Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 26 prej 26
    i/e regjistruar Maska e VOLSIV
    Anėtarėsuar
    14-10-2009
    Postime
    1,069
    Citim Postuar mė parė nga jul-fieri Lexo Postimin
    djema keni dal shume jashte temes!
    cjane kto probleme kaq te vogla qe tregoni? une po tregoj gjera shume te medha! a i keni pare videot qe postova a jo?
    duhet ti shihni me vemendje e mos flisni per politike se une jam apolitik! politika eshte ne duart e disa njerezve qe bejne pjese ne sekte segrete dhe jo e atyre qe shihni ne TV!
    ja dhe nje video e trete
    http://www.youtube.com/watch?v=WM6ECryGCdM
    duhet ti shihni videot e antarit youtube-rebelisistemit per tu informuar mire
    >>> Asnje nuk e di te sigurt nese Obama eshte Anti-Krishti por mund edhe te jete. Po jetojme nje nje periudhe te vrullshme drejt teknologjise dhe rrjetit qe kontrollon gjithcka dhe kjo perputhet me shume parashikime profetesh te besimeve te ndryshme. Diku kam lexuar qe termete dhe luftra do te ndodhin neper bote por ky do te jete vetem fillimi si ato dhimbjet para lindjes, perpara se Anti-Krishti te dale haptas. Uroj te jete sa me larg kjo kohe prandaj nuk po dua ta besoj qe Obama eshte ai qe do beje kukullen e djallit.
    La verita' ti rendera' libero!

i/e regjistruar Maska e Bani gjk
    Anėtarėsuar
    06-01-2005
    Postime
    550
    jul-fieri, keto lloj video jane ber te shumta ne yotutube dhe ato foto dhe simbol po perdoren vend e pa vend, then ndryshe po kqepordoren apo po keqintpretohen.
    Se a eshte obama antikrishti, un nuk besoj, ajo qe besoj eshte se ai eshte vetem figur ne ate pushtet.

p.sh Video e fundit e kishte ate pjesen e tekstit t`kenges te mir, kur thot : Shejtan po lyp fame Zotin tu e sha.
    Ketu ne forum i kemi disa qe nepermjet kesaj rruge lypin fame (:

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Nje shenje te ben satanist, ky me kete video ne youtube vetem arrogance kish

Nuk bon me dal ashtu me i sha krejt, me Kanun e me gjithcka qe nuk i perket fese islame, e me i demonizu e kriminalizu krejt me ate kenge

Anėtarėsuar
    14-10-2009
    Postime
    1,069
    >>> Kjo eshte interesante. Eshte nje fjalim i tij i kthyer mbrapsht. Shikoni se c'fare thote.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-09-2009
    Postime
    547
    Volsiv,

Nuk me shqeteson shume fakti se cfare nenkuptojne fjale te kthyera mbrapsht, edhe nese ato jane te qellimshme apo jo. Ajo qe duhet me te vertete te na tmerroje jane veprat qe presidentet i bejne "ne te mire" te shoqerise. Kushdo qe eshte pro abortit eshte kunder Zotit qe e jep jeten.

Sa per Anti Krishtin, as qe merakosem. Mjafton qe veprat e mia t'i sherbejne Mbretit te qiellit dhe t'i dorezohem plotesisht Meshires Hyjnore, e per te tjerat ka kush mendon .

Te fala ne Krishtin!
    Adoremus in Aeternum Sanctissimum Sacramentum!

Anėtarėsuar
    14-10-2009
    Postime
    1,069
    >>> E mendoj si ty, Dielli im.

> Postimi ishte thjeshte per te pasuruar temen dhe qe keto gjera ti dine sa me shume njerez.

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •