Close

Rezultati i Sondazhit: Kush do tė kaloj nė raundin tjetėr?

Votues
84. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • FC Inter

39 46.43%
  • FC Chelsea

45 53.57%
Faqja 4 prej 20 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 197
    Hands up! Maska e Jack Watson
    Anėtarėsuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Te jem realist (jo se jam me Milanin ) por s'besoj tė kalojė Interi. Me kėtė formė qė ka Chelsea, me lojtarėt qė ka, kushtet fizike (lojtarė tė shpejtė) besoj se e eleminon Interin. Duhet marrė parasysh qė Interi nė CHL luan me njė presion tė tmerrshėm psikologjik, edhe me ekipet e vogla lėre mė me kalibrin e Chelsea-t. Megjthatė futbolli ėshtė futboll, dhe ēfarė s'bėn vaki.

Citim Postuar mė parė nga oliinter Lexo Postimin
    mendoj se kalon celsi per formen qe ka treguar kohet e fundit ndersa inter ka mundesi fitoreje nese ben loj si ndeshja e fundit me rubinin.
    Po nėse luan si me Barcelonėn lol? (Sepse Chelsea s'krahasohet me Kazanin, me Barcelonėn qė e keni pas nė grup po).
    Life's too short to remove USB safely.

DuRrEsAk&MoDeRaToR Maska e Bledari
    Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Durres - Shqiperi
    Postime
    2,071
    Une votova Inter pasi lexova dje nje interviste te vjeter te Murinjos qe i kishin bere pytje:
    Nese ne te ardhmen do t'ju bi chelsea si kundershtar si do reagoni me skuadren tuaj kunder ish skuadres tende?
    Do e shihni qe Chelsea do te rrezohet pasi une i di pikat kyēe dhe te dobeta te Chelsea.

Kshu qe nga ikja e Murinjos nga Chelsea asgje nuk ka ndryshuar ne lojtare por dhe skema po thujse po ashu jane kshu qe besoj se Murinjos do te tregohet dinak kesaj here dhe ka per ti fituar te dyja ndeshja.

i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anėtarėsuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    diferenca ne ket perballje do t'jete ancelotti

-_- Maska e jack_sparow
    Anėtarėsuar
    10-02-2007
    Vendndodhja
    Out of Space
    Postime
    784
    interi do mundet por ... kushurinjte do hakmeren ndaj skuadres qe do i shkatroje

Ultras Maska e KUSi
    Anėtarėsuar
    30-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    3,049
    Ne kte ndeshje do jet fundi i Murinjos lol do te dal gjith nga kontrolli dhe do e humbi vetedijen
    ” UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA! ”

i/e regjistruar Maska e Begby
    Anėtarėsuar
    28-05-2008
    Postime
    247
    Kjo eshte e treta e verteta me ekipet angleze

Interi do ta kaloje se s'ben raundin

INTERNAZIONALE
    BASHKIMI BEN FUQINE!

18 scudetti Maska e Gjinokastra
    Anėtarėsuar
    29-08-2009
    Postime
    1,159
    Citim Postuar mė parė nga Bledari Lexo Postimin
    Une votova Inter pasi lexova dje nje interviste te vjeter te Murinjos qe i kishin bere pytje:
    Nese ne te ardhmen do t'ju bi chelsea si kundershtar si do reagoni me skuadren tuaj kunder ish skuadres tende?
    Do e shihni qe Chelsea do te rrezohet pasi une i di pikat kyēe dhe te dobeta te Chelsea.

Kshu qe nga ikja e Murinjos nga Chelsea asgje nuk ka ndryshuar ne lojtare por dhe skema po thujse po ashu jane kshu qe besoj se Murinjos do te tregohet dinak kesaj here dhe ka per ti fituar te dyja ndeshja.
    Te lumte goja !

Shpresoj edhe une ashtu .

Ishalla fitojme !

Musliman-Shqiptarė-krenar Maska e gimche
    Anėtarėsuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    3,642
    Kjo ndeshje ėshtė pa gjasa pėr Interin qė tė kualifikohet pėr mė tej, pėr mė tepėr do ta shohim njė ndeshje tė bukur nga ana e Chelsea-t, Interi nuk ka histori tė mirė me klubet Angleze, vlen tė theksohen duelet e fundit kur Interi pėsoi nga Arsenali 1-5 nė Giussepe Meaza, nga Liverpooli nė tė dy ndeshjet 0-2 dhe 0-1 dhe nga Manchester United 0-2 e edhe ndeshja kundėr Chelsea-t do tė pėrfundoj nė tė njejten menyrė

i/e regjistruar Maska e King_Arthur
    Anėtarėsuar
    27-04-2006
    Vendndodhja
    Detroit U.S.A por me zemer dhe shpirt ne elbasanin tim.
    Postime
    2,411
    Citim Postuar mė parė nga Bledari Lexo Postimin

Dhe ancheloti e njeh interin mire po te jete ne kete aspekt .

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Postime
    5
    Citim Postuar mė parė nga Robben Lexo Postimin
    Po nuk mundet anceloti ta njef me mire Interin se sa Murinho Chelsean..
    Murinho ka qen Trajner i Chelseat e Anceloti ska qen i Interit..
    ka qen kur ka qen mourinho nchelsea jon kan edhe plot do trajnera mas tina ka ndrru taktika tash

Faqja 4 prej 20 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •