Milan na zhgėnjeu, urime tifozėve tė Manchesterit
mbaje nė kornizė dhe shikoje dhe pėr ca vjet tani.. ose blije DVD. T'i kam thėnė arsyet pėrse ndodhi.
Nqs thua Reali, atėherė Reali nuk ishte absolutisht i organizuar dhe nuk lozte.. Ronaldo.une jam dakort me ty, na duhen lojtare te rinj. un nuk shpresoja per trofe ket vit. nuk e them sonte po e kam thene qe n'fillim te sezonit. megjthate, arrim me fitu 2-3 ne bernabeu edhe me lujt si te barabarte me ju
Je me mend, mos thuaj gjėra tė tilla.Ka disa vjet qė kur mbaron kampionati jeni pėr ibret, e di, kampion bote para dy vjetėsh, por mė shumė ju prishi punė se ju ndreqi ajo gjė.
Do ju duhet qė tė rroni ca vite me kujtime, se nuk e kam idenė si mund tė ndėrroni 7-8 lojtarė menjėherė.
uroj jackpot edhe kėtė vit pėr skuadrat italiane - 3 nė 3, jashtė. Po fillon tė bėhet rrugė.
Prektora
Ndeshjen nuk e fitoj Manchester United por e humbi Milani me rastet qe pati! Vetem ne pjesen e pare te pakten te kishin realizuar ato raste ndeshja mu te kishte mbaruar edhe me thelle per ne pasi Ferguson do hidhte gjith ekipin ne sulm.
Me ato raste qe humbem nje ekip tjeter mund te kishte ber shume leht te pakten 5 gola, per fat te keqe nuk na eci.
Il Club Pił Titolato Al Mondo
kjo loj u kon e bler.
milani ju ka vjedh nje penallti, dhe ferdinand u duft me mar karten e kuqe.
milani ka luajtur shum ma mir, dhe e ka meritu fitoren.
kjo loj u duft me u mbarru 3-0 per milanin me se pakti
Nuk e di ku e shofin fitoren e madhe kto tė Manchesterit qė flasin sikur e kan fituar qė tani Champions League. Ju pėlqen rezultati , po lojė ishte ajo e Manchesterit sot , sidomos nė pjesė tė parė ? Ndeshjen jua fali Milani sepse po tė ishin trreguar mė tė saktė sulmuesit e Milan-it , pjesa e parė do tė mbaronte mbi 3-0 nė favor tė Milan-it. Goli Seddorf ju flliqi si ekip se ato gola nuk i bėhen dot ekipeve amatore dhe jo Manchester United. 3 raste Milani i humbi vetėm brenda 2 minutave tė fundit qė ishin gola tė sigurt.
Aaaaa se harrova kujdes se mos dilni huq si para 3 viteve qė jua morėm kualifikimin nė Old Trafford.
Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA
███
vellai im eshte tifoz i milaninit ne minuten e trete te ndeshjes vetem ma cingerronte mobilin haha ju pergjigja o vella 90 minuta eshte loja pastaj cingerroma telefonin hahahaha nuk me cingerroi mobili pas 90 minutave loooooooooooooooooooooooooooooooooool
Ca thur mer njeri, lexoje edhe njeher ta kuptosh: Ndeshjen nuk e fitoj Manchester United por e humbi Milani me rastet qe pati.
Manchester nuk kishte raste fare, ato 2 qe pati i beri dhe ate golin e pare sesi hyri nje zot e di, kurse Milani nuk mbahen mend sa gola ka humb ne te dyja pjeset. Goli qe beri Scholes me rastet qe humbi Milani tregon se cfare do te thot fjalia siper qe nuk e kupton qe pse fitoi Manchester!
Il Club Pił Titolato Al Mondo
Krijoni Kontakt