O ti babahoxhe,keshtu flet edhe me xhematin ne Zvicerr.Merr parat e punetoreve shqiptar atje dhe i mashtron njerezit.Te dij qeverija Zvicrrane ke e ka mbrenda me shqelma b.theve do te perzente.
Si nuk te ndal ajo goja e flliqur...ani Hoxhe i thu vetes...pis milet !
Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !
Qeveriablu: Une keshtu flas me cdokend qe me ofendon i pari. Une nuk e ofendoj askend qe nuk me ofendon, mirepo kur dikush thote hama kkkk... Ateher une keshtu bisedoj me ate, bile nese e kam ne afersi, do t'ia kisha thyer hundet. Nese ty nuk te pelqen, mu s'me intereson.
Prapė ti me kėtė injorant, nuk jam unė qė pohoj se
dhe kur ti thua kėtė atėherė edhe duhet qė tė sjellėsh fakte historike dhe shkencore qė tė vėrtetosh pohimet e tuaja.Kur'ani eshte i vetmi liber qe historikisht dhe shkencorisht eshte vertetuar lidhshmeria e tij me PROFETIN
Dhe prapė po e pėrsėris pyetjen time:
sepse te ne edhe pse tė Islamuar kohėve tė fundit ka filluar indokrtrinimi wehab-ist se nuk po ju pėlqen ky versioni i Islamizmit qė ne kemi....Postuar mė parė nga yllbardh
Shqiptari qė derdhė gjak shqiptari nuk meriton tė quhet shqiptarė
Qka po e perzij krishtert me parajs, kur keta dy jan larg si skenderbeu prej celulari
Refet mos u gut, gjykoji gjerat racionalisht edhe mos e zgjate o Refet, pranojeni falimentimin sa ma shpejt, pranojeni se si e pershkruan Kurani parajsen, edhe satani do te turperohej nga ajo 'parajse' qe ju e quani xhenet e qe pershkruhet ne islam. Ani qumesht e vere ne xhenet, as injoranti me i madh nuk do ta bente kete kombinim. Pse bile spo thoni se ne parajse do te kete seks, droge e roken roll, bile do i kthejshit disa satanista ne fene tuaj.
Ty nuk te takon me fol se je larg nga ky far PARAJSA, apo xheneti
...po de, kan ngran molle, dhe fikun e ka mbulu me gjethe fiku....
Kur kan hyjt ne diskutim me muslimanet rreth parajsit, ata nuk e kan patur per qellim te diskutojn mbi "porblemet" e tyre, por mbi "problemet" tona.....benu pra "fair"....
Si zakonisht, nuk ka teme ne kete forum, ku ceshtje diskutimi nuk eshte ndonje pjese e fese islame. Dhe si zakonisht, nuk ka teme ne kete forum, ku diskutimi te mos jete filluar nga ndonje kelysh i vatikanit.....
flm
albanish by nature
Krijoni Kontakt