Close
Faqja 14 prej 17 FillimFillim ... 41213141516 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 162
    The World Is Yours Maska e J@mes
    Anėtarėsuar
    27-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    1,966
    Disa prej postimeve tua te meparshme kishin ngjyrime narcistike, por kjo pergjigje e juaja tregon edhe njehere qe ju jeni plotesisht i shendetshem ne mendime.
    »« ¤ »«Ź£ŠŲ®ĀŠŲ»« ¤ »«

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    Nuk eshte semundje, eshte dhurat nga zoti lol

Un rezistoj nje kohe te gjat pa u ber me nerva. Nefakt para 2 ditesh kisha nje muhabet me nje manaxhere te re ne pune. Ajo qe diten qe erdhi me buzeqeshje me te gjith dhe na ngulte thika ne kurriz. Femer inteligjente i duket vetja....po me akuzonte per ca gjera qe nuk ishin te verteta dhe priste qe un te humbisja temperamentin. "Pse shikon ashtu???" me thoshte "si po shikoj? nuk po te kuptoj?" thoshja un "ja kshu se si mbyll cik syt dhe buzeqesh sikur te duket vetja me superiore" "te lutem un kam shume respekt per ty...kjo eshte menyra ime e shikimit dhe thjesht po mundohet te perqendrohem tek ato qe ti po thua." Eshte munduar me pahir te me ngrej nervat por nuk ia arriti dot qellimit. Me fliste sikur un isha 5 vjece un prap e qete lol Ajo filloj te skuqej ne fytyr un behesha me e qete dhe perqendrohesha me teper tek fytyra e saj e shemtuar sesa tek fjalet qe ajo po thoshte...gjithashtu imagjinoja ne mendje formen qe do merte fytyra e saj gjat nje grushte lol. Muhabeti jon ne menyre shume te qete do vej ne nivelin tjeter ku do llafosem per cfar ndodhi me bossin e saj se ne te vertet ma beri borxh po se dhash veten.

Sa dola nga zyra filloj te me dhimte stomaku dhe po me vinte per te vjell per disa ore lol keshtu qe kur me lejon situata eshte me mire per shendetin tim te le nervat te lira te bejn punen e tyre...lol

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Ska gje O Skenderbe, c'i do nervat? Te pengojne te hapesh petet per byrek. Si do mesosh te besh byrek ti pastaj ? LoL

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    20-12-2009
    Postime
    306
    Citim Postuar mė parė nga FierAkja143 Lexo Postimin
    Nuk eshte semundje, eshte dhurat nga zoti lol

Un rezistoj nje kohe te gjat pa u ber me nerva. Nefakt para 2 ditesh kisha nje muhabet me nje manaxhere te re ne pune. Ajo qe diten qe erdhi me buzeqeshje me te gjith dhe na ngulte thika ne kurriz. Femer inteligjente i duket vetja....po me akuzonte per ca gjera qe nuk ishin te verteta dhe priste qe un te humbisja temperamentin. "Pse shikon ashtu???" me thoshte "si po shikoj? nuk po te kuptoj?" thoshja un "ja kshu se si mbyll cik syt dhe buzeqesh sikur te duket vetja me superiore" "te lutem un kam shume respekt per ty...kjo eshte menyra ime e shikimit dhe thjesht po mundohet te perqendrohem tek ato qe ti po thua." Eshte munduar me pahir te me ngrej nervat por nuk ia arriti dot qellimit. Me fliste sikur un isha 5 vjece un prap e qete lol Ajo filloj te skuqej ne fytyr un behesha me e qete dhe perqendrohesha me teper tek fytyra e saj e shemtuar sesa tek fjalet qe ajo po thoshte...gjithashtu imagjinoja ne mendje formen qe do merte fytyra e saj gjat nje grushte lol. Muhabeti jon ne menyre shume te qete do vej ne nivelin tjeter ku do llafosem per cfar ndodhi me bossin e saj se ne te vertet ma beri borxh po se dhash veten.

Sa dola nga zyra filloj te me dhimte stomaku dhe po me vinte per te vjell per disa ore lol keshtu qe kur me lejon situata eshte me mire per shendetin tim te le nervat te lira te bejn punen e tyre...lol
    Flm per kurajon ,nje gjakftoftesi e shkelqyer ,ajo mendonte qe eshte e zgjuar ,por zgjuarsia jote ketu me ben mua edhe me te lumtur ,kurse dhimbja e stomakut nuk ka pase te beje me incidentin ,ne qofte se ti je femer

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    20-12-2009
    Postime
    306
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    Ska gje O Skenderbe, c'i do nervat? Te pengojne te hapesh petet per byrek. Si do mesosh te besh byrek ti pastaj ? LoL
    Une e gatova byrekun ,ju falenderoj te gjitheve qe me ndihmuat ,me dual pak sa i ujisur nuk e di pse ,por e hagrme dhe u kenaqur mbasi kisha zane edhe pak kos

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    20-12-2009
    Postime
    306
    Citim Postuar mė parė nga SENSUALI_TR Lexo Postimin
    Teme interesante e hapur me shume per te rene ne sy nga personi qe e ka hapur, nuk habitem per lumturine e perhershme te dikujt pasi fati i ka buzeqeshur ne shume aspekte te jetes dhe si ka sjelle prova te veshtira ose extreme per te provuar ne jete, pastaj SKENDERBEU e zbukuron pak vete qe eshte shume i qete se sbesoj ti ket ardh puna sa te jete i zhytur ne borxhe, papunesi etj dhe te jete prap i qete gjithsesi me vjen mire nqs eshte i qete per shume gjera pasi cdo gje duhet marre me qetesi cdo lloj problemi edhe nqs nuk zgjidhet.

Nuk po te kuptoj per cilat borxhe e ke fjalen ,si je zhytur ti ne borxhe !!! apo keshtu

Proud 2 b Albanian Maska e Linda-uk
    Anėtarėsuar
    10-08-2009
    Vendndodhja
    Angli
    Postime
    298
    hmmm, sa do doja te isha paksa si ty
    U cant judge a book by its cover but you can tell its price

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    20-12-2009
    Postime
    306
    Citim Postuar mė parė nga Linda-uk Lexo Postimin
    hmmm, sa do doja te isha paksa si ty
    Linda te betohem qe mund te jesh edhe ma e lumtur ,ajo mvaret nga ti dhe vetem nga ti

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar mė parė nga SKENDER_BEU Lexo Postimin
    Jam njeriu ma i qete ne kete bote ,kurr nuk bahem me nerva ,as nje gje nuk me shqeteson ,nuk jam normal ,nuk di cfare semundjet eshte kjo ,ju lutem a mundet kush te ma shpjegoje ,jam munduar te lexoj per kete semundje por me thone qe nuk existon ndoshta jam i vetmi njeri qe e kam kete
    Mos perdor me hashash, ate bej ti.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Gjithcka e mire ka Fund!! Maska e Warning
    Anėtarėsuar
    21-09-2008
    Vendndodhja
    Prishtine!!
    Postime
    504
    Mi lol mos u beje merak ka njerez kshtu si ti

P.S.Une jam si ti po nuk e e quaj veten te semure madje mendoj se une jam me se ne rregull ,me pelqen kjo qetesia shpirterore nuk e qaj koken per asgje,krejt per mua eshte kopsht me lule hahahah
    !Gjeja me e mire dhe me e keqe e njeriut eshte gjuha!

Faqja 14 prej 17 FillimFillim ... 41213141516 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •