Close
Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 54
    dolce & gabi Maska e nihilist
    Anëtarësuar
    06-10-2009
    Vendndodhja
    aty ku zbret dhia me frena dore....hahaha
    Postime
    77
    problemi eshte se njerezit sot jane bere shume te ceket ne gjykime...nje femer e shemtuar paragjykohet, shpesh diskriminohet duke mos ua dhene mundesine atyre qe te shprehin ate qe quhet ''bukuri e brendshme''. Jeta sot eshte e shpejte, ska kohe per zbulime te tilla.
    Ndersa nje femer e bukur, engjellore ose seksi gjithmone jane te ''mirepritura'' ne shume aspekte te jetes edhe pse ato mund te jene kokboshe dhe pa tru.

Duke e ditur kete; kjo ben shume femra ti kushtojne rendesi pamjes se jashtme. E shemtuara kerkon me cdo kusht te behet e bukur dhe e bukura perpiqet te behet edhe me e bukur.
    Dashuria eshte gezimi i te qenit DY, tmerri se mos mbetesh NJE, frika se mos behesh TRE....!!!!

i/e regjistruar Maska e ardis
    Anëtarësuar
    12-02-2008
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    211
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    I know so.

c'a eshte arre fucke ? Lol
    pink mendo dhe per ne qe nuk dime anglisht pasi shpesh shkruan ne anglisht

i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Citim Postuar më parë nga heimat Lexo Postimin
    lol
    osht ironike qysh femnat e bukra e lojn vetin mu retardu me qëllim
    Kur keni goje ne flisni ju robt gjysmak jo vetem nga trupi po dhe nga trute , u shoft kjo bote jarebi e mos ngelt pllemb gjys burrash si puna jote ne kembe ...

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Aq e varur eshte femra pas pamjes se saj, sa qe e konsideron si piken kryesore te e gjithe identitetit te saj personal, duke lene anash edhe vlerat e tjera qe ka.
    Pamja e jashtme eshte e rendesishme, por jo aq sa te jesh e varur pas saj.

Vlere ka pamja e brendshme,ajo kalon me vone ne vend te pare.
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e regjistruar Maska e ardis
    Anëtarësuar
    12-02-2008
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    211
    nje femer e bukur nuk mund te behet inteligjente ,ndersa nje inteligjente mund te behet e bukur,shume rendesi i jepet pamjes se jashtme ,po nuk pati brenda dhe zgjuarsine ajo per mashkullin zgjat 5 min.

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga ardis Lexo Postimin
    nje femer e bukur nuk mund te behet inteligjente ,ndersa nje inteligjente mund te behet e bukur,shume rendesi i jepet pamjes se jashtme ,po nuk pati brenda dhe zgjuarsine ajo per mashkullin zgjat 5 min.
    Ja dhe gjysem ore sa per nje bella trombatalol.nuk e thash ne shqip se tingellon si rende.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Me ca femrash shoqerohuni ju aman qe ngelet duke thene qe femra ka ose bukurine ose inteligjencen. Nuk eshte faji i femrave te bukura si jashte dhe brenda dhe inteligjente ne te njejten kohe qe nuk jua varin juve se jam e sigurte qe biseda do zgjaste me pak se 2 minuta.

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    me keto komente tregon sa i "zgjuar" je ti psh.

e di pse? me sa femra te bukura apo te zgjuara ke hasur ne jeten tende ti ? Ja ta them une pra. 0. Te tjerat shifi me .

te jesh simpatike , e bukur = paraqitshme sot qenke baraz me bosh nga brenda. wow. Na habitet. WoW. lol

wow.

pa ta marr vesh dhe une njehere c'lidhje ka paraqitja, syte e bukur psh me zgjuarsine ? pa he? Wow. LOL

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    Do doja te shtoja dhe un dicka tek ky shkrimi me lart....WoW.

Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •