Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 17 prej 17
    dolce & gabi Maska e nihilist
    Anėtarėsuar
    06-10-2009
    Vendndodhja
    aty ku zbret dhia me frena dore....hahaha
    Postime
    77
    Citim Postuar mė parė nga Pogradecari Lexo Postimin

me ardhka shume keq qe qenke shqetesuar shume bile nuk do ha darke sot dhe as kafe neser ne mengjes nuk kam per te pire
    ju i bini by...s dhe fajin e kemi ne qe nuk jemi mesuar me kete fenomet upupupu
    cpo me degjijne veshet
    pederastia eshte nje krim ndaj njerezimit dhe si i tille duhet denuar
    shendet e para
    BB

o daku sa per djenine tate nuk kam ca b*** ti bie sepse jam femer....

se dyti: ne cilen kushtetute eshte e shkruar qe homoseksualizmi eshte krim ndaj njerezimit???.......meqe jemi te krimet ndaj njerezimit, a nuk quhet i tille nje diskriminim dhe urrejteje ndaj homoseksualeve???..

p.s sa per kafen dhe darken qe po ja privoke vetes, me vika shume keq...po hajt shikoji anen e mire: ben nje pastrim te gjakut!!!!!!!

shendet!!!!!!!
    Dashuria eshte gezimi i te qenit DY, tmerri se mos mbetesh NJE, frika se mos behesh TRE....!!!!

dolce & gabi Maska e nihilist
    Anėtarėsuar
    06-10-2009
    Vendndodhja
    aty ku zbret dhia me frena dore....hahaha
    Postime
    77
    Citim Postuar mė parė nga Mciri Lexo Postimin
    Mos u merzit zemra! mund te besh seks sa te duash dhe pa frike se nuk behesh dot tre.
    hahahahaha.....te jesh i bindur qe behem!!!!
    Dashuria eshte gezimi i te qenit DY, tmerri se mos mbetesh NJE, frika se mos behesh TRE....!!!!

gjithmone e me larg
    Anėtarėsuar
    22-10-2004
    Vendndodhja
    tirana
    Postime
    572
    ta shpif vetem ideja, por c'te besh; lirite e individit!
    cdo gje kalon, por sa e dhimbshme eshte ne momentin qe e perjeton

Walk a little slower... Maska e ♥ Ela ♥
    Anėtarėsuar
    11-07-2009
    Postime
    369
    Homoseksualizmi, apo homoseksualiteti LOL

Me qejfe e me preferenca. Skam asgje kundra tyre. Biles u them bravo u qofte qe eshte pse diskriminohen, ata prap vazhdojne me te tyren, jane krenar per ate qe jane dhe e jetojne jeten si cdo njeri tjeter ne bote.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-07-2009
    Postime
    88

replike

Citim Postuar mė parė nga nihilist Lexo Postimin
    hahahahaha.....te jesh i bindur qe behem!!!!
    Atehere, mos u tut. Ec perpara... Eshte lumturi te behesh tre, edhe nese nuk ke siguri per vazhdimesine. Une kam njohur femra, te cilat kane pasur kurajon te behen tre, duke e ditur mire se nuk do te martoheshin me partnerin. Te keshilloj te lexosh "Dashnorja e Ledi Chaterlay" te Lawrens.
    Me fal per repliken e pare. Te mora per ndonje gay.

i larguar Maska e bindi
    Anėtarėsuar
    17-10-2009
    Vendndodhja
    Ne bregdet
    Postime
    1,523
    Citim Postuar mė parė nga ilia spiro Lexo Postimin
    E pashe dhe une emisionin. Po c`mendim te cfaq, kur e kam cfaqur nja 4-5 here per kete ceshtje. Sot legalizohet homoseksualizmi e neser martesat me kafshe. P.sh. grua me gomar, ose burre me pele, etj....etj.

Kjo ndodh kur bota braktis Perendine

Megjithate kush ka moral nuk ka pse ta braktise moralin. Turpi i kesaj shfaqjeje do te bjere mbi klasen e politikaneve.
    Ne mos zencim mend edhe kesaj here dhe t`a braktisin kete klase politike, fajin e kemi ne vete, d.m.th. si popull.
    ēare flet keshtu ore, ē,hyne perendia ketuure vete ata qe predikojn fene ne shume raste dalin te jene homoseksual,pedofila e kushedi ē,fare,bile bile ndodh
    qe nga kejo kategori njerzish te kete edhe ne kirarkin e lart kishtare si peshkop siē ka ndodh jo ralle skandale te ketilla gjetke ne bote!
    Ne raste te ketilla, kura me e mire per kete kategori do te ishte TREDHJA

Anti Zombizem SigPunizem Maska e Duaje Siveten
    Anėtarėsuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    pedrastia, si orientim seksual ekziston edhe ne Shqiperi - ka pas ekzistuar me kohe ...

sa perqind jane ... nuk dihet ... edhe loje politike.

dihet tashme se votat e homoseksualeve do te shkojne drejt salis - ai u ka premtuar te legalizoje martesat pederaste e lezbike ...

ne kete menyre, ai do te marre edhe votat e homoseksualeve europiane - kur te hyje Shqiperia ne BE me te drejta te plota ...

si lum homoseksualet, nje e ardhme e ndritur i pret!

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •