Perty dota mesoje sesbene bilardon motrakurse kjo eshte foto e ditelindjes time,tek kater stinet ne Elbasane
![]()
Perty dota mesoje sesbene bilardon motrakurse kjo eshte foto e ditelindjes time,tek kater stinet ne Elbasane
![]()
XXL; You gonna make your mama cry?
Gjofse doni te tjera foto me thoni.
hahahahah o bambolina.po i thashe une atij per bilardon po ai ka turp e shof une ne me thote qe e ka pas per gja tjeter.ma mire luj pipong pra ndro ca te thote vllai ty.ne co ca foto se sbahet nami.
hahaha kacaku na shkrive, po ping pong s'ka turp ai? endri ene pyt ti lal per foto, mushe lal me foto se a tema jote ene te shofim icik ma mir se m duket se ene ty te njofna co nanji qe ka dal fytyra qarte qe te recognise icik una
c ya
Sado delikat qofte njeriu ne dashuri, fal me shum falje se ne miqesi!
Bambolina ti dhe qe me njeh qofse ke bere mbremje te Royali me njeh se une kam qene dixhej aty/qofse nuk ke bere nuk me njeh,mos jafut kot tashti.Ja dhe fotografin nga afer eke.....
Kacak je njish fare ping pongun e lose bukur, fare Endri><
Pershendetje Enri,per gocat mos eki problem se nuk ti mare tegjitha...=\\\\
he mer ne ti sikur u ba qameti qe thash te njof LOL ashu mu duk ne fillim kurse ime qe te pashe na afer nuk te njofpo ja te njof ime qe u prezantove ne forum
pacim lal
Sado delikat qofte njeriu ne dashuri, fal me shum falje se ne miqesi!
Bambolina je ylle fare...mosu keqkupto..
Dua te hegje fotografin,se nuk e dija qe fotografia ime do dilte te fotot e anetarve,ju lutem me ndimoni,se nuk eshte dhe ndonje foto e mire?
Krijoni Kontakt