Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 26
    i/e regjistruar Maska e Bani gjk
    Anėtarėsuar
    06-01-2005
    Postime
    550
    Skarpari citim :Ne Shqipni policia nuk te ndalon 5 here ne dite me te kerku dokumentat ashtu sic ndodh ne France apo Itali.
    Edhe un qe nuk jam polic, po te kalosh 5 her ne dite ka hunt e mija do te kisha thene " cka ki bre djal qe po me cellesh ka hunt "

Citim : Po per burgjet e Frances ke degju ti?
    Per franc nuk e di, por e di qe vetem franca nuk quhet evrope. Po te tregoj per shtetet qe jame me i informuar si Hollanda, Gjermani, Austri, edhe vendet skandinave (danimark, suedi, nerwegji, finland), keto i kane kushtet shum te mir per te burgosur, bile mua me duken qe i kane me mir se sa duhet pasur.
    p.sh Ne ate Ameriken tende simbas teje si qenkan burgjet ?!!!

Po qe shumica e emigranteve jane te papune se si puneson njeri.
    Ata emigrant qe deshirojn me punu te gjithe punojn, ata qe nuk deshirojn e kane pretkest te thone " nuk po me marrin ne pune sepse un jam i huaj."

Citim : Pse ne Amerike emigrantet shifen si njerz normal dhe ne evrope si njerez te kadegorise se trete?
    Sepse amerika eshte e formuar me te huaj dhe gjithe jane te huaj (te migruar), dikush me heret dikush me vone.
    Mos ndoshta e ke fjalen qe te bardhet i shikojn nermal ata qe jane me ngjyr ?! Nese e ke menduar keshtu, ateher pytja eshte shum e gabuar.

E ke gabim kur thua se emigrantet shikohen te kategoris se tret. Evropianet kane mjaft kultur, edukat dhe respekt per kultura tjera, fe tjera dhe popuj tjer.
    Kishte me qene mir qe edhe ne shqiptaret ta marrim kete kultur (qe ka te beje me te huajt) nga evropianet.

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anėtarėsuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    "ėshtė e rėndėsishme qė vendet perėndimore tė mėnjanojnė sjelljet, tė cilat i pengojnė qytetarėt myslimanė tė praktikojnė fenė e tyre, apo nga diktimi i veshjes pėr gratė myslimane”.
    Po qe se nje prasident shprehet keshtu, ai ka mungesa te theksuara.Kur nuk din, eshte me mire te heshtesh.

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anėtarėsuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Emigrantet ne evrope rrespektohen me ligj. S'idomos shqipetaret emigrante kane me shume te drejta njerezore ekonomike ,sociale, ne evrope, se s'a ne vendin e tyre ku kane lindur.

Po qe se nje i huaj (emigrante) shkon ne , komune , polici , spital ,ne evropen perendimore dhe merr numer per pritje ,vendasi nuk munde te hyj para emigrantit pore pret deri s'a ti vije rradha ,respekton rregullat .

Nje emigrante qe eshte i rregulluare me leje te perhershme te qendrimit ne evrope ,eshte i detyruare t'i rrespektoj rregullat e po atij shteti.

C'ka ti beje evropa , Ahmetit , nga Samolia, qe i ka pjelle 10, femije, dhe i sjell ne evrope qe evropianet te ja ushqejne dhe edukojne femijet .

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    17-05-2009
    Vendndodhja
    Dallas Texas
    Postime
    751
    Te drejtat e emigrantve ne europ nuk respektohen, mos na shisni dengla. Shqiptaret ne europ jane njerezit me te urryer, mjafton tu thosh shqiptar dhe ste shohin dot me sy.

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Ēka kerkojne afrikanet dhe arabet ne Evrope? Pse nuk jetoojne ne vendet e tyre? Ēka i shtyn te vin kendej?
    Per shqiptaret e dime se jemi pjese kontinetit, por roberia shekullore dhe komunizmi pas kesaj, na kan lene sikurse te ishim ne Afrike. Shqiptaret jane te mbireprezentuar ne krim ( bashke me ballkanasit tjere), kurse arabet dhe afrikanet jane pernga kultura nga nje planet tjeter.
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

i/e regjistruar Maska e Bani gjk
    Anėtarėsuar
    06-01-2005
    Postime
    550
    Kjo ideja se evropjanet nuk i duan shqiptaret eshte rritur (zmadhuar) sa qe eshte shendrruar ne nje mite, po nejse se nuk e kame ndermant te mirrem me kete pune.
    Po p.sh edhe ne qoftse eshte ashtu (qe nuk eshte), ateher kane arsy per ta pasur ate "mos dashuri" ndaj shqiptarve, per arsy se dihen krimet, problemet dhe dallaveret e shqiptarve qe behen ne evrope.

Mr Zedi, ti jaran mund te mendosh cka te duash per evropen, eshte e drejt e yte te mendosh keshtu, po ralititi i nderuar nuk eshte ashtu si thua ti dhe ata si ti, sepse un si emigrant qe jam, i kame te gjitha te drejtat sikur i ka nerwegjezi apo austrijaki, as me pak e as me shum.

p.sh arabi, afrikani dhe aziatiki kerkojn ne evrope (qe nuk eshte kontinen i tyre) ate cka e kerkojn shqiptaret ne Amerik.

Anėtarėsuar
    08-02-2003
    Postime
    1,792
    Obama ndoshta eshte guri i fundit ne shah,qe ka sistemi "antikrisht" per te ndryshuar dicka para se ti vije fundi gjithckaje me luften e 3.
    Nuk besoj se eshte ai Antikrishti (Dexhalli).

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga Mr Zeid Lexo Postimin
    Shqiptaret ne europ jane njerezit me te urryer, mjafton tu thosh shqiptar dhe ste shohin dot me sy.
    vertete???
    une fatmiresisht nuk kam pasur pervoje te tilla... asnjehere...

madje edhe vajzat serbe qe kam njohur per pushime nuk kane pasur asnje problem...

si ka mundesi???
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga the admiral : 14-02-2010 mė 21:27
    Vasudhaiva Kutumbakam

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    por problemi kryesor qendron "ēfare do te thote Antikrisht?".
    pastaj problemi i dyte "ja dhe po qe se ai eshte antikrishti, pastaj ēfare?"
    pikerisht keto pyetje do te kisha bere edhe une...
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-03-2008
    Postime
    3
    djema keni dal shume jashte temes!
    cjane kto probleme kaq te vogla qe tregoni? une po tregoj gjera shume te medha! a i keni pare videot qe postova a jo?
    duhet ti shihni me vemendje e mos flisni per politike se une jam apolitik! politika eshte ne duart e disa njerezve qe bejne pjese ne sekte segrete dhe jo e atyre qe shihni ne TV!
    ja dhe nje video e trete

duhet ti shihni videot e antarit youtube-rebelisistemit per tu informuar mire

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •