Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 16

Tema: C"mpirje

i/e regjistruar Maska e nitROSHI
    Anėtarėsuar
    17-04-2002
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    710

C"mpirje

Vdeketaret me rrefejne boten kur ende s"kisha ardhur, boten qe nuk e kisha njohur deri atehere, a mbase qe nuk e kisha njohur ne ate fare/feje.

Dikush nga fundi i salles se mbushur plot me kurioz, prepotent, te humbur por me shume me degjues te vemendesh u ngrit dhe tha me te madhe. Ka edhe nje diell, nje diell qe qendron mbi re. Pastaj te gjithe beme uuuuuuu nga habia, pame njeri tjetrin ne sy, dhe nuk ditem nese duhet te gezoheshim apo trishtoheshim per kete.
    Po mire le te jete dielli, e cpune na prish ai/ tha dikush tjeter nga pjestaret e salles, dhe pas kesaj te gjithe nisem te therrisnim.
    Le te jete, le te jete, le te jete.
    Pasi rame dakort ta pranonim diellin, nga salla u ngrit dikush tjeter dhe pasi na holli nje veshtrim te vemendshem u ul perseri ne vendin e tij, pa folur as edhe nje fjale. Ashtu beme edhe ne. U ngritem nga vendet ku ishim ulur, pame me kujdes njeri/tjetrin dhe pastaj u ulem serish ne vendet tona.
    Ne salle ra qetesia. Kaluan keshtu nje ore, dy, tre e keshtu salla nisi te boshatisej. Po iknin te gjithe nje nga nje dhe e kuptova se pas pak do te ngelesha vetem une.
    Mendova se duhej te thosha dicka interesante, dicka per tu terhequr vemendjen. Hypa mbi karrige dhe bertita fort, me sa me hengri fyti/ dyqani tek cepi i pallatit tim ben byrek te mire. Ben byrek te mireee, perseria per ata qe mund te mos me kishin degjuar
    Nje yyyyyyyy e zgjatur u degjua ne salle, e bashke me ty shperthyen te sharat, ofendimet qe me drejtoheshin mua.
    Kisha harruar / ne takimet tona anonime ndaloheshin rreklamat.
    Qe prej asaj kohe me quajten dizident.

kerkuesi
    Anėtarėsuar
    13-09-2002
    Vendndodhja
    ne vendin tim
    Postime
    1,171
    Mire ta bene, e meritoje!
    Ti qe deshe te thyeje heshtjen?!
    E kush ishe ti?
    PAUCA SED MATURA

Anėtarėsuar
    17-04-2002
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    710

Kush isha une.

Ate mengjes , teksa vishja kemishen e paster te hekurosur me kujdes, pantallonat terital, kepucet e llustruara si asnjehere, me ngjau vetja me nje gjeneral te dale ne pension, qe vuan nga prostati, tensioni, zemra, e qe pikerisht ne kete dite te zakonte po mendon ti japi fund jetes. Pastaj pashe oren dhe mendova se po te vazhdoja edhe pak me kete mendim idiot, do te humbisja intervisten per nje pune te re, te cilen kisha kohe qe e kisha bere q

Anėtarėsuar
    17-04-2002
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    710

Kush isha une.

Ate mengjes , teksa vishja kemishen e paster te hekurosur me kujdes, pantallonat terital, kepucet e llustruara si asnjehere, me ngjau vetja me nje gjeneral te dale ne pension, qe vuan nga prostati, tensioni, zemra, e qe pikerisht ne kete dite te zakonte po mendon ti japi fund jetes. Pastaj pashe oren dhe mendova se po te vazhdoja edhe pak me kete mendim idiot, do te humbisja intervisten per nje pune te re, te cilen kisha kohe qe e kisha bere qellim te se ardhmes sime. E ardhmja eshte jo me larg se frymarrja tjeter. Nje ore me vone u gjenda perballe intervistuesit nje mesoburr qeros, klasik e per mendimin tim nja 20 kile mbi peshe. Me degjonte gjithe vemendje teksa i flisja, per idete e mia mbi te kuqin e buzeve, corapet e neilonit, makinat, femrat, gjellen e preferuar te gjyshes sime, si dhe se fundi per nje mikun tim i cili njihte me shume se 70 lloje te ndryshme erezash. Ai me degjoi me shume kujdes gjate gjithe kohes, dhe ne fund me tha se e kisha humbur intervisten. Une i kerkova nje te puthur, ai kundershtoi, une u ngrita dhe ika.
    E lashe vetem ne dhome ate patetik te fryre qe ta vriste ndergjegja per gabimin qe sapo kishte bere. U ktheva ne shtepi aty nga mbas dreka, hengra nje pjate makarona qe kishin ngelur nga e djeshmja dhe vazhdova te punoj me shtiza pulovren time te trembedhjete.

E gjifa Maska e Henri
    Anėtarėsuar
    14-04-2002
    Vendndodhja
    Kanada
    Postime
    1,086
    trembedhjete paska arritur nderrimi i lekurave. Dimer te madh parashikokan andej nga ti kete vit. Mua me duket gjithmone larg Viti i Ri per te pritur dhurata. Kurse jehonat jane plangprisheset tinezare te mendimit. E gjitha shfytyrohet ne oooooooo-ra e uuuuuuuuuuu-ra dhe aty ketu ndonja aaaaaaaahhhhhhhhhhh! Mendimet ne mendjen time rrafshohen ne zanore dhe kokeforta, te qulleta dhe te bera.

Dikush m'i hoqi kepucet ne preher. Shollet i kish akoma te nxehta dhe gjurmet ovale mbi kofshe mbanin ere mishi te percelluar. Po mundohesha te llogarisja sasine e nxehtesise qe me dogji pėqģnė per te gjetur largesine te cilen kepucet kishin pershkuar. Menyre jo shume e sakte per te llogaritur, pasi kepuce-bartesi mund edhe te ish ngjitur majash, aty ku forca e ferkimit eshte me e madhe, dhe energjia e ēliruar mbase me shume.
    Kepucet me rrine te medhaja. Gishti im i madh u bie pothuaj aty ku fillon nyja e pare e lidhezave...

Anėtarėsuar
    17-04-2002
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    710

Telenovela

Ajo u vesh me nje fryme, hapi canten e madhe qe flinte per jave poshte shtratit te drurit, dhe nisi te fus me rrembim gjithcka qe kishte sjelle me vete.
    Mbathjet e palara, corapet thember-grisura, kuti e makiazhit, nje pako brisqe big, nje tufe celsash qe nuk i kishin hyre kurre ne pune. Gjithcka mundi te fuste ne canten e saj te lekures, bile edhe ate qe i kishte ngelur nga dashuria e dy diteve me pare.
    Perplasi deren mbas kraheve, dhe teksa zbriti me rrembim shkallet e kuptoi se nuk kishte se ku te shkonte.
    Hypi ne autobuzin e pare qe mundi, u rehatua ne sendiljen e fundit, e mendoi se kishte ardhur koha flinte.
    Dhe ashtu beri mbylli syte dhe ra te flere ne zhurmen e tiktakut te ores sime.
    Cudi!
    Po zoterinj dyqani tek cepi i pallatit tim ben byrek te mire, shume te mire.
    Pastaj une zbrita mbi oren e fundit e gjumit te saj dhe e kuptova se do ishte ashtu pergjithmone, deri sa ora ime te ngelte, a deri sa ajo te gjente nje ore tjeter per tu lunkudur me, apo edhe per te jetuar me ritmin e tiktakut te saj.
    Cudi!
    Bota ime prej Arieli i nuk i njeh zbardhjet.

e kesthe Maska e xhulia
    Anėtarėsuar
    30-10-2002
    Vendndodhja
    mbi nje dallge...
    Postime
    194
    Ti shkruan...por mos shkruaj vetem per vete dhe per nje rreth qe ben sikur te kupton.
    Gjysma e gjerave qe them nuk ka kuptim, por ti them, qe gjysma tjeter te te arrije...
    K.G

"katroshi" eshte mbushur me cmime letersie.edhe ervini e respekton

Anėtarėsuar
    17-04-2002
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    710
    Xhulia, me thuaj cfare nuk kuptove qe te ta shpjegoj une.

Ne dhomen time, ndryshimi hyn me 100 pale sy.
    Dita e re, eshte e tille deri ne perendim, deri ne avullimin e plote te kohes qe shkatarron cdo kompromis, cdo perpjekje per te ngelur i njejte, e qe njekohesisht ve ne dukjen pafuqine per te menduar ndryshe, a per te pjelle risi te reja.
    Ne dhomen tim ndryshimi hyn me 100 pale sy.
    Me thoni nga tia filloj!

El-Letėrsia Maska e macia_blu
    Anėtarėsuar
    04-05-2002
    Vendndodhja
    michigan usa
    Postime
    2,492
    U kenaqa sikur te kishte shkruar nitROSHI.
    "Shkolla nuk e ben njeriun me te mencur, e meson te duket i tille" (e.m)

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •