INFINITY,ti se ke iden se sa e lehte eshte te vish ne CA.
Ndoshta je martuar e vogel dhe shume gjera si ke mesuar,ose je ende e mitur dhe akoma e paditur,ndaj mos perhap panik!
T/care -_^
INFINITY,ti se ke iden se sa e lehte eshte te vish ne CA.
Ndoshta je martuar e vogel dhe shume gjera si ke mesuar,ose je ende e mitur dhe akoma e paditur,ndaj mos perhap panik!
T/care -_^
Feel the pump √
Vogelush, je pak me pikolino ti, prandaj mos me trego mua te mituren.
FYI, sa kohe ke ne USA ti qe na qenke bere ekspert i ketyre puneve, ose me sakte, sa muaj ke ketu?
Boll kerkove t'u rrjepesh leket njerezve se California po vuan dhe per buken e gojes tani e jo me te tjera, dhe sa per djeni kam gjithe fisin ketu qe kane ardhur me dokumenta dhe pa dokumenta dhe jam rrahur pak me shume se ty me keto pune. Ok xhan?
Dhe sa per djeni, thjesht i dhashe nje keshille se as nuk nxjerr gje nga xhepi dhe as fus gje ne xhep nese vjen ai ketu, ndryshe nga ty.![]()
Infinit, me duket se e ka per CA - Canada ai e jo per CA-California. lol
gent001 mund te vish me vize studenti dhe te gjesh ndo nje ktu te martohesh para se te mbaroj viza.
Sido qe te jet, cfar do qe te besh as mos te vej nga mendja te vish dhe te jetosh ktu ilegalisht. Ska fare kuptim. Ne shkolle nuk vete dot, pune nuk gjen dot dhe do jetosh i fshehur gjithmon. Pa SSN (social security #) dhe drivers license je kot ktu.
Kam nja ca shoqeri bullgaresh qe kan ardh ktu me vize studenti dhe kan qendruar me vite ilegalisht. Nje nga nje po kthehen te gjith ne shtetin e tyre. Nuk ja vlen te jetosh ne nje vend ku nuk gjen dot pune. Ca te tjere jan martuar per letrat (minimum 10.000) dhe u eshte merzitur jeta. Nje tjeter u fut ne burg per disa muaj se "nusja" amerikane u merzit me te dhe vajti i tha policise qe martesa nuk ishte e vertet. Amerikanen se gjeti gje..ai ndejti nja 3 muaj ne burg me zinxhira neper kemb duke u trajtuar si kriminel.
epo une punen e kam gati ndersa per letrat nuk e di do bej cmos,une do shkoj ose ne florida ose ne toronto ne te dy vendet kam njerezit e mi qe me presin vllai dhe motra.
Per cfar pune behet fjale qe ke gati?
Sa per FL apo Toronto do te rekomandoja Toronto nqs nuk e ke problem ftotin.
pac fat.
po pate lek merr nje vize turistike per ne meksike
pronoto ndonje hotel nga comp
rri atje ne meksike kalo mire dhe ndonje dite do e kalosh kufirin
qe te arrish ate qe kerkon te gjitha keto varen nga aftesite e tua dhe jo nga fati
shendet e para
BB
As Amerike, as Kanada. Pa dokumenta je i vdekur me te gjitha kuptimet e fjales.
ABCĒDDhEĖFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gėrma)
Krijoni Kontakt