Kur te hapet tema per diskutim, a na lejohet ndonje koment tendencioz dhe dashakeqes?
Pyes qe ne fillim qe te jem ne rregull edhe mos zhgenjej.
Kur te hapet tema per diskutim, a na lejohet ndonje koment tendencioz dhe dashakeqes?
Pyes qe ne fillim qe te jem ne rregull edhe mos zhgenjej.
Qe mos te habiteni se per cfare jam duke folur me lart rreth masonerise dhe iluzionit qe ato perdorin ne realitetin e vertete apo "hipnotizimi" qe ato perdorin si ne individ si ne mase te gjere...po ju sjell dhe nje here ne mendje shembullin e kavanozave...
etika(simboli)+mendimet(qellimi)=pasoje (pozitive/negative)
Le te hyme pak me ne mistike,mos harroni qe shpjegova rreth syrit dhe realitetit (ishte energji,rryme) me nje vlere te caktuar...imagjinoni tani te fusni duart ne kete realitet (me nje vlere te caktuar,numra,llogaritma)e ta ndryshoni...si?!
Magjia eshte nje teknike shfaqjeje.Ideja eshte qe te tranferoj nje deshire ne ndergjegjen tende duke perdorur simbolet.Ideja eshte se ndergjegjia jone i kupton me mire imazhet dhe simbolet me mire se cdo gje tjeter prandaj dhe eshte menyra me e mire per ti derguar deshirat(urdhrat) ne forme simbolesh.
Te te beje majonete ne doren e atij qe e perdor.Qofte individ apo qeveri!!
Nuk ka justifikime per mire,te imponohesh tek tjetri ne cdo forme eshte dashakeqesi.
Ndonjehere degjohet te thuhet se dua qe ai person te me doje,por harrojne te cilesojne se personi tjeter nuk e do me deshiren e tij por me imponimin qe i behet...kisha shume informacione per kete teme por eshte me e hajrit te ri e mbyllur inshallah)
Dhe gjejeni pak se kush eshte shquar i pari per keto marrezira?!
http://en.wikipedia.org/wiki/Sigil_(magic)
Bindeni qe cdo simbol ne produkte apo ne filmat e hollywoodit ka nje qellim?!Zgjedhja eshte e jotja ne do te mbyllesh syte apo te jesh i kujdesshem per veten.
lol,sorry gabim.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga La_Lune : 08-02-2010 mė 13:51
La_Lune, kronologji te bukur i paske bere temes (komplimente), vetem kujdes mos u 'cel' shume se...
Po pres se mos do dalesh te Tomy & Jerry, (per te ma ber mua qejfin), se ka kohe qe nuk e gjej ku kam lexuar per te nje shpjegim shuumme interesant. E qe eshte e ngjashme me keto shpjegimet e tua.
Suksese, pune te mire je duke bere.
Tema eshte e hapur per diskutim,per sugjerime dhe korigjime por me fakte llogjike,ndersa komentet dhe batutat jashte teme nuk do jene te perfillura.
(Diskutim te civilizuar)
Kaq ishte tema,
nuk ka me material ose nje perfundim?
Do me duhej kohe per materiale te tjera..pastaj te djeg motorin qendror nervor une ti shpjegoj te gjitha
Beni ndonje kerkim vete.
Tani per tani mendoj se mjaftojne per te diskutuar pak nga te gjitha.
Edhe pyetjet jane te mirepritura sepse as une s'kam qene shume specifike.
Krijoni Kontakt