Jam Hacker i mirfillte.
jam jam pse mos tjem kushtet i kam .
Jam Hacker i mirfillte.
jam jam pse mos tjem kushtet i kam .
Dhe kau i mirė po s'e ngacmove, s'tėrheq nė brazdė.
Nje programues profesionist eshte shume here me i zoti se nje hacker profesionist. E anasjellta nuk eshte e vertete.
School is practice, practice makes perfect, but nobody's perfect so why practice?
Me botnet jam marr shum pėrpara por tani mė jo. E beja exe-n (exploitin) me C + + dhe nuk e dijė nqs mund tė quhet edhe hacker njė qė merret me botnet!
Max tė infektuara pc-ja nga dora ime kan qen mbi 2000 deri 3000 pc-s online.
Po ashtu me cc-ja e gjona tė tjera sepse pėr tė mbajt botnets u desht tė blejm servers me cc fallso nė kompani tė ndryshme.
por
Kam 1..2 vite qė mė nuk jam marr me asi gjėra.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Nice_Boy : 04-04-2010 mė 11:25
Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..
shum leht osht me enderrru, por veshtir osht me fitu, e kamf fjalen lehtt osht me thon se d te bhem por si do te behesh a po jo soht me rendesi qe me u mudnu e kur te mundoheh del diqka edhe ense deshton prap e provo
Ēdo gjė, ka njė arsye.
E para ka dallim mes Hackerit edhe Crackerit
Hackerat = Jan ata persona qe hyn ne systeme te huaja edhe zakonisht jan njerz qe kan informatiken e kryme edhe programojne ne C++ ose Assembler (Crypter edhe Paketimi)
qellimi i tyre eshte ne disa lloje? Ka eventuell hacker edhe Pergjidhsi
ata te pergjidhsit mirren zakonisht me botnet kurse individuell mas se shumti me Spiunashe Ekonomike !
Crackeri= Njeri me se shumti prej tyre ka dobi sepse ata nuk bej tjeter qe perveq programet
i bejne me punu pa lizenz ose per te miren e popullit mendojne ata!Crackeri zban tjeter send
me assembler zakonisht punojne edhe me hex editor aty mund e vren si nje program punon
pershembull shkrun aty nese programi installohet lype Codin e lizenzes
keta nuk bejne tjeter send vetem e shlyjne ate kommand qe e lyp coden e lizenzes
keshtu u mundova tju spjegoj
ju pershendes Bjeshka
Krijoni Kontakt