtetje dhe paraqet njė raport anti-kosovar. Me akuzat e tij, ai dėshiron tė njollosė dy shtete tė pavarura, Kosovėn dhe Shqipėrinė”, ka thėnė Thaēi.

Madje, sipas Thaēit, raportuesi Marty sulmon edhe SHBA-tė dhe shtetet e BE-sė e tė OKB-sė, pėr shkak tė rolit tė tyre pas luftės nė Kosovė.

“Ky ėshtė njė raport politik, i cili nuk bazohet nė fakte”, ka thėnė Thaēi, duke shtuar se po punohet qė ky raport tė vėrtetohet nė tėrėsi dhe e gjithė kjo punė tė sqarohet. /Zėri/

Anėtarėsuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Qeveria: “Vetėvendosje, marksista dhe tė paedukatė”
    23-12-2010 12:52 CET

Qeveria e Kosovės i ka dhėnė njė epitet tė ashpėr anėtarėve tė Lėvizjes “Vetėvendosje”, duke i quajtur ata komunistė dhe tė paedukatė. Kjo deklaratė, sipas “Indeksonline”, erdhi pas akuzave tė kėsaj lėvizjeje lidhur me UĒK-nė, ku kanė thėnė se disa krerė tė UĒK-sė janė krerė tė krimit.

Akuzat nė emėr tė Qeverisė i ka bėrė zėdhėnėsi i saj, Memli Krasniqi.

“Ata kanė mentalitet marksist dhe janė tė paedukatė. Ata kanė qenė tė ri kur ka pasur luftė”, ka thėnė Krasniqi, duke dhėnė porosinė se anėtarėt e “Vetėvendosjes” do tė kenė kohė tė mėsohen.

Ndėrkohė, nė mbledhjen e Qeverisė, kryeministri nė shkarkim, Hashim Thaēi ka thėnė se zgjedhjet nė Kosovė kanė plotėsuar standardet demokratike.

Ndėrkaq, duke iu kundėrpėrgjigjur kėrkesės sė kreut tė LDK-sė, Isa Mustafa pėr zgjedhje tė reja nė shtator tė 2011, Thaēi ka thėnė se do ta udhėheq ekzekutivin deri nė vjeshtė tė 2014-ės.

Pasioni pėr shkencėn Maska e KILI MERTURI
    Anėtarėsuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropė
    Postime
    1,838
    VETVENDOSJE! DO TA BĖJĖ SHQIPĖRIN!

Kili
    SHQIPĖRIA ETNIKE ĖSHTĖ GJAKU IM QĖ NUK FALET!
    BAC, U KRYMB!

a hala nė liri ky krimineli a!

Ani marksista , hahahah

Ky pėr marsizem-leninizem-enverizem e verte edhe baben e vet ,e po i thot dikuj tjetėr hahaha

Ti thom sa smė kan thon a.

E din te gjith kush ėshtė kush , ka kalu koha e enverit o hasė!
    Nė dreq tė mallkuar tė gjithė antishqiptarėt dhe tradhtarėt e kombit!

Qeveria: “Vetėvendosje, marksista dhe tė paedukatė”
    23-12-2010 12:52 CET

Qeveria e Kosovės i ka dhėnė njė epitet tė ashpėr anėtarėve tė Lėvizjes “Vetėvendosje”, duke i quajtur ata komunistė dhe tė paedukatė. Kjo deklaratė, sipas “Indeksonline”, erdhi pas akuzave tė kėsaj lėvizjeje lidhur me UĒK-nė, ku kanė thėnė se disa krerė tė UĒK-sė janė krerė tė krimit.

Akuzat nė emėr tė Qeverisė i ka bėrė zėdhėnėsi i saj, Memli Krasniqi.

“Ata kanė mentalitet marksist dhe janė tė paedukatė. Ata kanė qenė tė ri kur ka pasur luftė”, ka thėnė Krasniqi, duke dhėnė porosinė se anėtarėt e “Vetėvendosjes” do tė kenė kohė tė mėsohen.

Ndėrkohė, nė mbledhjen e Qeverisė, kryeministri nė shkarkim, Hashim Thaēi ka thėnė se zgjedhjet nė Kosovė kanė plotėsuar standardet demokratike.

Ndėrkaq, duke iu kundėrpėrgjigjur kėrkesės sė kreut tė LDK-sė, Isa Mustafa pėr zgjedhje tė reja nė shtator tė 2011, Thaēi ka thėnė se do ta udhėheq ekzekutivin deri nė vjeshtė tė 2014-ės.
    Ore Llapo, ke ndegjuar se ky far George Hashim Thaci yt, ka deshir shume te madhe qe ta takoj Boris Tadicin. Kete enderr e ka te kamoshme Thaci dhe tani do i realizohet kjo enderr, edhe per kunder asaj qe Sebia-Boris Tadici ende nuk na ka njohur si shtet sovran dhe te pavarur, edhe per kunder asaj qe Serbia - Boris Tadici ende nuk ka kerkuar falje zyrtater per te gjitha ato demet qe Serbia i ka shkaktuar ne Kosoven e para dhe gjate Luftes, masakrimet, djegjet e shtepive, shpernguljen e me se 1 milion shqiptareve nga trojet e tyre, nga shtepite e tyre, edhe per kunder asaj qe Serbia - Boris Tadici ne kushtetuten e tyre e kane Kosoven si pjese te saj. Pra si duket edhe George Hashim Thaci por edhe ti paskeni harruar te gjitha keto.

Pra sipas teje Llapo, ne rregull qe Gorge Hahsim Taci do shkon e te bisedoje me Serbine me Tadicin per Kosoven.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •