Close
Faqja 19 prej 49 FillimFillim ... 9171819202129 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 181 deri 190 prej 485
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    20-12-2009
    Postime
    306
    Citim Postuar mė parė nga Endless Lexo Postimin
    Une kam pas pershtypjen gjithmone sikur te kam njohur ty, e kam llafin ne ambjentin e punes qe punoj. Se eshte nje tip i shkurter me barke keshtu, qe ka goxha humor. Por me sa shoh te postimi tjeter permendke qe qenke tullac. E paskam simpatizuar kot me shume se duhet ate tipin une, megjithese dhe ai eshte prototip.
    Une do te paraftyroja ty nje nder nxeneset ma te mira te xhaxhit aty afer bllokut me 1 maje cdo viti homazhe tek varrezat kra per krah me xhaxhin,edhe babi e mami jot puntore ne kryeministrine e diktatatures

ღ♥ aNtipatrea ♥ღ Maska e Albela
    Anėtarėsuar
    16-05-2006
    Vendndodhja
    mEs iLuzionesh te hUmbura
    Postime
    2,718
    il__santo mmmmmmm lab i poshter i gjat brun
    shakaxhi dhe shum inaēi
    dhe me shije te veēant per muziken
    La Femme est le Chef-d'0euvre de Dieu
    sur tout quand elle a
    le Diable au corps...
    ✿⊱╮✿⊱╮ ✿⊱╮

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Citim Postuar mė parė nga SKENDER_BEU Lexo Postimin
    Une do te paraftyroja ty nje nder nxeneset ma te mira te xhaxhit aty afer bllokut me 1 maje cdo viti homazhe tek varrezat kra per krah me xhaxhin,edhe babi e mami jot puntore ne kryeministrine e diktatatures
    Stfu moj mynxyr e Skenderbeut :

Pershendetje Bjonde ,une jam njeri i edukuar dhe nuk kam nevoje qe te keroj para nga as nje njeri ,domethenja e temes kishte nje vlere shume te mire ,dhe une e hapa temen tek forumi MERGIMI ,pra bjonde as nje nuk kishte hapur nje teme te tille por ne kur nuk i japim shanse nje deme ndoshta ne paraqitje do te shte shume e pa kuptim si mund ti qe je bjonde ta kuptosh nje gje te tille ,tani te pershendes me kete kenge dhe te lutem mos u fut hundet ku nuk te takon
    http://www.youtube.com/watch?v=_1tvMfbFOi8

Tobe strafullah! Kisha degjuar qe njerezit ndryshonin mendime, opinione,zakone me vitet qe kalojne, por qe te ndryshoj robi mendim 360 grade nga postimi ne postim brenda dites, as kisha pare as kisha degjuar :

Paragjykimi ndaj bjondeve eshte mungese edukatet ,nuk eshte shaka kjo dea ,pistimet e tjera i ke shume me vlere,une e thashe ne pergjithsi femrat sepse te gjitha jane te krijuara nga vete perendija jo vetem inteligjente por edhe te mrrekullueshme ,ky eshte mendimi im

psssss kape nje euro!
    Without deviation from the norm, progress is not possible

Juventini Maska e EkOnOmIsTi
    Anėtarėsuar
    22-05-2005
    Vendndodhja
    Pse Do Vish Dhe Ti ?
    Postime
    2,406
    Citim Postuar mė parė nga underworld Lexo Postimin
    Ekonomisti - - - 1 bjonde e pelyer , bel holle , vithe te medhaja , ftyre me shenja e callata , e veshme me xhinsa kauboj te viteve 80 , me brek ( Kilota ) me basma , barkun perjashte e leshin qe e ka si pirsing

looooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooool
    Underworld : ty te imagjinoj vetem me cigare ne goje dhe te merzitur duke prit te te flas ndonjera
    S |< R /\ p /\ |_ |
    Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Une kam pas pershtypjen gjithmone sikur te kam njohur ty, e kam llafin ne ambjentin e punes qe punoj. Se eshte nje tip i shkurter me barke keshtu, qe ka goxha humor. Por me sa shoh te postimi tjeter permendke qe qenke tullac. E paskam simpatizuar kot me shume se duhet ate tipin une, megjithese dhe ai eshte prototip.
    Xhuxhumak, thuaji njerezve qe nuk je xhuxh ne real life. Je e kunderta. Je i gjate. Dhe thuaj qe ke lesh ne koke. Floke. Dhe e ke barkun derrase, jo te fryre me pak fjale

Ky eshte virtualiteti ne fakt. LoL

Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    Xhuxhumak, thuaji njerezve qe nuk je xhuxh ne real life. Je e kunderta. Je i gjate. Dhe thuaj qe ke lesh ne koke. Floke. Dhe e ke barkun derrase, jo te fryre me pak fjale

Ky eshte virtualiteti ne fakt. LoL

Opo thuaj t'ja u thote femrave ketu verdall ate ai. Se per mua si qeros me mull e pa llembe te jete ai, si 2 metrosh sy shqiponje dhe me muskuj, nuk me bene shume pershtypje fiziku i nje mashkulli mua, se sa tipi i tij. Se s'me intereson jo per gje.

Xhuje me keto feckat verdall hape dhe nje cik librin ti mer dak, se su be qameti. Pershkruaje nje cik veten keshtu tip shpatullgjeri e sypetrit.

Erando
    Anėtarėsuar
    19-07-2004
    Vendndodhja
    Perendim
    Postime
    865
    Eren e imagjinoj si nje bjonde me sy jeshil, e dashur me njerezit, i ben te gjitha punet e shtepise, me nje fjal nuk esht dembele, eshte doreleshuar me njerezit e aferm, ka qef te vishet bukur e te shkoj neper koncerte.
    HISTORY HOLDS
    for the time to come and share.

Pasioni pėr shkencėn Maska e Erlebnisse
    Anėtarėsuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Citim Postuar mė parė nga padrilla Lexo Postimin
    Eren e imagjinoj si nje bjonde me sy jeshil, e dashur me njerezit, i ben te gjitha punet e shtepise, me nje fjal nuk esht dembele, eshte doreleshuar me njerezit e aferm, ka qef te vishet bukur e te shkoj neper koncerte.
    Pervecse doreleshuar, te tjerat i ke gjet fiks fare lol
    La vita č bella...

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Opo thuaj t'ja u thote femrave ketu verdall ate ai. Se per mua si qeros me mull e pa llembe te jete ai, si 2 metrosh sy shqiponje dhe me muskuj, nuk me bene shume pershtypje fiziku i nje mashkulli mua, se sa tipi i tij. Se s'me intereson jo per gje.

Xhuje me keto feckat verdall hape dhe nje cik librin ti mer dak, se su be qameti. Pershkruaje nje cik veten keshtu tip shpatullgjeri e sypetrit.
    Hej, se mos thashe gje dhe une. Thjesht si e imagjinoja une. He se nuk u be qameti.

Kurse ty Endless sepse me eshte fiksuar, kam idene qe je pucrranjos. LoL

Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    Hej, se mos thashe gje dhe une. Thjesht si e imagjinoja une. He se nuk u be qameti.

Kurse ty Endless sepse me eshte fiksuar, kam idene qe je pucrranjos. LoL
    Ja zgjate nje here llapen te ekrani, dhe futja nje te lepire fytyres time nga lart-posht- tej e tej, po te preku llapa sikur edhe nje pucer te vetme, une c'regjistrohem direkt nga ky forum ne moment, dhe heq dore perfundimisht nga pjesemarrja ime si anetar ketu.

Faqja 19 prej 49 FillimFillim ... 9171819202129 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •