Urime Interistave
E dini qe hera e pare qe vuna bast dhe fitovaaaaaaaaaaaaaaaa 100 euro
thash do fitoj 2 me 1 PpPpP si me doli ahhahhahah
tjeter here me pyesni mua per perfundimet e ndeshjeve,po aman fitimet i ndajme pergjysem![]()
Urime Interistave
E dini qe hera e pare qe vuna bast dhe fitovaaaaaaaaaaaaaaaa 100 euro
thash do fitoj 2 me 1 PpPpP si me doli ahhahhahah
tjeter here me pyesni mua per perfundimet e ndeshjeve,po aman fitimet i ndajme pergjysem![]()
"Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."
une te jap 40:60 vetem trego sakt.
Skishe aty penalti se Kalu shume u fug ne byth lol, sa per ndeshjen tek Inter shohe ndryshim vetem Mourinhon , me trajner tjeter sdo kishin as 1% mundesi te kalojne Celski, por suksese edhe ne ndeshjen tjeter, mbajeni veten, dhe kaloni me tej.
Suksese
Team: That team in Italy with 29 titles. Or was it 30?
shpresoj tek Interi edhe pse gjithqka eshte e mundur ne e dim qe Chelsea ka nje ekip te fort por ajo qe di eshte qe nuk do perjetojm humbje poshtruese sikur rivali yt lokal :P:P![]()
Inter Campione d'Italia!!
2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013... 2500
shpresoj qe zoti te jete nga ana jone sot. une nuk kam mundesi ta shoh ndeshjen sot se kemi nje darke pune por me mendjen ne stadium do jem
forca inter
vari leshte
Une une mendoj se do te kaloje Chelsea sot, edhe pse, me duket pak si e veshtire. Chelsea luan me portierin e trete, dhe nuk ka as mbrojtesin Bosingwa. Gjithsesi, Mourinho do e ketre shume te veshtire, pasi Ancelotti nuk eshte Leonardo, qe humb toruan. Cesli eshte nje skuader shume e fuqishme, e kujdeshme ne fushe.
Madje, une shpresoj qe Chelsea te fitoje edhe Champions sivjet.
/l、
(゚、 。 7
l、 ~ヽ
じしf_, )ノ
...e Dio disse kung e kung fu...哈哈
Shpresoj te fitoj Inter edhe pse pak te veshtire meqe luajn ne Angli
mendoj barazim 1-1
"Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."
Ore Viva Inter Ore Forza Ner'Azzurri Do i Shqepim Me Gola Sot Nuk Jemi Milani Ne Qe Ha 4
Kur e ke kėmbėn jashtė gremines ėshtė e lehtė tė japėsh kėshilla
Ne fillim kam mendu qe celski me realin do ngelin ne finale, njera e hengri, sonte dhe tjetra.
Shpresoj nter te kalo Celskin, hajde mblidheni veten pak, per nje barazim dhe kaq mbaroj kjo pune.
Suksese sonte interit.
Team: That team in Italy with 29 titles. Or was it 30?
Krijoni Kontakt