Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 46
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    zürich.swiss
    Postime
    1,134
    Citim Postuar mė parė nga Anesti_55 Lexo Postimin
    Pershendetje! Kam vene re se ne forumete gjithe shqipetaret ortodokese i konsiderojne per greke ose arumun cobane.Duke qene se antaret qe sjellin kete opinjon (urrejtje), sjellin zerin e magiorances islamike shqipetare.Atehere me shkoj mendja se keto si shumice, mund dhe te kene te drejte dhe keshtu kane po aq te drejte te me urrejne.Une po u bie ne qafe kot.Pra mendja po me thote se do te kisha bere nje jete me cilesore duke ju larguar nje populli qe me urren.Pra besoj se dhe ju jeni dakord qe une dhe perse jo dhe te tjere shqipetare ortodoks te largohen per ne greqi e tju lene rehat.Pra si mund te fitohet kombesia e me vone dhe shtetesia GREKE?Kesaj nuk i thone "genocid"se genocid i thuhet asaj qe i behet muslimaneve shqipetare. Kjo besoj se mund te jete ne linje me fjalen "transferim".Por po me shkon mendja dhe me nje trem me modern "kembim"si kembim roberish lufte.Nese njihni ndonje cam ose arvanitas, qe jane shqipetare puro dhe patriote dhe qe kane deshire me jetue ne shqiperi pasi u lodhen duke ju prite ju per ti cliruar,ju lutem , jam gati te nderrohem me to duke u bazuar ne barazvleren e pasurive qe do ti lem njeri tjetrit.Faleminderit per mirekuptimin,Efkaristo poli.

Heee Jo ore burr se jemi vllezer dhe vllezrit nxinen ndonje her mes veti nuk duhesh ta marresh edhe aq per zemer ..

Por neve nga trojet jasht shqiperise duhet te na kuptoni se per 100 vite kemi vuajtur ne emer te manastireve dhe orthodoksis serbe ne emer te orthodoksise keta slavet na kan robru masakru dhune poshtersue e qka jo tjeter ..

Keshtu qe kesaij pjese te kombit i duhet edhe pakes kohe per te kuptuar se ka edhe orthodokes te cilet jane vllezer tan jan shqiptare dhe nuk kane lidhje me sllavo-serbet apo greket ..

Por edhe ju duhet te keni mirkuptime dhe te jeni edhe me aktive dhe me te afert

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    Ce do greken

Mer kanadezen apo amerikanen apliko per llotarine

Un per pak muaj e mar passaporten amerikane per vete. Pervec forumit dhe familjes time mardhenje te cfardolloj natyre me shqiptar nuk dua. Jeta ime vazhdon ktu. Femiet e mi do rriten si Amerikan.
    Per shqitparet ortodoks kam rrespekt. Jan me te civilizuar ne pergjithesi. Muslimanet shqiptare jan ata burra qe e trajtojn gruan si sherbetore, e len ne shtepi dhe per vete bredhin clubeve me femra te tjera. Meshkuj injorant te prapambetur. Kurse grat nga ana tjeter akoma me injorante qe i durrojn.

peace

Perjashtuar Maska e morrison
    Anėtarėsuar
    16-01-2007
    Vendndodhja
    Me kembe ne toke!
    Postime
    822
    Citim Postuar mė parė nga Anesti_55 Lexo Postimin
    Pershendetje! Kam vene re se ne forumete gjithe shqipetaret ortodokese i konsiderojne per greke ose arumun cobane.Duke qene se antaret qe sjellin kete opinjon (urrejtje), sjellin zerin e magiorances islamike shqipetare.Atehere me shkoj mendja se keto si shumice, mund dhe te kene te drejte dhe keshtu kane po aq te drejte te me urrejne.Une po u bie ne qafe kot.Pra mendja po me thote se do te kisha bere nje jete me cilesore duke ju larguar nje populli qe me urren.Pra besoj se dhe ju jeni dakord qe une dhe perse jo dhe te tjere shqipetare ortodoks te largohen per ne greqi e tju lene rehat.Pra si mund te fitohet kombesia e me vone dhe shtetesia GREKE?Kesaj nuk i thone "genocid"se genocid i thuhet asaj qe i behet muslimaneve shqipetare. Kjo besoj se mund te jete ne linje me fjalen "transferim".Por po me shkon mendja dhe me nje trem me modern "kembim"si kembim roberish lufte.Nese njihni ndonje cam ose arvanitas, qe jane shqipetare puro dhe patriote dhe qe kane deshire me jetue ne shqiperi pasi u lodhen duke ju prite ju per ti cliruar,ju lutem , jam gati te nderrohem me to duke u bazuar ne barazvleren e pasurive qe do ti lem njeri tjetrit.Faleminderit per mirekuptimin,Efkaristo poli.
    Nuk e paske vene re mire, konsiderohen greklepirsa ata qe shesin atdheun e tyre tek greket dhe po ashtu dhe ortodoksine shqiptare e njesojne me kishen greke. A me kupton.... leri kto sensacione se nuk do t'ia di njeri nese behet nje antishqiptar grek... nder do na besh, me mire te shporresh nga atdheu yne... tradhtar...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga morrison : 25-10-2009 mė 13:00

i/e regjistruar Maska e Daja-GONI
    Anėtarėsuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Citim Postuar mė parė nga FierAkja143 Lexo Postimin
    Ce do greken

Un per pak muaj e mar passaporten amerikane per vete. Pervec forumit dhe familjes time mardhenje te cfardolloj natyre me shqiptar nuk dua. Jeta ime vazhdon ktu. Femiet e mi do rriten si Amerikan.
    Per shqitparet ortodoks kam rrespekt. Jan me te civilizuar ne pergjithesi. Muslimanet shqiptare jan ata burra qe e trajtojn gruan si sherbetore, e len ne shtepi dhe per vete bredhin clubeve me femra te tjera. Meshkuj injorant te prapambetur. Kurse grat nga ana tjeter akoma me injorante qe i durrojn.

peace

Po pse , forum amerikan nuk ka ? Apo nuk e ke mesuar ende anglishten ?

