Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 32
    ♣AbSoLuT♣ Maska e [LoTi]
    Anėtarėsuar
    25-04-2007
    Vendndodhja
    IT
    Postime
    837
    Citim Postuar mė parė nga Diesel Industry Lexo Postimin
    Jam shume kurioz te shoh ndonje foto te Altin Dardhes. Kam kerkuar ne inernet por skam gjetur gje.... di ndonjeri te ma tregoje kush ka qene?
    Emer i degjuar ky Altin dardha, por nuk quhet keshu por eshte nofka e tij, foto te ketij personi nuk ekziston ne internet, por po te pershkruaj pak per te, para 2 vjetesh kam qen ne burgun e PEQINIT tek siguria e larte, kam pasur taim me xhajen, por ne ate moment kishte takim dhe ky (altin dardha) me familjen e tije, dhe kur me tregon xhaja qe ky eshte filani u habita me te vertet, sepse nuk ishte ai ALTIN DARDHA qe i degjohej emri ne 4 anet e shqipris sepse ishte nje person i thjesht, i shkurter 1 metrosh, i dobet me sakt njeri i thjesht qe akuzohet per 60 vrasje qe mu sme besuan syt kur e pash ate dite. Kaq kisha un zoti anetar Diesel Industry.
    |- Mė Pikņj NPik Loti, Nė Fņrm Realiteti -|

i/e regjistruar Maska e zeus
    Anėtarėsuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Kėtu
    Postime
    944
    ----------------------------------------

Para dy vjetesh ndoshta ke pare ndonje fantazme te Altin Dardhes ...

----------------------------------------
    Nė botė ka 10 lloje njerėzish: ata qė kuptojnė sistemin binar, dhe ata qė nuk e kuptojnė!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-10-2006
    Postime
    241
    Citim Postuar mė parė nga [LoTi] Lexo Postimin
    Emer i degjuar ky Altin dardha, por nuk quhet keshu por eshte nofka e tij, foto te ketij personi nuk ekziston ne internet, por po te pershkruaj pak per te, para 2 vjetesh kam qen ne burgun e PEQINIT tek siguria e larte, kam pasur taim me xhajen, por ne ate moment kishte takim dhe ky (altin dardha) me familjen e tije, dhe kur me tregon xhaja qe ky eshte filani u habita me te vertet, sepse nuk ishte ai ALTIN DARDHA qe i degjohej emri ne 4 anet e shqipris sepse ishte nje person i thjesht, i shkurter 1 metrosh, i dobet me sakt njeri i thjesht qe akuzohet per 60 vrasje qe mu sme besuan syt kur e pash ate dite. Kaq kisha un zoti anetar Diesel Industry.
    Po ky? Qenka ne burg te Peqinit e se ditka njeri, as shteti se di imagjino hahahhahahah..........
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga zari : 18-06-2009 mė 18:42

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-05-2009
    Postime
    316
    Flitet se edhe shumė vrasje politike (bashkėpuntorė tė afėrt tė Ibrahim Rugovės) qė kanė ndodhur nė Kosovė gjatė dhe pas luftės, janė bėrė nga vrasės me pagesė nga Shqipėria. Kuptohet tė porositur dhe tė paguar nga qarqet stalinisto-enveriste dhe serbo-ēetnike...!? Populli thotė: mė i keq ėshtė shtisi se dorasi....

i/e regjistruar Maska e albani21
    Anėtarėsuar
    26-04-2005
    Vendndodhja
    Albania Berati Jeta Ime
    Postime
    8

Pėr: Vrasesit me pagese

O Apollyon nuk i ruhet cari njeri per altin dardhen altin dardhen e vrisnin kur te na donte cari nuk godiste atje ku sja mbante godiste te varfer altin dardha ka qen nje cer fshatar pasi i vran baban ata me mbiemer tomorri qe ti si njeh mori hakun altin dardha ishte cerri ishin te tjer qe komandonin prandaj daku qe te flasesh per beratasit duhet ti njohesh .........Pse kshu eshte kur te hapin syt te tjeret nejse mos te shkruaj se duhet nje nat e ter per ti pershkruar te gjith..ok
    Berac Me Gjith Zemer

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Citim Postuar mė parė nga albani21 Lexo Postimin
    O Apollyon nuk i ruhet cari njeri per altin dardhen altin dardhen e vrisnin kur te na donte cari nuk godiste atje ku sja mbante godiste te varfer altin dardha ka qen nje cer fshatar pasi i vran baban ata me mbiemer tomorri qe ti si njeh mori hakun altin dardha ishte cerri ishin te tjer qe komandonin prandaj daku qe te flasesh per beratasit duhet ti njohesh .........Pse kshu eshte kur te hapin syt te tjeret nejse mos te shkruaj se duhet nje nat e ter per ti pershkruar te gjith..ok
    LOL, Po ke vrisnit ju meqe Altinin se kishit ne defter ngaqe vriste te varferit?! Na llahtarise me keto qe ke shkruar!LOL
    Feelings change - memories don't.

Anėtarėsuar
    26-04-2005
    Vendndodhja
    Albania Berati Jeta Ime
    Postime
    8

Jam shume kurioz te shoh ndonje foto te Altin Dardhes. Kam kerkuar ne inernet por skam gjetur gje.... di ndonjeri te ma tregoje kush ka qene?
    Nuk ka foto te altin dardhes altin dardha ka qen nga fshati i dardhaj te tomorit pasi u trasferuan ne berat ne lagjen celepias altini nje meter njeri me nje sy pasi e goditen me shotgan dhe nuk vdiq i thoshim njeri me shtat shpirta si pune maces...ka shum gjera te tjera qe nuk shkruen ketu nejse un shikoj keta qe shkruaj qqe jan aq vari k....n qe sdin nga lidhet jeta duhet te mesosh per nje vend pastaj duhet te shkruash nejse daku do shkruaj nje artikull per te gjith cunat e beratit tek beratisot.com dhe mesoni se kush jan gjith te mirat
    Berac Me Gjith Zemer

Anėtarėsuar
    26-04-2005
    Vendndodhja
    Albania Berati Jeta Ime
    Postime
    8

vrisnim ndo nje lepur kur na kalonte rruges apo ndo nje skifter per te kaluar kohen
    Berac Me Gjith Zemer

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

E marr me mend, e marr. Po ku ja zinit priten lepurit tek ura e Gorices, lol
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mia@ : 02-07-2013 mė 18:14
    Feelings change - memories don't.

Anėtarėsuar
    26-04-2005
    Vendndodhja
    Albania Berati Jeta Ime
    Postime
    8

ku te dilte zogu skishte problem
    Berac Me Gjith Zemer

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Albtelecom
    Nga Dita nė forumin Ekonomi & biznes
    Pėrgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 08-08-2017, 12:06
  2. Dua universitet me pagesė?
    Nga Letersia 76 nė forumin Mentori akademik
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 08-02-2011, 01:28
  3. Londer-Dy vrasėsit shqiptarė me pagesė nė gjykatė
    Nga Shijaksi-London nė forumin Emigracioni
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 09-06-2009, 12:36
  4. Online me pagesė?
    Nga Apolloni31 nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 04-04-2009, 16:37
  5. Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 23-03-2009, 15:21

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •