Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 28
    i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga zogu dukagjinas Lexo Postimin
    Megjithate per te qene vetvetj eshte nje dhunti shume e rralle, se te jesh vetvetja duhet te dish si te gjendesh ne qdo rast, te dish si te u pershtatesh te gjitha rrethanave e te dish edhe qe te nxirresh prej nje situate !!
    Nuk mund ti pershtatesh cdo situate duke qene vetvetja lol. Desha ta kundershtoja profesorin per nje detyre pa kuptim qe na dha, por duke buzeqeshur e aprovova, duke i thene ''Yes, you are right''. Po te isha treguar vetvetja kushe di cfare ndikim do kishte sjellja ime te vleresimi.
    Feelings change - memories don't.

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar më parë nga toni007 Lexo Postimin
    Shkruan:
    Arsim Gjinoci

MOS I IMITONI TË TJERËT - BËHUNI AI/AJO QË JENI
    Po sikur disa te jene pikerisht ashtu? Pra njerez qe imitojne te tjeret. Kjo nuk i ben ata vetvetja?
    Po ata jane vetevetja. Ne vetveten e tyre, ata jane njerez qe sillen si te tjere.

Nje shkrim qe ka mangesi koceptimi qe ne titull.... ahaa....

Pasioni për shkencën Maska e Erlebnisse
    Anëtarësuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Per te qene vetvetja, nuk duhet t'ia dish per Boten, ose te jesh jashte saj me mire, sepse ne nje fare menyre ke perhere lidhje e prandaj do biesh se zben ne kompromis, duke mos qene vetvetja.
    La vita è bella...

Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Por a po e sheh se ti ishe vetvehtja sepse je nxjerruar nga situata shume lehte, pa e zgjatur shume !!

Keshtu qe per te qene vetvetja duhet te zhvillojme nje inteligjence te shkelqyer !!
    Jo lol u shtira sikur me pelqeu ideja e tij. Po te isha treguar vetvetja do e kisha kundershtuar. Do shprehja ate qe ndjeja ne te vertete. Ajo inteligjenca e shkelqyer qe thua ti te nxjerr me shume ngha vetvetja. E dikush eshte vetvetja ne cdo rast?
    Budallai. Ai nuk shtiret. I pelqen vetja ashtu sic eshte.

Hap krahet e fluturoj...! Maska e zogu dukagjinas
    Anëtarësuar
    15-06-2009
    Vendndodhja
    Nen embelsinee lotit Tend... !!
    Postime
    3,741
    Mire, une po e kuptoj mendimin tend, por vetvetja behesh atehere kur din si te nxirresh prej situatave pa te hyre there ne kembe, kupton !!??
    Askush nuk ta bën atë që ta bën vetvetja !!

Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Njeriu inetligjent eshte i vetmi qe mund ta kuptoje me se mire se kur duhet te jemi vetvetja e kur jo !!!
    Pra e pranon qe nuk mund te jemi vetvetja ne cdo rast, por ta dredhim sipas situates.
    Sa me shume inteligjent te jesh, aq me pak vetvetja je. Mundohesh te jesh i respektuar me te gjithe dhe atehere kur nuk do. Te arrish te kontrollosh veten nuk do te thote te jesh vetvetja, por te pershtatesh. Reagon jo sic do, por sic duan te tjeret te reagosh ti.

=ஜ۩۞۩ஜ= Maska e toni007
    Anëtarësuar
    02-03-2009
    Vendndodhja
    Ne vendin e Shqiponjave
    Postime
    3,266
    Citim Postuar më parë nga dea_07 Lexo Postimin
    Pra e pranon qe nuk mund te jemi vetvetja ne cdo rast, por ta dredhim sipas situates.
    Sa me shume inteligjent te jesh, aq me pak vetvetja je. Mundohesh te jesh i respektuar me te gjithe dhe atehere kur nuk do. Te arrish te kontrollosh veten nuk do te thote te jesh vetvetja, por te pershtatesh. Reagon jo sic do, por sic duan te tjeret te reagosh ti.
    ashtu eshte dea, te jeshe vetvetja duhet nje mundim i mathe pasi rethanat e jetes tone nuk jane perhere te njejtat dhe ne duhet ti pershtatemi ..

po jap nje raste konkrete te vogel: tejeshe vetvetja ne pune per mu do te thote te hy dhe ti mare me shpulla nja 3-4 ter ,po r ja se beje kete gje sepse kam fasmilie me mbajte dhe nuk mundte te jem vetvetja gjithmon .
    Mendjemadhesia eshte KRENARIA e njerezve te dobet!

Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Po ja qe ti vet e the se per te qene vetvetja duhet tu pershtatemmi rrethanave !!
    Zogu e ke idene cdo te thote te jesh vetvetja lol? Te jesh vetvetja nuk do te thote tu pershtatesh rrethanave, por te veprosh ashtu sic e ndjen ti. Me nje fjale sic e permendi dhe Toni lart, ke inat nje person t'ja thuash ne sy qe nuk e pelqen, dhe jo te heshtesh dhe ta shash neper dhembe.

=ஜ۩۞۩ஜ= Maska e toni007
    Anëtarësuar
    02-03-2009
    Vendndodhja
    Ne vendin e Shqiponjave
    Postime
    3,266
    Citim Postuar më parë nga dea_07 Lexo Postimin
    Zogu e ke idene cdo te thote te jesh vetvetja lol? Te jesh vetvetja nuk do te thote tu pershtatesh rrethanave, por te veprosh ashtu sic e ndjen ti. Me nje fjale sic e permendi dhe Toni lart, ke inat nje person t'ja thuash ne sy qe nuk e pelqen, dhe jo te heshtesh dhe ta shash neper dhembe.
    ke te drejte dea, por besome mbi kete gje sepse e kame kaluar nen kurise ,,,,, dhe e di mire qe po te veproj gjithmon si toni nuk ha buke me keta italinet ,

sepse ne shqiptaret jemi gatu ndryshe..

por mundohem ti pershtatem sepse i kame humbe nje 2 vende pune sepse ja u thoja ne sy njerezve dhe nuk me dridhej qerpiku

po tani jam familiare dhe nuk munde te jem aqe egoiste sa te mendoj vetem per veten .
    Mendjemadhesia eshte KRENARIA e njerezve te dobet!

Juventini Maska e EkOnOmIsTi
    Anëtarësuar
    22-05-2005
    Vendndodhja
    Pse Do Vish Dhe Ti ?
    Postime
    2,406
    Eshte shume e veshtire te jesh vetvetja ne disa situata po eshte shume gabim nqs sje.
    S |< R /\ p /\ |_ |
    Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •