Shume keq qe njeriu kur nuk kupton diēka dhe nuk arrine te shpjegoi nje fenomen e lidh ēdo here me zotin.![]()
Shume keq qe njeriu kur nuk kupton diēka dhe nuk arrine te shpjegoi nje fenomen e lidh ēdo here me zotin.![]()
Tema eshte e jashtėzakonshme dhe e pergatitur shkelqyeshem nga autorja e kesaj teme.
Fati ne fatkeqėsi eshte se kapacitetet per ta kuptu e gjithe filozofine e ketyre postimeve, jan rrallesi ne forum.
Dhe virusi i forumit i quajtur "Chatizėm" eshte ai qe edhe e paska infektu kete teme, sa keq qe nuk ka edhe ndonje lloj antivirusi per keta persona qe ne munges kapacitetesh per ta kuptu temen dhe thelbin e saj, merren me bishtin e temes, sepse vetem ate e shofin. pff
"Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"
Ndrysho Firmėn
Duke marr parasysh gjith ato qe lexova mendoj, se jeta ne tok funksionon le te themi si tek filmi Matrix.Nje dite takova nje njeri te urt dhe folem pak per kete punen e orizit,dhe me duhet te pranoj se fjalet, shprhejet mendimet e keqia hyn ne funksion per keq.Dikur nje plak e mire me tregoi se shum koh me pare i kishte then djalit te vet (te shqyefshin qent)dhe vetem pak ore me mbrapa djalin e saj e gjuajten disa her me thik( e shqyen).
Nuk duhet te harrojm gjithashtu fjalet e keqia dhe mallkimet, si persh;u zhdukshe na faqja e dheut, te nderrofsha emrin,te befsha gropen,te vrafsha me duart e mija, te mbulofsha me dhe, te grifsha copa copa mishin etj.
Keto fjal dhe shum te tilla si keto per fat te keq perdoren me shumic ne Shqiperi sidmos ne fshatra, dhe ne si shoqeri jemi pasoj e ketij negativiteti,dmth; shum shqyhen ne SHqiperi,shum theren, shume nderrojn emrat, dhe shume vdesin neper aksidente apo ne gjak marrje, shum u zhduken nga faqja e dheut, dhe shum te tjer humben shum deshperuan e shume u terbuan shume u semuren e shum te tjer u beren kriminel.
Mos ndosha krimi, jan keto fjalet e perdorura me qellim per keq??? Mos vall ne vuajm kete tragjedi si komb sepse mallkojm shum dhe bekojm e falenderojm pak??
Jam i mendimit se po,proven e kemi perpara syve,secili nga ju do e ket te let per ta kuptuar kete, thjesht duhet te bej nje rezume te vogel ne ngjarjet qe ka memorizuar ne trurin e tij/saj.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga sulioti : 09-02-2010 mė 19:07
Tre vjet iu deshen nje shokut tim ne Greqi dhe Itali duke bere analiza ne klinika private per te gjetur diagnozen se nga vuante.Kurse Arqile Boti kur e pash (se kam qene vet prezent) nje kok lesh i paqethur fillova te qesh , iu deshen vetem 20 sekonda vetem me te pare per ti dhene diagnozen e njejte me ate qe i kishte ardhur nga klinikat e shteteve fqinje.
Ndersa ne Shqiperi kemi nje gjuhe mallkimi shum te ashper qe perdoret ne familje dhe jasht saj (femrat ne vecanti) qe se gjen ne ndonje shtet tjeter te Evropes.
Si fillim po ju them qe nuk i kam kopjuar nga asnje liber keto qe shkruaj ketu,eshte mbledhja e nje informacioni per nje kohe te gjate perpunimi i tij,dhe nxjerrja e nje konkluzioni.
Kush e ka kuptuar,thelbin e temes me vjen mire.Pjesa tjeter mund te drejtoj pyetje ose mund ti qendroj larg temes.
Dhe mos postoni video qe nuk kan lidhje me ate cfare une dua te shpreh,fundja fundit nese une e kam lene dicka pa nje perfundim konkret e kam bere qe te kete vend per diskutim dhe permiresim,sepse do e isha shume te tjeshte ta beje dhe ndryshe.
Dhe mos te harroj te them qe "chatiset" e temave e kan si zakon kete punen e shakterrimit te nje teme sic e tha Fisniku prandaj s'ka replika me ta.
vijon...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga La_Lune : 10-02-2010 mė 04:15
Enii,nuk ka nevoje per institucione per te balancuar veten,besoma kete qe te them,shikoje simbolin ne fund te videos tende,fundja fundit institucionet jane per te te mesuar,ate cfare ato duan te te mesojne...atehere?!Me kete video te ngacmuan ndergjegjen,por kush eshte perfundimi?!
Cfare eshte si perfundim IT?! (Secili e sheh ne menyren e vete)
Po H.A.A.R.P ?
(Ndersa persa i perket besimeve fetare..kane nje te vertete esenciale te gjitha,i perlqen apo jo dikujt..por duan ti heqin qafe vetem e vetem te jene ato te vetmit ne sundim)
Gjithsesi merr dije,selekto,dhe arkivo.
Pse quhen ndertuesit e lire?!Ndertojne institucione,ndertesa te cilat reflektojne nje lloj energjie,nga personat qe i frekuentojne..dhe qellimin perse e frekuentojne...dhe ku?ne vendin e caktuar aty ku bashkohen ley lines..(kjo eshte "sacred geometry" dhe menyra si hipnotizojne masen.)
http://en.wikipedia.org/wiki/Ley_line
Celesi i ekilibrit qendron ne menyren e te jetuarit.Dhe te mos imitosh qorrazi kete sistem ku po jetojme..dhe gjeja me e rendesishme mos jetoni me frike dhe ankth por beni nje jete te qete shpirterisht dhe fizikisht!
vijon mbi menyren e jeteses..
Krijoni Kontakt