Close

Rezultati i Sondazhit: Pro apo Kunder Lejimit te Shamise ne Shkollat Shteterore ne Shqiperi?

Votues
273. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Jam Pro!

112 41.03%
  • Jam Kunder!

161 58.97%
Faqja 25 prej 90 FillimFillim ... 1523242526273575 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 241 deri 250 prej 892
    el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga Disa Lexo Postimin
    O zotri ti ke drejt te mos e pranosh ta kundershtosh po ne asnje menyre nuk ke te drejt te fysh.

Edhe plus aty nuk ka asgje te keqe,gjdo njeri ne bote ka te drejt ti therret te tjeret ne fen e tij.
    Sikur te beja nje WC mbi Gurin e Zi dhe ti te mos mundje te beje gje kunder saj, edhe ti do fyeje.

Edhe cdo njeri ka te drejte te luftoje thirrjen me mjete te uleta ne fene e tij.

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anėtarėsuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Citim Postuar mė parė nga chino Lexo Postimin
    Sikur te beja nje WC mbi Gurin e Zi dhe ti te mos mundje te beje gje kunder saj, edhe ti do fyeje.

Edhe cdo njeri ka te drejte te luftoje thirrjen me mjete te uleta ne fene e tij.
    Jo zoteri e ke gabim une nuk do te fyja njeri,edhe pse ky eshte nje dallim shum i madh mes asaj qefar pretendon ti ta besh,dhe ate qe e beri ky hoxha.

Nuk jan mjetet te ulta ai vetem i tregoj se qysh femra myslimane duhet te barte shami.

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga Rina_87 Lexo Postimin

O Chino, ti si shqiptar kosovar qe je pse po merr pjese tek kjo tema kur ky autori i temes m'aroi tu thone kosovaret mos te votojne (ai me siguri e ka fjalen vetem ata qe jane pro te mos votojne, se te tjeret nuk eshte duke i llogaritur se i konvenon ) - se kosovaret ju kane faj qe jane zhytur ne agoni fetare (shih edhe regjistrimi fetar i popullsise).

P.S. ncncncncncnc
    E pashe pakez vone kete "segregacionin" qe kishte tentuar te bej hapesi i temes. Sikur ta kisha pare me kohe, besoj s'do kisha shkruar. Por tani hyra, dhe do rri, qe te mesoj njerezit se infektet fetare nuk shpjegohen me kufinje, krahina, mahalla apo cfare di une. Keto i ke ne Greqi e Serbi e Vatikan perafersisht njejte si ne Iran e Afganistan.

Por ne prape se prape te bashkuar do arrijme ta lidhim bishen fe. Cilendo nga pjeset e saj.

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Jo zoteri e ke gabim une nuk do te fyja njeri,edhe pse ky eshte nje dallim shum i madh mes asaj qefar pretendon ti ta besh,dhe ate qe e beri ky hoxha.

Nuk jan mjetet te ulta ai vetem i tregoj se qysh femra myslimane duhet te barte shami.
    A do te me fyenin muslimanet tjere?

Nese po, une e kam te drejten te fyej nga ajo instance, nga ata e kane te drejten e tyre.

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Mjete te uleta jane kur e kemben Zotin tend me varferi e plogeshti.

Sepse tregon se Zotin tend s'e beson fare. Por prape se prape misionon per te. Pra e perdor Allahun per te depertuar kulturen tende nacionale arabe nder mahalla te plogeshta shqiptaresh.

Anėtarėsuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    A do te me fyenin muslimanet tjere?

Nese po, une e kam te drejten te fyej nga ajo instance, nga ata e kane te drejten e tyre.
    Nuk e besoj qe do te fynin,edhe pse ajo qefar thua ti eshte shum e ulte ,sepse ti po e fyne nje xhami te shenjte,kurse ate qefar beri hoxha nuk e fyti askende.

Anėtarėsuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Mjete te uleta jane kur e kemben Zotin tend me varferi e plogeshti.

Sepse tregon se Zotin tend s'e beson fare. Por prape se prape misionon per te. Pra e perdor Allahun per te depertuar kulturen tende nacionale arabe nder mahalla te plogeshta shqiptaresh.
    Jo zotri ZOTIN nuk po e kembejm me varferi te plogsht,keta po i edukojn ne nje menyre me te mir po i edukojn se si te veshen,e jo te shkojn si lavire neper shkolla e institucione te ndryshme.

Shamia nuk eshte kulut arabe as turqe shamin eshte e obliguar qdo femer muslimane pamvaresisht nacionaliteti qe e ka.

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Nuk e besoj qe do te fynin,edhe pse ajo qefar thua ti eshte shum e ulte ,sepse ti po e fyne nje xhami te shenjte,kurse ate qefar beri hoxha nuk e fyti askende.
    Muslimanet po e farojne njeri tjetrin vetem per shkak se grupi tjeter e kupton nje fjali ne Kuran me ndryshe se grupi i pare, e ti me ofron keso gallata.

E di cfare kerkon Kurani te bejne muslimanet me jobesimtare.

