Close

Rezultati i Sondazhit: Sa Ore i Kushtoni Chatit ?

Votues
49. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • 1 Orë

4 8.16%
  • 2 Orë

5 10.20%
  • 3 Orë

3 6.12%
  • 5 Orë

5 10.20%
  • 8 Orë

2 4.08%
  • Më Shumë

8 16.33%
  • Nuk e frekuentoj fare. 0

22 44.90%
Faqja 8 prej 11 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 106
    Citim Postuar më parë nga Erlebnisse Lexo Postimin
    E keqja e chatit eshte qe humb kohe kot, por nqs do ta quaje "shtepi publike pa leke", nuk ma ha mendja se do ekzistonte akoma si profesion fitimprures prostitucioni e shfrytezimi i tij, mqs na qenka pa dogane neper chate.
    Mos harro se behet fjale per virtualitet e me njerez qe as nuk njeh e as ke per te njohur, nqs hyn thjeshte per chat; nqs hyn per miqesi, do gjesh ate qe kerkon, sepse ka plot njerez te mire qe per shkak te jeteses larg vendit apo se s'kane me se te merren, gjejne shqipetare te tjere e bisedojne per qejf. Jo cdo njeri pra, hyn ne chat, me mendjen qe shpreh ti, pervec faktit qe edhe nqs ke ate mendje s'ta var njeri, pervec humbesve...
    ateher pse shumica jane djem?pse fjalen e pare qe te thone ka te bej me sex?
    as nuk kane per tu njohur the? nje 40 % njihen nga te gjitha hanet i dashur ta garantoj une ....!

Pasioni për shkencën Maska e Erlebnisse
    Anëtarësuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Si, pse, cfare??? Garantimet i jep, kush ka fakte e di me teper. Ti, kur s'te pelqen cne?
    La vita è bella...

Si, pse, cfare??? Garantimet i jep, kush ka fakte e di me teper. Ti, kur s'te pelqen cne?
    thashe me siper hynja kur kisha @ tani nuk argjoj asnje sekond me per chat

Pasioni për shkencën Maska e Erlebnisse
    Anëtarësuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Me vjen keq, per idene qe paske... edhe se dakort jam qe chati eshte humbje kohe.
    La vita è bella...

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    pse ka dhe sex ne chat??

Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin
    pse ka dhe sex ne chat??
    lol jo jo eshte serioz chati cmendon ti shqipot jane shume serozz

Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anëtarësuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781

Angry

E keqja e chatit eshte qe humb kohe kot, por nqs do ta quaje "shtepi publike pa leke", nuk ma ha mendja se do ekzistonte akoma si profesion fitimprures prostitucioni e shfrytezimi i tij, mqs na qenka pa dogane neper chate.
    Mos harro se behet fjale per virtualitet e me njerez qe as nuk njeh e as ke per te njohur, nqs hyn thjeshte per chat; nqs hyn per miqesi, do gjesh ate qe kerkon, sepse ka plot njerez te mire qe per shkak te jeteses larg vendit apo se s'kane me se te merren, gjejne shqipetare te tjere e bisedojne per qejf. Jo cdo njeri pra, hyn ne chat, me mendjen qe shpreh ti, pervec faktit qe edhe nqs ke ate mendje s'ta var njeri, pervec humbesve...

Erlebinsse pershendetje,po une vetem shoqeri kerkoja te vras mendjen te bisedoj me njerez,mirpo aty filluan te me kerkojn msn te me propozojn s... te me shajne pfffff palidhje!!!

Citim Postuar më parë nga Sueda Lexo Postimin

Erlebinsse pershendetje,po une vetem shoqeri kerkoja te vras mendjen te bisedoj me njerez,mirpo aty filluan te me kerkojn msn te me propozojn s... te me shajne pfffff palidhje!!!
    a te lumte goja thuaja se nga mua si mer vesh lol ke te drejte ti por ....

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anëtarësuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Chatet shqiptare jane plot me njeres te rendomte.S'ja vlen te hysh!
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Ashtu si edhe shumica e sondazhit, nuk e frekuentoj fare madje më duket humbje kohe Chati

Faqja 8 prej 11 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •