Pershendetje! Kam vene re se ne forumete gjithe shqipetaret ortodokese i konsiderojne per greke ose arumun cobane.Duke qene se antaret qe sjellin kete opinjon (urrejtje), sjellin zerin e magiorances islamike shqipetare.Atehere me shkoj mendja se keto si shumice, mund dhe te kene te drejte dhe keshtu kane po aq te drejte te me urrejne.Une po u bie ne qafe kot.Pra mendja po me thote se do te kisha bere nje jete me cilesore duke ju larguar nje populli qe me urren.Pra besoj se dhe ju jeni dakord qe une dhe perse jo dhe te tjere shqipetare ortodoks te largohen per ne greqi e tju lene rehat.Pra si mund te fitohet kombesia e me vone dhe shtetesia GREKE?Kesaj nuk i thone "genocid"se genocid i thuhet asaj qe i behet muslimaneve shqipetare. Kjo besoj se mund te jete ne linje me fjalen "transferim".Por po me shkon mendja dhe me nje trem me modern "kembim"si kembim roberish lufte.Nese njihni ndonje cam ose arvanitas, qe jane shqipetare puro dhe patriote dhe qe kane deshire me jetue ne shqiperi pasi u lodhen duke ju prite ju per ti cliruar,ju lutem , jam gati te nderrohem me to duke u bazuar ne barazvleren e pasurive qe do ti lem njeri tjetrit.Faleminderit per mirekuptimin,Efkaristo poli.
Krijoni Kontakt