Close
Faqja 27 prej 187 FillimFillim ... 1725262728293777127 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 261 deri 270 prej 1865

Tema: Albin Kurti

Pasioni pėr shkencėn Maska e KILI MERTURI
    Anėtarėsuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropė
    Postime
    1,838
    ALBINI DO TA KTHEI DINJITETIN SHQIPTARĖ KĖSAJ TOKE ARBĖRORE!

Kili
    SHQIPĖRIA ETNIKE ĖSHTĖ GJAKU IM QĖ NUK FALET!
    BAC, U KRYMB , E HASA ME ANTISHQIPTARĖ TĖ TJERĖ LAVDĖROHET ME KRYMBJEN E KOSOVES.
    E MORE BAC , SA KRIJESA KA QASJE NĖ INTERNET , UFFF , EDHE ATA ME TRU ANTIK!

Antik e mitikė ti kemi lėn ty.
    Nė njė temė tjetėr e pate vlersu veten si akademik!
    Une po e fshi pjesen akadem , e tė them ik , the qafen me himen e mikin .
    hima cfarė ishshte , e din ti mirė , po pėr tė tjerėt po e them : titist e shok i mikit.

Himen nuk e more nėpėr gojė!
    Mesiguri e ki foton e tij kur ishte nė beograd me milloshin , ska nevoj me ta qu hiq!
    A ishe ti ai qe e sjelle at foto nė forum , se ajo gjendet nė temen pėr him go(v)nen?!
    Nė dreq tė mallkuar tė gjithė antishqiptarėt dhe tradhtarėt e kombit!

i/e regjistruar Maska e Dardania antike
    Anėtarėsuar
    02-02-2010
    Vendndodhja
    Dardani
    Postime
    184
    Citim Postuar mė parė nga KILI MERTURI Lexo Postimin

Kili
    BAC, U KRYMB , E HASA ME ANTISHQIPTARĖ TĖ TJERĖ LAVDĖROHET ME KRYMBJEN E KOSOVES.

Antik e mitikė ti kemi lėn ty.
    Nė njė temė tjetėr e pate vlersu veten si akademik!
    Une po e fshi pjesen akadem , e tė them ik , the qafen me himen e mikin .
    hima cfarė ishshte , e din ti mirė , po pėr tė tjerėt po e them : titist e shok i mikit.

Himen nuk e more nėpėr gojė!
    Mesiguri e ki foton e tij kur ishte nė beograd me milloshin , ska nevoj me ta qu hiq!
    A ishe ti ai qe e sjelle at foto nė forum , se ajo gjendet nė temen pėr him go(v)nen?!
    ---------------------
    O bac ,krimbat si Kili po therrasun e kelcasin ,Bac u Kry.
    Ata po e hane perbrenda Kosoven ,siq eshte zanati i tyre krimbeqe.
    Ata ne emer te patriotizmit dhe heroizmit po e plaqkisin Kosoven.
    Bac, u desh evropa kurve-eulexi, me intervenu e me ndal Fatmir Limen se na beni hor tuj vjedh.Ka kohe qe u be milioner tash do te behet miliardier ,me nafaken e shume jetimeve dhe invalideve te Kosoves ,qe jane pa streh ,pa buke,pa shkoll,pa gjymtyr,pa me te dashurit e tyre qe i kane ne varr,pa me te dashurit te tyre qe eshtrat nuk iu dine ku i gjenden....
    Bac ! po na hane prap krimbat tane perbrenta .Mos me besofsh mua pyete edhe krimbin Nazim Bllaca, qe ka vra njerez me porosi .
    ------------
    Une nuk jam me asnje parti .Jam me kombin tim dardan.kam lidur dhe do te vdes dardan.
    Hima nuk e ka pas seriozisht .ai ka qene nje frikacak.Kombin Dardan nuk e lind njeri ,ai ka lindur ne kohe dhe hapsire dhe na ka lindur neve si pjese e tij.
    Flamuri i Dardanise do te jete krejte ndryshe nga flamuri i himes.
    E kam vene perkohesishte mbase nuk kam zgjidhje tjeter,
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Dardania antike : 04-05-2010 mė 07:41

Anėtarėsuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropė
    Postime
    1,838

Kili

O njeri antik , a i kupton mirė kėto shkronja .
    Lexoje si i drejtohem une Bacės, e pastaj komento .
    Qe nuk mund tė kuptosh , heren tjetėr ta spjegoi.

Anėtarėsuar
    02-02-2010
    Vendndodhja
    Dardani
    Postime
    184
    Citim Postuar mė parė nga Dardania antike Lexo Postimin
    ---------------------
    Bac, u desh evropa kurve-eulexi, me intervenu e me ndal Fatmir Limen se na beni hor tuj vjedh.Ka kohe qe u be milioner tash do te behet miliardier ,me nafaken e shume jetimeve dhe invalideve te Kosoves ,qe jane pa streh ,pa buke,pa shkoll,pa gjymtyr,pa me te dashurit e tyre qe i kane ne varr,pa me te dashurit te tyre qe eshtrat nuk iu dine ku i gjenden....
    Bac ! po na hane prap krimbat tane perbrenta .Mos me besofsh mua pyete edhe krimbin Nazim Bllaca, qe ka vra njerez me porosi .
    ------------
    Une nuk jam me asnje parti .Jam me kombin tim dardan.kam lidur dhe do te vdes dardan.
    Hima nuk e ka pas seriozisht .ai ka qene nje frikacak.Kombin Dardan nuk e lind njeri ,ai ka lindur ne kohe dhe hapsire dhe na ka lindur neve si pjese e tij.
    E kam vene perkohesishte mbase nuk kam zgjidhje tjeter,
    ja lexoje mir o hiq ,o krimb

Anėtarėsuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropė
    Postime
    1,838

Kili

O fosil antik , o njeri qe ki mbet vetėm eshtra.

Sė pari , qe je antishqiptarė duket qė nga niku yt me flamur tė him goves.
    Pastaj , duhet tė jesh antishqiptarė qė tė provosh e tė guxosh tė flasėsh kundėr Albin Kurtit.

Njerėz tė indoktrinuar si lloji i yt , njof unė , dhe e di ekzakt se cfarė krijese je.
    Je pakic o mbeturinė jugosllave-titisto-goviste!

Leh - leh se , nuk din tjetėr!

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anėtarėsuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Njė urdhėr i ri arresti pėr Albin Kurtin
    Prishtinė, 4 maj 2010 - Gjykata e Qarkut nė Prishtinė, pasi ka shtyrė gjykimin e Albin Kurtit deri mė 21 qershor 2010, ka lėshuar njė urdhėr tė ri arresti, siē thuhet, pėr ta detyruar Albin Kurtin qė tė jetė i pranishėm nė seancėn e radhės. Sipas njė kumtese tė EULEX-it, seanca gjyqėsore u shty pėr shkak se i pandehuri nuk ishte i pranishėm nė gjykatė, pėrkundėr urdhėrarrestit tė lėshuar javėn e kaluar nga gjykatėsi kryesues. Po ashtu, avokatėt e caktuar ex officio nuk u paraqitėn nė gjykatė, duke shkelur kėshtu detyrėn e tyre zyrtare. Shtyrja e gjatė e seancave bėhet me qėllim tė gjetjes sė njė zgjidhjeje tė duhur pėr shkak tė mungesave tė cekura mė lartė nė Odėn e Avokatėve tė Kosovės dhe Policinė e Kosovės. Me kėtė rast Gjykata lėshoi njė urdhėr tė ri pėr ta detyruar Albin Kurti tė jetė i pranishėm nė seancėn e radhės. Albin Kurti akuzohet pėr pjesėmarrje nė turmė me ēka ka kryer veprėn penale: pjesėmarrje nė njė grup qė i ka penguar personat zyrtarė nė kryerjen e detyrave tė tyre zyrtare. Prokuroria ka njoftuar dy javė mė parė se do tė heqė dorė nga akuza e tretė, thirrje pėr rezistencė. Kėto vepra pretendohet se janė kryer gjatė demonstratave qė u zhvilluan mė 10 shkurt 2007 nė Prishtinė, thuhet nė fund tė kumtesės.
    Do t“i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anėtarėsuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    Eulexi Veq ***** Munet Menaj Hanger

Anėtarėsuar
    02-02-2010
    Vendndodhja
    Dardani
    Postime
    184
    ---------------------
    ------------
    E kam vene perkohesishte mbase nuk kam zgjidhje tjeter.

Krimbat si Limaj,Kurti ,na jane shumuar bac.

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar mė parė nga Dardania antike Lexo Postimin
    ---------------------
    ------------
    E kam vene perkohesishte mbase nuk kam zgjidhje tjeter.

Krimbat si Limaj,Kurti ,na jane shumuar bac.
    ne ti po kqyrke me e shpik naj flamur si i barcelones a? per cdo vjet ka ni flamur t'ri po qitni.
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anėtarėsuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Don Albino

Ēfarė ndodh kur gjithė policia e njė shteti nuk mund ta kapė njė njeri tė vetėm, pėr tė cilin ka njė urdhėr-arrestim dhe i cili nuk jeton maleve si kaēak, por nė mes tė kryeqytetit. Dhe pėr mė tepėr, ky njeri merr pjesė edhe nė manifestime publike edhe “vozitet” me makina rrugėve dhe nė mes tė ditės dhe pėrditė ėshtė pjesė e ritualit tė kafesė sė kryeqytetit. Cilat mund tė jenė shpjegimet e njė storjeje krejt tė mbrapshtė dhe krejt tė paparė, kur kėtė ngjarje nuk e kuptojnė as ata qė e kanė sajuar vetė, as protagonistėt e saj, dhe mė nė fund nuk po e kuptojmė as ne, qė s’kemi asnjė lidhje ose pėrfitim prej tij.
    Si ėshtė e mundur qė Policia e Kosovės pėr tė cilėn ėshtė thėnė disa herė tė jetė policia mė profesionale e rajonit “tė bjerė nė bythė” pėrballė njė njeriu tė vetėm, i cili iu shėtitet edhe para hundėve. Ose si ėshtė e mundur qė ajo tė bėjė veprime krejt tė palogjikshme siē ishte pėrpjekja pėr arrestimin e Albin Kurtit, pas njė ceremonie varrimi, dhe kjo tė bėjė qė numri njė i policisė sė Kosovės tė thotė se ndoshta policia e tij do tė duhej qė tė kėrkonte falje pėr veprimin e bėrė dhe pėr mė tepėr tė urdhėronte edhe njė hetim tė brendshėm.
    Kjo ėshtė vetėm njėra anė e medaljes, e cila nė kėtė storje rezulton tė ketė mė shumė se dy fytyra. Njė fytyrė e saj ėshtė vetė Albin Kurti, i cili pėr disa javė rresht i ka ikur drejtėsisė, duke e bėrė kėtė nė emėr tė saj. Policia thotė se ai madje, nė urdhrin e saj pėr ta ndaluar makinėn ėshtė larguar bash si Don Albino, kjo edhe me ēmimin se mund t’i shtypte tre policė qė kishin guxuar t’i afroheshin makinės sė tij. Dhe ndėrmjet policisė sė Kosovės, e cila nuk po mundet ta kapė, njeriun e vetėm qė kėrkohet nė Kosovė dhe kėtij njeriu, tashmė ėshtė vėnė EULEX-i ose gjykata e tij, e cila ka bėrė qė procesi gjyqėsor ndaj tij tė bėhet aq i mėrzitshėm dhe bajat, saqė njerėzit tė thonė se po vijnė nė situatė qė kur flitet pėr kėtė storje ta ndėrrojmė edhe kanalin televiziv. Kur prokurorėt e EULEX-it dhe policia, duket tė jenė tė vendosur pėr ta nisur ose pėrmbyllur njė proces, po dėshmojnė se dinė dhe munden tė veprojnė si nė rastin e ministrit Limaj, ani se fjala ėshtė pėr njė njeri tė kupolės sė pushtetit. Njė mesoburrė, nė ditėn e varrimit dhe nė ditėn e tentativės pėr arrestimin e Albin Kurtit, si papagall pėrsėriste rrugicave tė lagjes poshtė varrezave, se dikush “po luan koēe” me kėtė popull.
    Ndoshta kjo loja “guxhas” t’i nxjerrė si hije edhe njerėzit qė po merren me kėtė proces, e tė cilėt duket se nuk po e ndjejnė se kur policia e njė shteti, nuk mundet ta arrestojė njė njeri, edhe nėse ai jeton nė zemrėn e tij, kanė dėrguar njė mesazh tė keq e tė rėndė, qė ta ēelė “fytyrėn varrė”.
    Ata po bėhen se duan ta arrestojnė Albin kurtin, dhe ky i fundit bėhet se po fshihet. Sa keq qė ka kaluar koha e Walt Disneyt me “Tomy & Yerryn”, sepse ndoshta Albino dhe policia do tė ishin sozia e tyre, por kėta tė fundit, pa asnjė gjasė qė tė marrin namin dhe oskarėt qė kanė marrė Hanna dhe Barbera.
    Mė nė fund, dikush duhet tė flasė, nėse ēėshtja “Kurti” ėshtė njė ēėshtje politike ose e ligjit, dhe nė tė dyja rastet tė gjendet njė zgjidhje. Nėse ėshtė politike, o burrani nga politika tė zgjidhet, ndėrsa nėse ėshtė ēėshtje juridike, aman zgjidheni se s’po mban mė as televizori.
    Kosova nuk ėshtė vend qė mund tė shitet kjo storje. Askush nuk do tė besojė, se policia e kėtij vendi nuk mund ta arrestojė njė njeri, edhe nėse ai ndonjėherė sillet si Don Albino. Prandaj, mos luani “guxhas”. Kjo e fundit ėshtė version shqiptar i lojės hokej mbi bar.

koha.net
    Shkruan: Muharrem Nitaj

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •