Urime fansave te milanit per fitoren, Juve nuk ishte askund, por nga gjith kjo shpresoj qe jo me shume se 24 ore, Ferrara-out, Gus-In
Urime fansave te milanit per fitoren, Juve nuk ishte askund, por nga gjith kjo shpresoj qe jo me shume se 24 ore, Ferrara-out, Gus-In
Team: That team in Italy with 29 titles. Or was it 30?
Urime fitoren djema, e merituat!
Sui generis
Ca deshe te thoje mer shok se nuk e kuptova ?
na shkrive fare , humor milanistesh me 3 klas shkolle
hahahahahhahahahhahahaha
hajde fillojme diskutime SERIOZE , tek cila teme te duash .
Por jo sot , se me eshte bere qefi per fitoren e Milanit .
[QUOTE =puroshkodran;2654864]Roma del kampion[ /QUOTE]
ndeshja perfundoi dhe komentet gjithashtu mund te behen ne temat respektive
kjo teme mund te mbyllet tashme.
urime milanit
vari leshte
Gjuha Shqipe e perdorur nga une eshte po aq e paster sac e ke ti. Prandaj, lexoje mire se do ta kuptosh se per cfare e kam une. Kur beje ironizime per Beckham dhe Ronaldinjon, apo per ndeshjen Juventus - Milan, dhe te thash po tani cfare ke per te thene? Jepi...
P.s Problemin e te mos kuptuarit gjej tek vetja, se une po t'i shkruaj paster dhe pa gabime.![]()
Nje faqe apo dy me perpara se kjo, une thash qe do shenoj gol Ronaldinjo dhe Beckham. Ky eshte postimi yt, ku ke ironizuar, Beckham mbreme tregoj te kunderten e asaj qe the ti.
Per kete e kisha postimin me lart, qe nuk e kuptove. Ne baze te ironis qe bere, une po e shikoj Milanin fal Ronaldinjos, ta them me sinqeritet qe asnjehere nuk kam dal me qellim per te pare nje ndeshje futbolli. Tani bej tifo se me pelqen Ronaldinjo, sic beja dikur per Barcen apo Psg.
Dhe ceshtja u zgjidh, nuk ishte aq e nderlikuar sa u be![]()
Ja pra dhe ndeshja perfundoi sipas parashikimeve te forumisteve! Mesa duekt kemi parashikues te mire ketu ne forum
Urime te gjithe tifozeve te Milan![]()
Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni
Krijoni Kontakt