arian tybe..
prej Titos ..asnji dinar nuk e kam shti ne xhep or ti lahper i albin demaqit te qoses se edvin veliut....
kurse ti e krejt ju albinat prej titos kini hip qe 2 vjeca neper kerrat e baballarve..kini shku neper greqira e ulqira e stamolla e gjermanira e kini jetue neper villa 2-3 katshe e neper banesa te ngrotha e jini ushqye e mbath si mos ma mire..
pra tito eshte i joti i babes tend e gjyshes tande qe nuk i ka mungue kafja e shekeri e zetini e suxhuku e kolltuku e dimijet mendafsh turkijet.. e pastermi e televizjoni e veshja e shminkat-llyki e .. struja e telefoni e beligrad spital doktorri pa pare..
dje pyeta nji kosovar 60 vjecar..
kur e mban mend ti or tafil qe ju ka ardh struja ne katundin tuaj..
valla tha.. qysh se jam lind kena pas struj ne katund tone..
e ma von tha dhe telefona e kmish najllona e kena hyp vozit pa pasosh viz e tallona e kena shkue neper zagreba e mynshena.. e kena ba qejf nder zllatki pllazha..me gjysh e nan e daj e axha..
psh kur e ka ba albini apo baba albinit at villo banesen ne ulqin..
bahu trim e trego..
po ne nuk merzitemi se vet un e shok te mi skemi pa kurr ndoj dinar te titos ne dor ton apo dojcmarka sikurse ju.. por.. na ka ardh mire qe kombi pjesa ne kosov ka pas buk me hanger e shkolla me mesue shqip..
po ti nuk i kupton kto gjana mor lahper enveruc qosist polpotist..
te fola per DRIN Luftarin.. e RRUg TE KOMBIT dhe u skicofrenove..
e shikon pra se cfar m e bir m je?
prandaj nuk ju a kam besen juve.. sepse te njoh ty mor khmer rruzh qe i je gzue vrasjes se fmive shqiptar e vajzave shqiptare e burrave shqiptar..
..
Krijoni Kontakt