Jo zotri ZOTIN nuk po e kembejm me varferi te plogsht,keta po i edukojn ne nje menyre me te mir po i edukojn se si te veshen,e jo te shkojn si lavire neper shkolla e institucione te ndryshme.
    Keshtu e shoh une kete pune. Si kembim te Zotit me plogeshti. Ti shikoje ndryshe kete gje.

Shamia nuk eshte kulut arabe as turqe shamin eshte e obliguar qdo femer muslimane pamvaresisht nacionaliteti qe e ka.
    Perseri: Ti shikoje keshtu kete gje, une e shikoj sic e thashe. Shfrytezim i plogeshtise per perhapje te kultures arabe ne emer te Islamit, ne emer te Allahut. Kembehet Allahu me lemoshe. S'ka besim ketu. Ne asnjeren ane, as tek misionari, as tek i misionuari. Kjo eshte thjesht sjellje kriminale-asociale. Per t'i ndeprere keso sjellje, duhet te behet ajo qe thashe. Pasi qe shteti eshte poashtu i plogesht.

Anėtarėsuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Muslimanet po e farojne njeri tjetrin vetem per shkak se grupi tjeter e kupton nje fjali ne Kuran me ndryshe se grupi i pare, e ti me ofron keso gallata.

E di cfare kerkon Kurani te bejne muslimanet me jobesimtare.

Keshtu e shoh une kete pune. Si kembim te Zotit me plogeshti. Ti shikoje ndryshe kete gje.

Perseri: Ti shikoje keshtu kete gje, une e shikoj sic e thashe. Shfrytezim i plogeshtise per perhapje te kultures arabe ne emer te Islamit, ne emer te Allahut. Kembehet Allahu me lemoshe. S'ka besim ketu. Ne asnjeren ane, as tek misionari, as tek i misionuari. Kjo eshte thjesht sjellje kriminale-asociale. Per t'i ndeprere keso sjellje, duhet te behet ajo qe thashe. Pasi qe shteti eshte poashtu i plogesht.

Kush te tha ty qe muslimonet po e farojne njeri tjeterin,vetem pse grupi tjeter e kupton nje fjale te Kuranit me ndryshe?
    Cfar kerkon Kurani te bejne muslimonet me jobesimtaret?

Po ti shikoj se te duash o zoteri e verteta eshte krejt ndryshe nga ajo qfar thua ti.

Sa her me te perserit o vella qe shamia(mbulesa) nuk eshte kultur arabe,por ajo eshte nje obligim per te gjith femrat muslimane.
    Jo meteveret e keni keqkuptuar fen islame,mendoni qe feja islame eshte vetem e arabeve ,jo zoteri feja Islame eshte zbritur per mbar njerzimin jo vetem per arabet.

Me t'mira

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Kush te tha ty qe muslimonet po e farojne njeri tjeterin,vetem pse grupi tjeter e kupton nje fjale te Kuranit me ndryshe?
    Cfar kerkon Kurani te bejne muslimonet me jobesimtaret?
    Atentatet ne vendet arabe/muslimane: Shiitet kunder te tjereve e anasjelltas. Pra saktesisht ato urrejtje, te cilat i kemi edhe ne ne kosove, bektashinjte kunder hanefijeve e anasjelltas, por te cilat ti per arsye te pista islame behesh kinse nuk i di.

Kerkon denimin e tyre deri ne vrasje.

Po ti shikoj se te duash o zoteri e verteta eshte krejt ndryshe nga ajo qfar thua ti.
    Po pse te mendoj une sipas asaj qe e sheh ti si te vertete? Mos mendon ti ndonjehere sipas asaj qe une e shoh si te vertete? A mos mendon se Kosova duhet pastruar nga Islami. Kete gje e shoh une te vertete. Ti s'mendon keshtu. Dhe prandaj nuk i kundervihesh Islamit. Por sjellesh sipas asaj qe e sheh ti te vertete. Ti e sheh si te vertete qe Kosova te islamizohet edhe me tej. Dhe sjellesh sipas kesaj te vertete.

Prandaj: Une e shoh si te vertete ate qe thashe, prandaj pyes, se mos do ishte me mire per neve qe mendojme njejte te veprojme ashtu sic thashe.

E thjesht kjo matematike te deshtosh ne kuptimin e saj.

Sa her me te perserit o vella qe shamia(mbulesa) nuk eshte kultur arabe,
    Per mua po. Per shkak te mijera argumenteve. Dhe sipas kesaj bindjeje une dua te sjellem.

por ajo eshte nje obligim per te gjith femrat muslimane.
    Jo meteveret e keni keqkuptuar fen islame,mendoni qe feja islame eshte vetem e arabeve ,jo zoteri feja Islame eshte zbritur per mbar njerzimin jo vetem per arabet.
    I tere Islami eshte kulture nacionale arabe. Si Kanuni i Lekes, si Kurani, absolut te barabarte jane. Edhe pse Kurani nuk thote se u shkrova nga njeriu, por nga (kinse) Zoti. Keshtu mendoj une! Keshtu do sjellem une!

Me t'mira
    te gjitha te mirat e botes i pac.

*

Faqja 25 prej 90 FillimFillim ... 1523242526273575 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •