Close
Faqja 40 prej 187 FillimFillim ... 3038394041425090140 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 391 deri 400 prej 1865

Tema: Albin Kurti

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anėtarėsuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Llapi tash ja ke fute kote shoki.
    Po eshte e vertet qe shoqata e dala nga lufta jan te ndikuara nga Thaqi ketu ska pik dyshimi.
    Unmiku ja ka mbush xhepat me lek??!!!auuuuuuuuu Llapi srz nuk e kam prite nga ti kete koment,hajde kur po folin do injnoranta tjere dhe pe kritikojne Albini forte nuk po ma nine,sepsa ata jan injoranta dhe nuk din.Por kur po i lexoje keto komente qe ti i ke shkruar shum po quditem,sepse ty te konsideroj njeri te afte dhe patriot keshtu qe nuk eshte mire nje njeri si ti patriot,te flet per Albini keshtu.

Me t'mira
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anėtarėsuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar mė parė nga Disa Lexo Postimin
    Llapi tash ja ke fute kote shoki.
    Po eshte e vertet qe shoqata e dala nga lufta jan te ndikuara nga Thaqi ketu ska pik dyshimi.
    Unmiku ja ka mbush xhepat me lek??!!!auuuuuuuuu Llapi srz nuk e kam prite nga ti kete koment,hajde kur po folin do injnoranta tjere dhe pe kritikojne Albini forte nuk po ma nine,sepsa ata jan injoranta dhe nuk din.Por kur po i lexoje keto komente qe ti i ke shkruar shum po quditem,sepse ty te konsideroj njeri te afte dhe patriot keshtu qe nuk eshte mire nje njeri si ti patriot,te flet per Albini keshtu.

Me t'mira
    nash befasou nash mos u befaso
    krejt punet mar e mire e kthjellt siq pretendoni ju disa nuk i kan keta te vetvendosjes
    e as prisi i tyne albini
    besoi shum besoi qe i njof per se afermi ndoshta ma mire se ti
    Do t“i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Anėtarėsuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Citim Postuar mė parė nga Llapi Lexo Postimin
    krejt punet mar e mire e kthjellt siq pretendoni ju disa nuk i kan keta te vetvendosjes
    e as prisi i tyne albini
    Valla sdi cka po thu veq edhe une e njohe,sa qe edhe ka qen ne vizit ne shtepin time,bash me Bace Adem Demaci.

Anėtarėsuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Citim Postuar mė parė nga Llapi Lexo Postimin
    e as prisi i tyne albini
    Valla sdi cka po thu veq edhe une e njohe,sa qe edhe ka qen ne vizit ne shtepin time,bash me legjende e gjall Adem Demaci.

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anėtarėsuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar mė parė nga Disa Lexo Postimin
    Valla sdi cka po thu veq edhe une e njohe,sa qe edhe ka qen ne vizit ne shtepin time,bash me legjende e gjall Adem Demaci.
    ok ok mbaje bindjen tani ti
    e mos e krahaso Bacen me ata pishpirikat me flok te vetvendosjes ti
    se baca ju ep kshilla kur te ka koh e sdo te thot qe i perkrah se edhe une kam bisedue per keta quna me bacen
    Do t“i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Antivirus -Llap- Maska e ardiana luzha
    Anėtarėsuar
    19-11-2007
    Vendndodhja
    Ne mendjen tende!
    Postime
    1,008
    Disa e Llap gjithe secili ka dhan ne menyrat e vete kontributun e tyre.Une prej 2006 deri 2008 kam qen aktviste edhe aktivistja e pare ne zyre qe eshte hape ne vendin time,gjithcka shkon ne rregulle po mos te vinte aj fare glauk konjufca qe ktheu Vetėvendosjen 90%me poshte.Idet qe i jep aje menyra se i Proteston duke shaj te tjeret qe kan dhan shume me shume se aje ne me pelqej.Kame dhane dorheqje kam pas arsye timen qe arsyetohet.....Kshtu qe Disa vetem pak me mendu me heret ka pas shume me shume njerze qe ekane perkrahe.2009 kame bare nje vizite zyrete Pr-Nuk jane njerzi qe kane qene me perpara,te gjithe jane shume te ri. Per te mira dyte.
    2011*Pse tė pėshtyjmė rrugės, kur ka njerėz qė e meritojnė fytyrės ...

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    26-10-2008
    Vendndodhja
    Republic oF Kosovo
    Postime
    1,162
    ...ne vetvendosje jan disa njerz qe jan t'krymt aty...

si Albin Kurt e simpatizoj e q'moj trimrin e tij....
    Albin kurti ishte i pari njeri qe i thoshte Rugov Coftines Tradhtar ...prej ketij momenti e kam qmu Trimrin e Albinit....dhe kam pas nji simpati per to.

Disa e Llap gjithe secili ka dhan ne menyrat e vete kontributun e tyre.Une prej 2006 deri 2008 kam qen aktviste edhe aktivistja e pare ne zyre
    .

...edhe un isha aktivist i Vetvendosjes , mirpo kur nji dit ndegjova nga aty qe u perkeshke ose u shantazhojke Lufta e Adem Jasharit un vendosa mu largu dhe sot e at dit nuk jam me aktivist i Vetvendosjes....

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anėtarėsuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

dardaniau

Citim Postuar mė parė nga dardaniAU Lexo Postimin
    -================================================== =========
    Qka ka lidhje qe tek eshte ndrrue stema e komunes se Prizerenit[qe e paska hjek shtepin e Prizerenir] shko e vizito shtepin e Prizerenit kurkushe nuk ta ndalon, ne dashe edhe fleje ne ta!
    A A A Albin Kurti dhe "vetvendosja" qe heret e paska dite se Ahtisari eshte "anti shqiptar" hahahaha
    E more jaranat e mij, ju po folni sikur na Kosova[shqiptaret] me kane amerika, dhe ma ba qka te dojm ne!!!po kishte me qen leht me mare shtet, vetvendosje, per shumicen, dhe pakices serbe me i thane, ne dashe keshtu mire mose dashe shko ne serbi!!!! E motre jarani jem, po tre kishe Kosoven ne dore Albin Kurti me "vetvendosjen" jame mes e i sigurt, ose kisje me punue me te huajt dhe kishe me i ndegjue per gjitha gjanat, e sidoms per pakicat serbe, ose Kosoven do ta lejshin nene serbin,! ose populli do te ishte ne lufte dhe ne ikje ende neper male, apo shqiperi apo Maqedoni! por kurre e kurres shtet dhe vetvendosje nuk kishem me pase, po te ishte Albin Kurti dhe vetvendosja ne pushtet!!!!
    E TI JA RROFSH QOKET ALBINIT

Anėtarėsuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    Ata Qe Po Thon Kinse Albin Kurti Dhe Levizja Vetodnevsje Edhe Kunder Kqu-s Apo Luftes Se Saj Kto Jan Trillime Dhe Genjeshtra

Anėtarėsuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

fattlumi

Citim Postuar mė parė nga fattlumi Lexo Postimin
    ALBIN KURTI- Nje idiot i cili nuk e di as shkakun pse i qet njerezit ne rruge.Nje psikopat i cili fshihet nga drejtesia.Nje njeri i cili i frikesohet drejtesise dhe i ik asaj ,atehere qka pritet prej tij.Nje njeri i cili mbledh femijet dhe i qet ne rruge pa asnje alternative te vetme.Kete nuk e ben Albini vet ne krye,kete e nxisin matufat qe nuk kane pasur gajlen kurre per popull por vetem per ideologji.
    Populli perben mbi 95% dhe nuk hane me as bar e as qull te qenve komunist.Nuk jane me vitet e 80-ta por shek.21 dhe vitet 2010
    awawa fatllim qenke edhe nervoz mos he burr
    po ti as deri te bolet nuk i afrohesh albinit e sa i perket konceptit te vetvendosjes ti se ki iden sa i madh esht albini ty te kuptoj se keni fobi edhe per vitet 80-ta pra per demostarata e shqiptarve per liri dhe bashkim ju kjo u mundon

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •