Close
Faqja 7 prej 17 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 162
    i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga SKENDER_BEU Lexo Postimin
    Jam i martuar ,kam nje djal 3 vjec ,ai ma gezon cdo minut te jetes time kur therret babi babi
    Po kur femija eshte pa qejf a ndihesh i qete, apo i lumtur? Burri im behet mekeq se une kur femijet jane pa qejf. Me femije te vogel me thene te drejten eshte veshtire te mos stresohesh, vetem nese rri me femijen vetem shume pak kohe ne dite, aq sa per te lozur me te e perkedhelur. Po nuses tende i pelqen kjo ''qetesia '' jote?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-01-2010
    Vendndodhja
    @
    Postime
    383
    Ne Amerik shqiptaret arriten kulmin ne jeten e tyre ,para 2 viteve ekonomija beri nje dem shume te madhe ne komonitetin shqiptar ,ne fillim te ketij depresioni kur filluan te humbin shtepijat ka 400-500 mije dollare shqiptaret qe kishin ble para disa viteve ,kuse ata fillun ti humbnin ,disa nga keta ne vend qe te mbajne punet e tyre personale ,ata filluan te qeshnin ata qe po humbin shtepijat ,po kta qe qeshnin ,tani kta jo qe humben shtepijat ,por edhe devorsi ka arritur kulmin ,kjo nuk ka te beje me kete teme ,por dua te theksoj qe kur vdes njeriu ,shkojne e ngushllojne dhe as qe mendojne ta ndihmojne njeri-tjetrin qe varrimi i nje njeriut kushton te pakten 18 mije dollar ,kurse kur martohen shkojne e i falin 100-500 dollar ,pra kuptimi im eshte qe nuk ke nevoje ta ndashe dhimbjen e rreme me mua ,kur vijne shumica e njerzve ne vdekje ,kur dalin nga aty nuk qajn ma ,kjo eshte ndnjenje shpirterore apo TRADITE!!!!
    Skenderbe nese i ke analizuar te gjitha keto qe po i thua do pajtohesha dhe tani me drejtove.Jeta ne amerike dhe sistemi i tyre te shtyen te behesh i tille dhe qenke pershtatur me sistemin mendoj,edhe ketu ne kosove ka filluar te behet sikurse atje vetem qmimi eshte me lire per nje varr 150 eur....(shaka), sidoqofte ke arritur te behesh tamam amerikan.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    J,kurr nuk bahem me nerva ,as nje gje nuk me shqeteson ,nuk jam normal ,nuk di cfare semundjet eshte kjo ,ju lutem a mundet kush te ma shpjegoje ,jam munduar te lexoj per kete semundje por me thone qe nuk existon ndoshta jam i vetmi njeri qe e kam kete
    Njerezit pa nerva thone jane budallenj ,nuk ju funksionon ne rregull 'komiteti qendror' me nje fjale sistemi nervor ka ikur per pambuk .Ndjeshmerija tek keta njerez eshte zero me xhufke .Dhe si rezultat kalojne ne njerez me probleme ne jeten e tyre.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    20-12-2009
    Postime
    306
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    ka njerez qe kane pare sa te hane qent, kane me pak probleme se 90% e njerezve, dhe nuk rrine dot pa u ankuar dhe varur turinjte se nuk ngopen ndonjehere, gjithmone me shqetesime etj etj.
    Varet si te jete robi thuaj.

nejse, une u lodha per sonte,
    nice talking to you all,
    gjume te embel.
    Nje shembull ,kur u martova u zgjonte nusja ne 6 te mengjezit te piqte kafe ,une i thashe qe te lutem ta respektojme njeri -tjetrin ne menyra tjera do te ishte ma mire ,sepse kjo eshte nje tradite e skaduar per mua ,dhe i thashe qe une nuk besoj ne shamat dhe ngatrresa ,dhe me duket se jemi cifti ma i lumtur ne bote tani ,sepse une bej cfare thote ajo ,sepse nuk e kam problem

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-05-2009
    Postime
    1,130
    Skender Beu, nga pershkrimi se si i ke bere vetes, po me dukesh sikurse ai njeriu qe ishte te Oxigjeni ne RTK (ndoshta e ke pare qe u ftua edhe per vitin e ri per te dyten here). Atij te paren here kur ishte i kishte vdekur babai, kurse heren e dyte i kishte vdekur nena dhe ai me shume kenaqesi e thoshte se para dy jave me ka vdekur edhe nena, bile thojke "ka pute hahaha (qeshke)!!" duke i shkundur duarte.
    Nese je verte sikurse ky, atehere semundja jote quhet 'budallaki'(mos ma merr per te keq, vetem po behem reale dhe po e them ate po e mendoj)

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    20-12-2009
    Postime
    306
    Citim Postuar mė parė nga alnosa Lexo Postimin
    Njerezit pa nerva thone jane budallenj ,nuk ju funksionon ne rregull 'komiteti qendror' me nje fjale sistemi nervor ka ikur per pambuk .Ndjeshmerija tek keta njerez eshte zero me xhufke .Dhe si rezultat kalojne ne njerez me probleme ne jeten e tyre.
    Hahaahahahaha para shume viteve ne shqiperi nga injoranca te gjithe ata qe flitnin me vete duke ecur i quanim budallenj ,pra ,ma merr mendja se nje perqindje e madhe flasin me veten e tyre ,por do te ishte injoranca jone ti quanim keta Budallenj ,por ndoshta une jam i till

Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    Ti nuk je i qete me keto qe thua, por njeri i ftohte, i mbyllur ne vetvete. Mua me dukesh tip i merzitshem. Njerezit kane deshire ti ndajne me te tjeret gezimet dhe hidherimet, por me ty nuk ke ca ndan se ti je i ftohte ndaj ketyre ndjenjave. Duhet te ndryshosh, ndryshe njerezit do te te largohen.
    ai eshte shume i respektushem e dashur dhe shume i mire
    dhe jo i ftohte dhe as pak i merzitshem varet se me ke flet!
    Ai stha jam robot me ti ne qofte se e nevrikosin cdo ti te bej? te mos reagoje?
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Nje shembull ,kur u martova u zgjonte nusja ne 6 te mengjezit te piqte kafe ,une i thashe qe te lutem ta respektojme njeri -tjetrin ne menyra tjera do te ishte ma mire ,sepse kjo eshte nje tradite e skaduar per mua ,dhe i thashe qe une nuk besoj ne shamat dhe ngatrresa ,dhe me duket se jemi cifti ma i lumtur ne bote tani ,sepse une bej cfare thote ajo ,sepse nuk e kam problem
    Ironija jote i kalon caqet ,dhe ti kujton se c'do njeriut mund t'ia marresh mend shume shpejt ashtu sic i je neshtruar gjoja nuses tende .
    Te duhet psikolog ,se ketu jemi ne 'kafene'.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga alnosa : 17-01-2010 mė 18:58

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    20-12-2009
    Postime
    306
    Citim Postuar mė parė nga uvejsa Lexo Postimin
    Skender Beu, nga pershkrimi se si i ke bere vetes, po me dukesh sikurse ai njeriu qe ishte te Oxigjeni ne RTK (ndoshta e ke pare qe u ftua edhe per vitin e ri per te dyten here). Atij te paren here kur ishte i kishte vdekur babai, kurse heren e dyte i kishte vdekur nena dhe ai me shume kenaqesi e thoshte se para dy jave me ka vdekur edhe nena, bile thojke "ka pute hahaha (qeshke)!!" duke i shkundur duarte.
    Nese je verte sikurse ky, atehere semundja jote quhet 'budallaki'(mos ma merr per te keq, vetem po behem reale dhe po e them ate po e mendoj)
    Une kurr nuk jua marr per keq njerzve ,qe shprehin mendimet e tyre ,jua marr per keq vetem atyre qe me dashje duan te bejne keq tek te tjeret

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Hahaahahahaha para shume viteve ne shqiperi nga injoranca te gjithe ata qe flitnin me vete duke ecur i quanim budallenj ,pra ,ma merr mendja se nje perqindje e madhe flasin me veten e tyre ,por do te ishte injoranca jone ti quanim keta Budallenj ,por ndoshta une jam i till
    Aspak e vertet ,ti po kundershton veten ,njeriu kur e ze halli i madh ose gezimi flet me vete ,ha veten me dhemb ,merzitet ,qan ,qesh ,kurse ti vete po thua qe je tjtersoj se ve trurin fare ne funksion c'fardo lloj gjeje qe te ndodhi ,c'fare mund te quajme ty ?!
    Me nje fjale dridhe like se na fike .
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga alnosa : 17-01-2010 mė 18:38

Faqja 7 prej 17 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •