Disa prej postimeve tua te meparshme kishin ngjyrime narcistike, por kjo pergjigje e juaja tregon edhe njehere qe ju jeni plotesisht i shendetshem ne mendime.![]()
Disa prej postimeve tua te meparshme kishin ngjyrime narcistike, por kjo pergjigje e juaja tregon edhe njehere qe ju jeni plotesisht i shendetshem ne mendime.![]()
»« ¤ »«Ź£ŠŲ®ĀŠŲ»« ¤ »«
Nuk eshte semundje, eshte dhurat nga zoti lol
Un rezistoj nje kohe te gjat pa u ber me nerva. Nefakt para 2 ditesh kisha nje muhabet me nje manaxhere te re ne pune. Ajo qe diten qe erdhi me buzeqeshje me te gjith dhe na ngulte thika ne kurriz. Femer inteligjente i duket vetja....po me akuzonte per ca gjera qe nuk ishin te verteta dhe priste qe un te humbisja temperamentin. "Pse shikon ashtu???" me thoshte "si po shikoj? nuk po te kuptoj?" thoshja un "ja kshu se si mbyll cik syt dhe buzeqesh sikur te duket vetja me superiore" "te lutem un kam shume respekt per ty...kjo eshte menyra ime e shikimit dhe thjesht po mundohet te perqendrohem tek ato qe ti po thua." Eshte munduar me pahir te me ngrej nervat por nuk ia arriti dot qellimit. Me fliste sikur un isha 5 vjece un prap e qete lol Ajo filloj te skuqej ne fytyr un behesha me e qete dhe perqendrohesha me teper tek fytyra e saj e shemtuar sesa tek fjalet qe ajo po thoshte...gjithashtu imagjinoja ne mendje formen qe do merte fytyra e saj gjat nje grushte lol. Muhabeti jon ne menyre shume te qete do vej ne nivelin tjeter ku do llafosem per cfar ndodhi me bossin e saj se ne te vertet ma beri borxh po se dhash veten.
Sa dola nga zyra filloj te me dhimte stomaku dhe po me vinte per te vjell per disa ore lol keshtu qe kur me lejon situata eshte me mire per shendetin tim te le nervat te lira te bejn punen e tyre...lol
Ska gje O Skenderbe, c'i do nervat? Te pengojne te hapesh petet per byrek. Si do mesosh te besh byrek ti pastaj ? LoL
hmmm, sa do doja te isha paksa si ty
U cant judge a book by its cover but you can tell its price
Mi lol mos u beje merak ka njerez kshtu si ti
P.S.Une jam si ti po nuk e e quaj veten te semure madje mendoj se une jam me se ne rregull ,me pelqen kjo qetesia shpirterore nuk e qaj koken per asgje,krejt per mua eshte kopsht me lule hahahah
!Gjeja me e mire dhe me e keqe e njeriut eshte gjuha!
Krijoni Kontakt