si perfundim do prishesh ēdo gje te bukur dhe interesante te kesaj teme duke futur ne mes fene.
si perfundim do prishesh ēdo gje te bukur dhe interesante te kesaj teme duke futur ne mes fene.
Per te marre nje shembull sesi ne jemi kaq te ndikueshem nga pozitivja apo negativja (kushdo qe ka njohuri mund ta perdori kete menyre..po kush se?!)
Shume e thjeshte sesi tingujt (muzika) mund te krijoj emocione.
Mbas shpejgimit te degjimit dhe veshit,mund te kuptohet shume qarte sesi tingujt mund te aktivizojne emocione,pasi degjimi kishte lidhje direkte me trurin,dhe truri me pjeset e tjera te turpit.
A thua ta dine kete shtepite diskografike?Pooo (Ata)
Une them beni kujdes dhe cilat tinguj degjoni (nuk duket dhe aq qesharake nga tema)
Sepse ky tingull do shkoj ne tru,e nga truri ne zemer...disa mesazhe ndoshta qe nuk do donit tja jepnin me deshiren tuaj..(pasoja..merr per shembull eksperimentin me orizin)
Shembuj te tingujve pozitiv...
tinguj negativ (shikoni se si ndikon shpirterisht..te ngushton)
Muzika eshte nje tjeter mesazh i futur ne shishe....
Mendja
dhe ne fund..
zemra
P.s "mos me komente te prishet tema,sepse edhe nese do ishte ne nje kendveshtim fetar llogjikisht nuk ka asgje abstrakte ketu"
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga La_Lune : 07-02-2010 mė 19:13
Te shohim se si do te jete perfundii dhe qellimi i temes ....
Ndrysho Firmėn
Eshte per te thene s'te punon mire transformatorie kan fajin syzet(Shaka)
Tani eksiston dhe nje "dije" e cila une kesaj kam dashur ti meshoj pak me shume,asaj te cilen mund te na demtoj,direkt apo indirekt "simbolet masonike"
Ketu u fol per nje bombe atomike sikur po flitej qe padashje shkelen nje fole milingosh
Se kuptoni akoma qe keto energji duke nisur nga ne ndikojne nje univers te tere nje gjithesi?!
Sekreti ndoshta qendron te dish te vendodesh ke simbol te perdoresh ke form dhe menyren si ta perdoresh .... ky na qenka gjithe sekreti qe paskan ruajtur tere kete kohe alkimistet,"Masoneria?" apo Rendi i Ri e si te kontrollojne masen?
Kush ja mesoi?"Pyetje qe secili le ti pergjigjet vete me aq informacion qe ka"
Nuk dua te zgjatem pasi kjo hyn ne nje teme tjeter...
vijon...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga La_Lune : 08-02-2010 mė 05:10
Nuk ka tė bėj me zotin asgjė.
Truri ėshtė radio-lidhje biologjike. Liron dhe pranon radiovalė tė cilat janė evidentuar nga shkenca dhe dihet edhe frekuenca e kėtyre radiovalėve.
Me kėto parime cilido njeri mund t'a hipnotizojė cilindo njeri tjetėr, qoftė edhe duke qenė larg tij, si dhe tė ushtrojė telepatinė, ose veprimtari tjera qė rėndom konsiderohen paranormale, veēse ka edhe faktorė tjetėr qė ndikojnė kėtu.
E ke gabim,gjithcka ka te beje me ato cka ai i ka dhuruar njerezimit,ne kendveshtimin e postimit tim te fundit,nuk kam dashur te shpreh ate qe ti ke shkruajtur me lart,perkundrazi,Zotin e kam lidhur ne fillim te postimeve te mia me universin apo gjithesine,krijimin e saj,po te ishe pak me i vemendshem do e kuptoje por kjo tregon se nuk e ke ndjekur qe ne fillim temen.
Ti thjesht ke pohuar ate qe une kam shpjeguar me lart per trurin.
Te tilla postime i ngjajne karaketrit "Lady in Red" neper filma,qe te shperqendrojne nga thelbi i diskutimit,por dhe kjo jam e sigurte qe eshte nje shenje...lum ai qe di ti mireinterpretoj.
Ju lutem ata te cilet nuk kane gje per te thene serioze ne lidhje me temen mos te nderhyjne pa vend.
Krijoni Kontakt