Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 40
    Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    E instalova sot,pune e bukur.Windows media center shume bukur shikon televizor,shikon video,muzike,fotografi,record etj ne nje vend.Desktop screensavers shume bukur.E kane rregulluar dhe punon mire.
    TV ne windows media center.Figura,ngjyrat, fantastike.
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

E Humbur Maska e elsaa
    Anėtarėsuar
    20-02-2008
    Vendndodhja
    Back Too Homme
    Postime
    2,685
    Citim Postuar mė parė nga Bamba Lexo Postimin
    Kam nja 2 jave te pakten qe e kam shkarkuar versionin ULTIMATE dhe sot u kujtova ta instaloj dhe do te thoja qe punon shume mire (une e kam ne gjuhen Italiane).
    Grafika eshte permiresuar goxha e po ashtu dhe sistemi operativ vete eshte me i lehte dhe me pak irritues se sa Vista.
    Deri tani nuk kam patur ndonje problem, qe versionet e meparshme te jepnin direkt...besoj se kesaj here kane bere nje pune te mire.
    e ke shkarkuar nga neti ?
    Me thoni si mund ta shkarkoj edhe une se ka dy ore dhe prap
    Apo duhet ta blej patjeter?
    Burrat Udhėheqin Botėn, Ndėrsa Gratė Udhėheqin Burrat

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-10-2007
    Postime
    833
    Citim Postuar mė parė nga elsaa Lexo Postimin
    e ke shkarkuar nga neti ?
    Me thoni si mund ta shkarkoj edhe une se ka dy ore dhe prap
    Apo duhet ta blej patjeter?
    Bleje me mire, se nga interneti do te te jape probleme!

IT Professionals Maska e Sirius
    Anėtarėsuar
    13-11-2002
    Vendndodhja
    Geneve
    Postime
    582
    Windows 7 e perdori qe 8 muaj dhe krahasim me Vista lirshum munt te them se W7 nuk ka pas probleme as ne verzionet beta.

Per shkarkim merret me torrent edhe verzioni origjinal por nese keni te instaluar Evaluation copy mund ta beni update ne verzionin final por pere kete duhet ta beni Genuine me par masej shkarkoni update dhe vazhdoni.

Do ti ngarkoj Genuine qe funksionojn per windows 7 edhe ketu kam prit me teper nga Microsoft se do ta veshtirsoj piraterin por per fat te mir njejt si me Vista.

Jam tu e shkarku nje torrent ku thuhet se ka gjitha verzionet ne nje DVD dhe ne te gjitha gjuhet plus me Genuine, kam nje DVD te till me gjitha Vista-t ne 11 gjuh me Genuine me kete kurr nuk kam pas problem as me update as me Genuine.
    p.s. Keto kopje DVD all Version dhe ML behen per kompanit qe prodhojn PC dhe nga ketu nxirren permes personelit te ketyre kompanive dhe hedhen neper torrent.

Per benin me ke hutu qe paske shpenzu te holla per Software un kam pershtypjen se vetem per Hardware duhet shpenzuar.

i/e regjistruar Maska e Jupa
    Anėtarėsuar
    18-10-2009
    Postime
    43
    Citim Postuar mė parė nga benseven11 Lexo Postimin
    Windows 7-ta doli ne treg sot.versionet jane 6 te win 7 por 3 versione duken si me te mira.
    Windows 7 Home premium(windows ne kuti jeshile)
    Windows 7 Profesional(windows ne kuti blu)
    Windows 7 Ultimate(windows ne kuti te zeze)Mund te perdoret ky version nqs do te nderrosh gjuhet e windowsit,psh nga italisht ne gjermanisht,pasi kjo pako perfshin MUI pak brenda.
    Ekziston edhe version windows 7 enterprise.Nuk shitet ne dyqan por porositet nga mikrosofti dhe blehen licencat per tu perdorur ne ambjente korporatash.
    Versionet Ultimate dhe profesional kane specifika qe rralle mund te perdoren,ose mund te mos perdoren fare nga nje perdorus qe ka nje kompjuter ne shtepi.
    Keshtu qe opsioni me i mire i blerjes eshte Windows Home premium. full.Kete version e bleva sot 200$,figurat ne vazhdim.
    Cmimet.ne dyqanin e Microcenter
    Windows 7 home premium full ishte 199$
    Windows 7 profesional full 299$
    dhe
    Windows 7 ultimate OEM 174$
    Pakot e Windowsit 7 home premium,profesionali dhe ultimate kane brenda 2 disqe,1 disk eshte windowsi 32 bit dhe disku i dyte windowsi 64 bit.
    Ekzistojne edhe versione te Windows 7 Upgrade me cmime relativisht me te lira se sa versionet e plota(full)
    Mos ble versione OEM pasi keto versione nqs instalohen ne nje kompjuter,nuk mund te perdoren ne asnje kompjuter tjeter per instalim.Nqs blen kompjuter te ri dhe fut diskun win 7 oem qe e ke perdorur te kompjuteri vjeter,win 7 oem(home ose pro,cfaredo versioni te jete) do refuzoje te instalohet.Disqet window 7 OEM nuk instalojne windows ne kompjuter te dyte trete etj,por vetem ne nje kompjuter.
    Ekzistojne disqe windows 7 upgrade per te kthyer windowsin XP ose Vista ne win 7.Perseri kjo nuk rekomandohet per arsyen e thjeshte qe ne raste instalimi windowsi do e fillosh me instalimin e windowsit te vjeter(xp ose vista dhe pastaj perdoresh win 7 upgrade.Proces i merzitshem qe te ha kohe.
    Pra win7 upgrade dhe windowsi i vjeter jane te lidhur me njeri tjetrin per gjithe jeten.Do ti perdoreshte dyja per raste formatim dhe ri instalim windowsi(dy disqe.)
    Dallimet midis versioneve te windows 7 jane ne fig ne linkun ketu.
    http://www.freeimagehosting.net/imag...78a5a3275e.jpg
    Une sapo e instalova sot. Qenka nam fare

Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Aktivizo windows 7 pas instalimit.

Harrova te shtoj,pasi ke futur produkt key(serialin) ne instalim dhe perfundon instalimin,Klik ne start,klik i djathte ne my computer dhe klik properties.
    Te dritarja qe del, poshte klik ne linkun blu aktivizo windows7.
    Te dritarja tjeter ke dy opsione dhe zgjedh aktivizo online.Klik next,mikrosofti kontrollon serialin dhe nqs eshte i rregullt jep mesazhin aktivizim me sukses.Kjo te lejon perdorim pakufi dhe marrje azhurnimesh direkt nga mikrosofti pa problem.
    Cuna dhe goca==>Blejeni windows 7.Per cilesine e mire dhe bukurine ja vlen.
    Eshte kollaj ta marresh nga Warez regjistrosh dhe perdoresh,por sikur ska lezet.....

PS:Nqs produkt key(seriali) ka numer 8 dhe shkronje B te dyja keto mund te lexohen gabim.Numrat jane te vegjel te pakua plastike.
    8 ne serial eshte shume e ngjashme me B dhe B shume e ngjashme me 8-en.Shikojeni me kujdes serialin nqs ka 8 ose B ose te dyja bashke,qe mund te ngaterrohen dhe lexohen gabim.Gjithashtu edhe C-ja me G.
    Nqs fut serialin dhe merr mesazh negativ "invalid product key" te jesh i sigurte qe eshte futur gabim ndonje 8,B,C ose G.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 25-10-2009 mė 19:48
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar Maska e Snake Eyes
    Anėtarėsuar
    19-10-2009
    Postime
    155
    UN KAM WINDOWS XP SP3..
    A MUND TA INSTALOJ WINDOWS 7 ???
    thjesht duke hapur setupin dhe ndjekur udhezimet ???

Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Mund ta instalosh7-en ne nje particion te vecante bosh dhe jo ne particionin ku eshte instaluarXP-ja.Nqs s'ke particion bosh,krijon nje partiion me programin falas Easus particion master home edicion.Program i lehte dhe shume i mire.
    http://www.partition-tool.com/personal.htm
    Ndarja ne particione e hard drajverit(C-ja) ku eshte windowsi xp ne dy pjese,psh C dhe G eshte shume e thjeshte.Krijohet nje particion i ri G bosh ku me vone instalon win 7.Pasi ke bere ndarjen e particioneve dhe i ke dhene shkronjen G particionit te ri klikon poshte ne butonin apliko.Ristart kompjuterin dhe particioni i ri eshte gati,aktiv.Aty instalon 7-en.Pas instalimit te shtates ristarton kompjuterin dhe do kesh sistem dual boot.Ne boot do kesh menu me:
    Earlier version(win xp ja)
    Windows 7.
    Me butonin shigjete poshte/lart ne tastjere zgjedh ke te duash, earlier version dhe shtyp enter ne tastjere dhe futesh ne xp,ose zgjedh windows 7,shtyp enter ne tastjere dhe futesh ne win 7.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i ktyne herit Maska e Dardhan
    Anėtarėsuar
    29-10-2009
    Vendndodhja
    n'Toke t'Zotit (Dardhanii)
    Postime
    98
    Citim Postuar mė parė nga benseven11 Lexo Postimin
    Pakot e Windowsit 7 home premium,profesionali dhe ultimate kane brenda 2 disqe,1 disk eshte windowsi 32 bit dhe disku i dyte windowsi 64 bit.
    Cfar dallimi kan x32 dhe x64? Cilin duhet ta instalojme?
    Either win or die. I hope for nothing. I fear nothing. Fate has brought me here.

Lightbulb

Dikush qė ka instaluar Windows 7...

A mund tė tregoni se sa ėshtė koha e boot-imit tė Windows 7?
    Koha tė matet prej fillimit deri te hapja e njė webfaqe psh forumishqiptar.com

Nė bazė tė njė krahasimi tė bėrė nga Tuxradar.com, windows 7 del edhe mė i ngadaltė se vista. Nė krahasim me ubuntu linux ... shumė mė i ngadaltė.

Burimi: http://www.albtux.de/linux-windows
    Prof.Ukshin Hoti - Filozofia politike e ēėshtjes shqiptare

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •