Ju Cfare jeni ne te vertet enderimtare apo realist apo dicka midis nje Enderimtari dhe nje Realisti ?
Ju Cfare jeni ne te vertet enderimtare apo realist apo dicka midis nje Enderimtari dhe nje Realisti ?
skerdigodo@hotmail.com
C'te duhet ty se cfare jemi ne![]()
Endrrat i ruaj kur t'i mbylle syte!!Ndera me sy hapur shoh dhe veproj gjera t'arsyeshme!!
Ashtu siē jam,ashtu shoh!!
Jam enderrimtar prandaj jam edhe shume realist. Une nuk e kuptoj enderrimtarin si njeri qe fantazon per gjera te pamundura, por ate qe e deshiron shume nje qellim qe sipas llogaritje me baze realitetin del se ai qellim nje dite mund te realizohet. Enderrimi eshte nje cilesi morale qe te ben nje njeri te suksesshem, ta ben punen e veshtire te duket si loje kalamajsh, shume e lehte. Megjithese vetem kjo nuk mjafton per te shkuar deri tek realizimi i qellimit. Nje realizues behesh duke pasur edhe cilesi te tjera. Vizioni psh duhet te jete i shoqeruar me endrren ndryshe ajo do te ngele vec enderr. Pa ditur ku me saktesi do te arrish, plani dhe aktivitetet qe duhen bere per te arritur, pa bere llogaritjet se cna mungon ne eksperience aftesi arsim shoqeri finance, ne nuk mund te themi se kemi nje vizion te mire. Vizioni eshte aktivitet i hemisferes se djathte te trurit i cili zhvillohet nepermjet perfytyrimit. Pa pasur nje harte te mire per te arritur ne nje qytet tjeter rruga do te na kushtoj shume pavarsisht perpjekjeve dhe shpejtesise. Do te bente qe te arrinim me shpejt ne nje vend te gabuar. Kurse vizioni si nje harte e mire na drejton vendimet tona te perditshme te jene te duhurat per te arritur sa me shpejte ku duam. Pra nuk ndahen, behuni dhe enderrimtare dhe realiste se ju bejne njerez te suksesshem, studente te mire, punetore shume te paguar, drejtor me shume pergjegjesi etj. Per te gjitha keto si enderrimi dhe vizioni kane nje rol shume kyc.
kush kerkon te di shum per tjetrin ose e ndimon ose ja ben gropen pasi ja gjen difektin
zoti ju ruajt
Dicka mixe anuar nga enderrimtare...
Nqs 40% e endrrave behen realitet, do jeni njeriu me i lumtur ne bote... Kshuqe kurre mos rreshni se enderruar![]()
Really Dude... Get A Life!!!
e kush tha qe realistet skane vizion?? pikerisht se jane realist kane vizion ...te kesh vizion jo gjithmon do te thote te enderrosh....! Te jesh realist do te thote te jesh dhe te mendosh me sy hapur...jo se ske vizion per te ardhmen
Un jom realist ne boten e endrrave![]()
* Im a Slow Walker...But i Never Walk BaCk *
Krijoni Kontakt