Apo mos prite qe shqiptaret te kerkojne falje se nuk qenkan si femijet tu amerikan .

Te tillet si puna jote , bejn mire qe shkojne ne Amerike , dhe do kishin bere edhe me mire sikur mos te ishin kthyer kurre .
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Daja-GONI : 25-10-2009 mė 13:23

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Ce do greken

Muslimanet shqiptare jan ata burra qe e trajtojn gruan si sherbetore, e len ne shtepi dhe per vete bredhin clubeve me femra te tjera. Meshkuj injorant te prapambetur. Kurse grat nga ana tjeter akoma me injorante qe i durrojn.
    peace
    D.m.th ti vet nuk i perket besimit musliman se ndryshe nuk do i shkruaje keto fyerje. Jo te gjithe jane ashtu. Pyll pa derra nuk ka nga te dyja anet. Po flasim per Shqiperine dhe jo Arabine.
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    dea07

Feja e islamit si fe ka ca gjera me te cilat nuk bie dakort personalisht, por nuk eshte fe e keqe. Problemi jan muslimanet fanatike. Kurse ne shqiperi problem jan ata musliman injorant pa njohuri ne shumicen e rrasteve te cilin as nuk kan hapur ndo nje here kuranin.

Nuk dua te ofendoj besimin e as kujt. Por fakti eshte qe ne fene muslimane gruaja eshte inferiore. Duke filluar nga fakti qe ose do jen ne nje dhome tjeter ne xhami ose mbrapa fare dhe duke vazhduar me rolin e saj ne shoqeri etc. etc. etc.

i/e regjistruar Maska e saura
    Anėtarėsuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Ce do greken

peace

te ofendosh 70% e popullsise nuk eshte gjykim i drejte ,prambetje ka ne Shqiperi ,po kjo nuk eshte nga feja ,por nga funksionimi i shtetit ,kultura e nje familje ,gjendja ekonomike etj .
    Kete gje e ven re dhe ne shtetet me demokratike qe nje injorante nuk eshte i barabarte ne menyren e te jetuarit ,me nje te shkolluar .
    Dhe andej nga e ke burrin ti Firake ,dmth ketu ku jetoj une prej 10 vjetesh ,ka qe i vene dore gruas ka qe i mbajne mire dhe kane te njejten perkatesi fetare .
    Habitesha kur nje shoqa ime e punes mjeke po ndahej nga i shoqi(fshatar injorant ) dhe me tregonte turturat (i vinte dore ) e xhelozite e tij
    Per 8 marsin pronari na kishte sjelle lule dhe ēokollata kjo nuk i mori i la ne pune.
    Pse nuk i merr i thash ?
    _jo ,jo se ai eshte xheloz per doktorin me thote qe e ke dashnor ,kur ai vinte per te na pare 1 here ne vit ...
    Sa per punen e indetitetit ,edhe kjo hyn ne kulturen familjare ,njerz pa vlera te forta natyrisht qe do kene krize indetiteti ,sepse nuk i njohin rrenjet ...
    mjafton te hane te dh....,e te bejne seks.
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

Ce do greken

peace
    Sa kohe ke ne Amerike dhe cfare konsideron ti rritjen e nje femije si Amerikan?

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    e do timen, se e kam greke. Sme ka hyre ndonjehere ne pune. Po deshe ta jap

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    zürich.swiss
    Postime
    1,134
    Ce do greken

peace

Shume e lodhet/t te koke ...

E sa do merzitemi ne shqiptaret se ti do ikesh nga shqiperija njerez si puna jote bejn shume mir qe ikin por edhe me nje urate qe kurre mos te kthehen me .

Ne amerike rriten edhe psikopata edhe mutanta edhe manjaka edhe pedofila edhe lezbinka edhe homoseksualca edhe idiota edhe kriminela edhe rrugaqa etj..

Keshtu qe te jesh me e permbajtur ne kete dashuri qe tregone dhe kete eufori qe ke per ameriken se femijet mund te perfundoijn edhe ketu dikund ..

Kur te kihet parasyshe edhe shkuarja ne amerike dhe fillimi nga e pra ku qdo kushe pothuaj se perfundone ne ato lagjet e degjeneruara te zezakve per te cilet shqiptaret ne ballkan jan mbreter ne krahasime me mentalitetin jetsore qe zhvillohet atje

Te rritesh ne amerike nuk do thote se te ben te jeshe nje amerikan i holiwudit por mund te perfundoshe edhe me keqe se te jetoshe dikund ne male te shqiperise a kosoves

Diferenca e jetes ne mese te amerikes dhe shqiperise e kosoves para 20 viteve ka qene shume e madhe kurse sote notoj sote nuk eshte edhe aq e madhe ...

KOHRAT KAN NDRYSHUAR PER TE MIREN E SHQIPTARVE FAL ZOTIT POR SI DUKET DISA NJEREZ ENDE JOTOIJN ME ENDRRA DHE ME ILUZIONE E FANTAZI ...

Sido qofte ne ty te uroijm rruge te mbare dhe integrime sa me te shpeijt ne lagjen e ZEZAKVE dikund ne amerike ..
    Po zezaket te pakten per dalliime nga ty dine anglisht
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga drifilon : 25-10-2009 mė 14:13

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •