Del Piero eshte nje ikon e italise. Per mendimin time ai vetem per emrin qe ka duhet te thirret ne kombetare.
Del Piero eshte nje ikon e italise. Per mendimin time ai vetem per emrin qe ka duhet te thirret ne kombetare.
S |< R /\ p /\ |_ |
Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
Juventusi nuk hasi shumė vėshtirėsi pėrballė Ajaksit tė Amsterdamit, duke marrė njė rezultat tė bardhė 0-0 nė ndeshjen e kthimit, ku tė parėn nė Holandė e pati fituar 2-1.
Me tej skuadra bardhe e zi do perballet me fulham
Mendjemadhesia eshte KRENARIA e njerezve te dobet!
Fjalet jane teper per nje legjendė![]()
SPECIAL ONE
RAUL # 7
eshte ende shpejte per te menduar del pieron ne nacionale pasi duhet te jete ne forem ne funde kampionati dhe jo tani ...
Mendjemadhesia eshte KRENARIA e njerezve te dobet!
ahhaahahahah forca moxhi haahahahah cfare dysheje me murinjon hahahahahahahhahahahahahahah
vari leshte
Ka faj , ska faj ai person , prare cfare ka thene ne ate rubrike eshte mese e vertete.
Te gjithe ekspertet e futbollit italian , e kane pranuar publikisht se ky ka qene direktori me vlefshem i serise a per 20 vjetet e fundit.
Pavaresisht akuzave qe u hodhen atij , prape talenti i tij per te mbajtur gjalle nje klub ka qene spektakolare.
Me thuani mua , nqs e ndoqet me vemendje rubriken , se ne cfare pike moggi gabon aty ,nga problemet qe nxjerr prej kampionatit italian?
Sepse une s'vura re asnje opinion te tijin i cili ishte i gabuar.
Blank dhe Secco , e kam thene me kohe , qe jane shkaterrimi i juves .
Shifeni me vemendje. Bettega ofron gentilen si zevendesues i ferrares , dhe blank zgjedh zaccheronin .
Tani bettega ka eksperience ne futboll , si lojtar e si direktor ekipi. ca eksperience ka blank gogoli?
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Smth_Poetic : 28-02-2010 mė 13:48
Bravo per fitoren!
Uuu? Apo nuk eshte tema e Palermos kjo ?
![]()
[QUOTE =puroshkodran;2654864]Roma del kampion[ /QUOTE]
Krijoni Kontakt