Une po kerkoj ndonje qe din te me thote ku ta nxjerr ate te shkrete vize se plasa, kurse ju hala po diskutoni a jetohet me letra apo pa letra.Pastaj jam dakord me Padrillen qe thote po pate leke mund te blesh fabriken e letrave.Kaloni mire
Une po kerkoj ndonje qe din te me thote ku ta nxjerr ate te shkrete vize se plasa, kurse ju hala po diskutoni a jetohet me letra apo pa letra.Pastaj jam dakord me Padrillen qe thote po pate leke mund te blesh fabriken e letrave.Kaloni mire
O cuno, pse lodhesh kot ?!
Mos prit te lexosh ndonje gje te hajrit ktu. Dikush qe do te te ndihmoje me te vertete, merret vesh ne mp me ty dhe jo ketu...
Keshtu qe, mos harxho kohen kot duke i kthyer pergjigje gjith dynjase.
Uroj te te realizohet deshira, e te shkosh atje ku do![]()
Martohu me ndonje amerikane per tre vjet ose canadeze.jepi lek asaj dhe ndau pas tre vjetesh.Thoj motres ose vellait ta bej kete nder te dali ne kerkim.meqe ke lek them une.
E dyta me vize pune.Kto jan dy menyrat qe behesh me letra.Pa letra mos ajde fare.se do behesh pishman.
Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)
Nuk e dij kush te ka than se ke punen gati por ne Amerik punen nuk mund ta gjesh edhe qose ke vite te tera atje e ler ta besh gati nga Shqiperija.
Mos i u beso njerzve se mendojn se nuk do ja arrish tre shko e thon e ke pune gati e gjith qka tjeter kur ata vet nuk e kan punen e sigurt.
Amerika esht sheteti me kapitalis ne bot dhe ka konkurenc shum te madhe per te gjetur pun ben kujdes para se te marresh rugen per te shkuar ne Amerik.
Ne Amerik po nuk punove do mbetesh jasht.
Vetem nje keshill ishte ky shpresoj qe nuk do ta marresh keq.
punen gati e kam se kam vllain dhe motren qe kan biznes te madh ku punojn per ato shum mexikan e latin,por problemin e kam se nuk po gjej menyren per te ikur atje,se ato mi kan hedhur letrat por duhet shum kohe,kurse une dua te iki sa me shpejt,bile jam gati te paguaj 13.000 euro per nje vize.kaloni mire
Po qose jan vllau e motra me biznes te madh mund te dergojn nje viz dhe pune e cila do pranohet 100% QOSE I MBUSHIN GJITHA KUSHTET.
Mos u nis pa u siguri mir se njoh njerz qe ja kthy prap.
E kan provu por nuk ma dhan prandaj kerkoj ta blej nje vize 13.000 euro.kaloni mire
mund te perdoresh status si emigrant azil politik , keshtu e kan bere shum e ekan fituar . por duhet te kesh avokat te zot qe ta mbush mendjen vertete ...
po mund ti thuash dhe qe ke ber burg ne shqiperi ... ti e di sa te korruptuar jan andej .. merr nje dokument fallco me rryfshet ne Shqiperi e jua jep , si do e vertetojne ne shqiperi rremuj e madhe lol
Krijoni Kontakt