Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 48
    Une po kerkoj ndonje qe din te me thote ku ta nxjerr ate te shkrete vize se plasa, kurse ju hala po diskutoni a jetohet me letra apo pa letra.Pastaj jam dakord me Padrillen qe thote po pate leke mund te blesh fabriken e letrave.Kaloni mire

i/e regjistruar Maska e darknesss
    Anėtarėsuar
    08-10-2009
    Postime
    70
    O cuno, pse lodhesh kot ?!

Mos prit te lexosh ndonje gje te hajrit ktu. Dikush qe do te te ndihmoje me te vertete, merret vesh ne mp me ty dhe jo ketu...

Keshtu qe, mos harxho kohen kot duke i kthyer pergjigje gjith dynjase.

Uroj te te realizohet deshira, e te shkosh atje ku do

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar mė parė nga gent001 Lexo Postimin
    Une i kam provuar te gjitha opsionet per te emigruar ne amerike ose kanada,e pamundur te cajsh kete rrethim qe eshte bere si ne kohe te diktatures,e vetmja menyre qe ka ngelur eshte ajo e blerjes se vizes,por edhe ajo shume veshtire te gjesh person,kam 2 vjete qe po kerkoj dhe prap se prap nuk gjej,une kam vllain ne kanada dhe motren ne amerik,ato i kane hedhur letrat per bashkim familjar por duhen 7-8 vjet minimalisht,nese di kush rrug per te ikur kundrejt pageses te me kontaktoje se e kam urgjent.Kaloni mire

Martohu me ndonje amerikane per tre vjet ose canadeze.jepi lek asaj dhe ndau pas tre vjetesh.Thoj motres ose vellait ta bej kete nder te dali ne kerkim.meqe ke lek them une.
    E dyta me vize pune.Kto jan dy menyrat qe behesh me letra.Pa letra mos ajde fare.se do behesh pishman.
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-01-2008
    Postime
    383
    Citim Postuar mė parė nga gent001 Lexo Postimin
    epo une punen e kam gati ndersa per letrat nuk e di do bej cmos,une do shkoj ose ne florida ose ne toronto ne te dy vendet kam njerezit e mi qe me presin vllai dhe motra.
    Nuk e dij kush te ka than se ke punen gati por ne Amerik punen nuk mund ta gjesh edhe qose ke vite te tera atje e ler ta besh gati nga Shqiperija.
    Mos i u beso njerzve se mendojn se nuk do ja arrish tre shko e thon e ke pune gati e gjith qka tjeter kur ata vet nuk e kan punen e sigurt.
    Amerika esht sheteti me kapitalis ne bot dhe ka konkurenc shum te madhe per te gjetur pun ben kujdes para se te marresh rugen per te shkuar ne Amerik.
    Ne Amerik po nuk punove do mbetesh jasht.
    Vetem nje keshill ishte ky shpresoj qe nuk do ta marresh keq.

Citim Postuar mė parė nga urani29 Lexo Postimin
    Nuk e dij kush te ka than se ke punen gati por ne Amerik punen nuk mund ta gjesh edhe qose ke vite te tera atje e ler ta besh gati nga Shqiperija.
    Mos i u beso njerzve se mendojn se nuk do ja arrish tre shko e thon e ke pune gati e gjith qka tjeter kur ata vet nuk e kan punen e sigurt.
    Amerika esht sheteti me kapitalis ne bot dhe ka konkurenc shum te madhe per te gjetur pun ben kujdes para se te marresh rugen per te shkuar ne Amerik.
    Ne Amerik po nuk punove do mbetesh jasht.
    Vetem nje keshill ishte ky shpresoj qe nuk do ta marresh keq.
    punen gati e kam se kam vllain dhe motren qe kan biznes te madh ku punojn per ato shum mexikan e latin,por problemin e kam se nuk po gjej menyren per te ikur atje,se ato mi kan hedhur letrat por duhet shum kohe,kurse une dua te iki sa me shpejt,bile jam gati te paguaj 13.000 euro per nje vize.kaloni mire

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-01-2008
    Postime
    383
    Po qose jan vllau e motra me biznes te madh mund te dergojn nje viz dhe pune e cila do pranohet 100% QOSE I MBUSHIN GJITHA KUSHTET.
    Mos u nis pa u siguri mir se njoh njerz qe ja kthy prap.

E kan provu por nuk ma dhan prandaj kerkoj ta blej nje vize 13.000 euro.kaloni mire

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    mund te perdoresh status si emigrant azil politik , keshtu e kan bere shum e ekan fituar . por duhet te kesh avokat te zot qe ta mbush mendjen vertete ...

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar mė parė nga Enii Lexo Postimin
    mund te perdoresh status si emigrant azil politik , keshtu e kan bere shum e ekan fituar . por duhet te kesh avokat te zot qe ta mbush mendjen vertete ...

Ne canada se di po ne Amerik jo.NUk kualifikohet me shqiperia per rezikshmeri politike.Vetem po pate bere burg vet per politik.
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    po mund ti thuash dhe qe ke ber burg ne shqiperi ... ti e di sa te korruptuar jan andej .. merr nje dokument fallco me rryfshet ne Shqiperi e jua jep , si do e vertetojne ne shqiperi rremuj e madhe lol

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •