Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 3
    mace Maska e inida
    Anėtarėsuar
    24-08-2009
    Vendndodhja
    Milano
    Postime
    10

ku te jet vall djedhi i jetes

Nuk ju ka ndodh qe nje nat te keni shum ftot te te ngriet zemra dhe pret me padurim mengjesin qe te ngroj djedhi dhe mengjesi vjen dhe ase djedhi nuk arrin te te ngroj te te shkri akullin qe te ka ngurtezuar zemren , pastaj kupton qe nuk do mjaftonte gjith ngrotesia e tokes .Jeta eshte e ashper eret a von te mptosht eshte thjesht ceshtje kohe qe ti te behesh nje i burgosur nga muret qe i krion ti vet per tu mos u lenduar me dhe miku me i ngusht i jetes te bhet eshtja.Ne jemi thjesht te gjith pak ose shum viktima te jetes te fatit te botes falce.Cmund te besh vec se te presesh qe te jet era qe te ndrroj rralitetin.
    Jeta pa dashuri nuk ka kuptim por pa dhimbjen nuk ka shje.

ღ♥ aNtipatrea ♥ღ Maska e Albela
    Anėtarėsuar
    16-05-2006
    Vendndodhja
    mEs iLuzionesh te hUmbura
    Postime
    2,718
    Dielli ka humb dhe per mua

engjelli i vogel

Mirdita engjell i vogel, mos ki frik prej meje, nuk te bej asgje, ...ne fakt po por nuk do zgjas shum...mos ki frik nuk esht asgje; do te tregoj thjesht ēfar esht jeta pastaj... ti do vdesesh. hmmmm me pelqejn kto klithma, ti mund te bertasesh asnji ska per te degjuar e di ! mos me shiko kshu, nuk jam nji moster, thjesht dikush qe ka kuptuarse jeta te jep dhimbje.
    Ti ndjen dhimbjen ne kraun tend? te dhemb apo jo ?
    hmmmm esht dhimbja e jetes, esht normale. Hmmm perseri kto klithmakto lot me pelqen ti degjoj dhe shikoj, keshtu ndihem me pak vetem ne dhimbjen e zemres time.
    Shikoe ket gjak nuk esht i mrekullushem , shikoje ngjyren e tij ne lekuren tende.ate nxehtesi, ate ngjyr te mrekullushme ; nuk esht bukur ?!
    Ti ndjen jeten te largohet prej teje , ti do te vdesesh esht normale, kur kemi dhimbje duam te vdesim, un pata dhimbje , por mbi jetova , dhe ja ēfar jam tani. E di ? nuk kam qen gjithmon keshtu , me par dhe un isha nje engjell, dhe ja u shkatrova , nga kush??? Nga dashuria .... vertet kam mar shum dashuri, pse ti nuk e beson???Esht ne fakt e verteta; dashuria dhemb, ajo shkatrron jet;, si e imja si e jotja se shpejti.
    Te dua ti e di ?! dhe pse te dua do te vras, qe ti mos te jetosh me ne ket bot te eger. Engjell i vogel ti ke dhimbje?
    jam i deshperuar por ti duhet te ndjesh ate qe kam ndjer, ndaj po te tregoj .... Ti nuk do te kesh me dhimbje ?! apo jo ? Mos u ligeshto do te shkul zemren, kjo esht me e dhimbshmja, por ....ti do jesh ne paqe me pas.
    Engjell i vogel ti do bashkohesh me gjith te tjeret, mos u merzit ; sdo jesh vetem dhe pastaj te tjer do te ndjekin pas....engjell i vogel? engjell i vogel ti nuk thua me asgje??
    engjell i vogel syt e tu jan te mbyllur.....hmmmm tani fli engjell i vogel , do kujdesem un per zemren tende. Me degjon ti qe aty ku je ? Degjon ti kto rrahje? Shikoje esht akoma ne jet , por do te vdes , dhe deri ateher do ta ruaj afer meje bashk me te tjeret, asnjeher me sdo vuaj ....
    Engjell i vogel ti ke fat , asnjeher ti sdo vuash siē un vuajta dhe asnjeher ti nuk do behesh siē jam un.
    La Femme est le Chef-d'0euvre de Dieu
    sur tout quand elle a
    le Diable au corps...
    ✿⊱╮✿⊱╮ ✿⊱╮

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-10-2009
    Postime
    58
    i pergjigjem inidia perdilellin ejetes pote studiosch fjalet e urta popullore meson te gjesh dashurin dhe burin apo gruan qe te don semra te japi jeten per ty e kam provuar
    zoti te ndimoft o bukuroshe e shqiperis o romantike jam me endrat etua dakort

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •