Nejse e mora si shembull po nje I afermi im keshtu e beri edhe fitoi haha
Kembet e mia sjan aq elegante lol
Gabim e ke, pse thua ti?
sepse po u martove per letra do punosh per gruan, ajo do kerkoj shtepi private, makine te mire, etj. kshuqe e fik vetin, e ne fund ti merr gruaja te gjitha ca ke.
ose ti mund te thuash jepi leke e mos jeto me te?
i di ti arsyet qe vine pas... ja po ti them une: nga gjysma e procesit per leke, ajo kerkon me teper, je i detyruar ta paguash, me vone kerkon prape me teper e kshu me rradhe,, ne fund kur ti marrish letrat nuk te duhen gje vecse me ner me thane me shiii b th.... me to, sepse i humb gjith leket per letra, kto i shof perdite me shqiptares, madje njanit i shkuan per lesh 200 mije dollar vetem per letra, sepse bleu shtepi, makin, mobilje dasem etj, ne fund te fundit njeriu per te ber lek shko ne vendet perendimore.
kshuqe te martohesh per letra merr veten ne qaf.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Peniel : 02-11-2009 mė 04:43
Po ca po thua i uruar???.Ai qenka martuar vertet.Tani po u be kontrata te dy do ti permbahen asaj.Do jetojne me qera ne nje shtepi dhe nuk tregojne ata! e mbajne sekret, se denohen te dy po u mor vesh.Ai shembulli jot me te bler shtepira e mobilje do jet martuar me te vertet boti.Jo kshu pe koti si them une.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Peniel : 02-11-2009 mė 04:44
Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)
A do ma gjejn kush nje njeri kujt ti drejtohem per viz apo bojm muhabet sa te kenaqemi?13.000 euro jan gati qe po presin per ate qe ma gjen vizen.kaloni mire
Krijoni Kontakt