Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 50
    i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anëtarësuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    Flm Gloreta mua me pelqeu ajo e Helenes me gazra ne telefon , ide e mire per tu bere ne realitet

Ne nje fshat te larget ne afrike ku qyteti me i afert ishte 200 km larg, na jetonin disa banore ku te gjith ishin te zinj, vetem njeri ishte i bardh dhe ai ishte prifti i atij fshati..
    Nje dit ngrihet kryetari i fshatit dhe i thot priftit: o prift, i shikon femijet e mi…qe te gjith jane te zinj pervec ketij te fundit qe eshte i bardh, dhe ketu vetem ti je i bardh!
    Prifti i zbehur ne fytyre shikoi pak rreth e rrotull dhe i tha kryetarit: shiko biri im ky eshte ligji i natyres, ja shikoji ato dhit atje, te gjitha jane te bardha dhe vetem nje eshte e zeze…
    Kryetari pa rreth e rrotull dhe i tha prifti, o prift ule mor zerin dhe hajde pak ketu afer, un nuk do te them asgje per femijen e bardh, nese ti me premton se nuk do thuash gje per dhine e zeze…
    Ngjeshur me brezin e se vertetës,parzmoren e drejtësisë,mburojën e besimit dhe shpatën e Frymës.

Atje ku je ti........ Maska e tetovarja87
    Anëtarësuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    cfare ke?
    pse me shikon ashtu?
    dukesh se je nxehur sonte?
    dhe qenke i pa durueshem te jeshem me mua?
    po eja pra,se edhe une tretem per ty...
    i thote sheqeri cajit...
    Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot

Anëtarësuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    Dogana greke ne kakavi vendosi te dhuroje nje mije euro ne makinen e nje mijte qe vinte nga shqiperia.
    Fituesi pasi mori leket pytet nga policia doganiere e Greqise ,
    - Cfare do beni me keto euro?
    - Ja qe tani do shkoj te nxjerr patenten.
    - Jo, degjohet nje ze nga sendilja e pare, mos e beso zoti polic se ai nuk di çar thote kur eshte i pire.
    Nje ze nga mbrapa thote ju thashe, a nuk ju thashe, nuk do shkojme larg me makine te vjedhur se do na kapin, ndersa nga bagazhi vjen nje ze i mbytur , he mo a e kaluam kufirin se mu mpine kembet ketu brenda.
    Ngjeshur me brezin e se vertetës,parzmoren e drejtësisë,mburojën e besimit dhe shpatën e Frymës.

Anëtarësuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    na ishte nje here asah edhe vasa...
    dhe vendosin qe te shkojn ne gjermani per te fituar...
    pasi arin atje vendosin qe sejcili te ndjek rugen per te fituar dhe ndahen...
    kalon nje kohe hasa e sheh nje shtepi shume te bukur dhe i drejtohet nje njeriut qe ishte tay pran: e kujt eshte kjo shtepi...
    ai ia kthen: was....e hasa i nenes...thot hasa..
    pas nje jave hasa perseri e sheh nje palla ete bukur dhe e bene te njejten pyetje...
    perseri mer pergjigje was...e vasa kur beri kaq para thot
    ky...

kalon nje kohe e gjate dhe hasa i sheh ca njerez qe mbanin nje kufom,u afrohet dhe i pyet:
    kush paska vdekur?
    ata ia kthejn was...
    dhe ky i gezuar...o sa mire vasa paska vdekur dhe gjithe pasurin me ka lene mua...
    Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot

Anëtarësuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    Një vajze merzitet nga nje djale qe e ndalon shpesh.

Dhe nje ditë ndalet vajza dhe i thot:

VAJZA : Nuk ben qe ne të dy të jemi bashk !
    DJALI : Përse ?
    VAJZA : Sepse kam babin shahist .
    DJALI: Po çka të bëjë këtu dashuria me shahist.
    VAJZA: Ka të bëjë sepse ai kurrë nuk e jep mbretëreshën për kal.

dani ahah sa i poshter je
    e bukur kjo me babin shahist lol
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

Anëtarësuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    Citim Postuar më parë nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    dani ahah sa i poshter je
    e bukur kjo me babin shahist lol
    hahah helena me te vertet e bukur...

por mu me pelqyen te gjitha qe ka shkruar dani
    Ndryshuar për herë të fundit nga tetovarja87 : 27-01-2010 më 20:29

Anëtarësuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    Ishte nji grua edhe kishte tre dashnor ne te njejten kohe + burrin, se si erdhi puna 1 dit ngatrroi kjo ja la oraret te tre dashnorve po ne te njejten dit.
    Bje zilja vje i pari, kishte sjell nji lule, sa bohet gati kjo zhvishet shtrihet nkrevat bohet gati per procesin.. bje zilja.
    Kjo vrap BURRI MSHIFU SHPEJT! mshifet ky te dollapi.
    Kjo hap deren dhe ishte i dyti, kishte sjell cokollata behen gati kto zhvishen gati prap per procesin kur prap zilja…burri!!! mshifu posht krevatit.
    Kjo hap deren ishte i treti, ky kishte ardh pa gjo kur pam sa bohen gati per procesin bjen prap zilja, mshifu vrap se burri, mshifet te ballkoni ky.
    Hap deren kjo ishte me vertet burri i saj, i lodhur i rraskapitur nga puna kerkon pak kenaqesi po nga gruja vet.
    U shtri te krevati ky edhe thrret grun, hajde na trajto pak se jam bo keq fare edhe kjo JO NUK VI.
    Gruaja i thot: TI AS NJEHER SME BEN DHURATA MUA! AS NJEHER SME KE BLE LULE! (kjo sesi ta bote burrin tzbriste posht ti blente lule qe tikshin dashnoret.. po ky ic fare sleviste nga veni).
    O ZOT TLUTEM MHIDH NGA LART CA LULE TJA JAP KSAJ SE KA TEKAT E MDHAJA! kur del nga dollapi i dashuri i par me lule ne dora? po ti cben ketu? mtha zoti me ti sjell keto lulet edhe iken vrap nga dera ky.
    Merri lulet tani hajde, JO TI AS NJEHER SME KE BLE COKOLLATA MUA!
    Burri thot O ZOT MA NXIU JETEN KJO…TLUTEM MHIDH COKOLLATA, KUR DEL NGA POSHT KREVATIT I DYTI, MKA SJELL ZOTI ME TSJELL COKOLLATAT, RROFSH i thot burri. IKU DHE KY I DYTI!
    Po ngeli i treti ca me bo edhe gruja sdite ca me rrejt mo, ca me bo ca me bo, kur del nga ballkoni i treti, EJ MSOLLI ZOTI PER MET PYTE, DO MERRNI NAJ SEND TJETER SE DO MBYLLET DYQANI!!!!

Anëtarësuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    Citim Postuar më parë nga tetovarja87 Lexo Postimin
    hahah helena me te vertet e bukur...

por mu me pelqyen te gjitha qe ka shkruar dani
    I bie te mos te pelqesh asnje se copy past jane

hahha dani te vrava mos posto me se tema eshte timja
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •