Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 17
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-07-2009
    Postime
    88

Homoseksualizmi

Sapo hapa televizorin, pėr tė parė ndonjė nga emisionet e mbrėmjes, mė tėrhoqi vėmendjen paneli i ngritur nė njėrin prej stacioneve televizive mė prestigjioze, ku po debatohej pėr homoseksualėt nė vendin tonė. Nuk ka asgjė tė keqe tė interesohesh e tė diskutosh pėr ēfarėdo lloj pakice shoqėrore, aq mė tepėr kur ndonjė prej tyre, si homoseksualėt, nuk pėrtypen nga mentaliteti i vendit ku ata jetojnė. Kėsaj i thonė tė emanciposh mendimin shoqėror.
    I lashė debatuesit tė vazhdojnė diskutimet e tyre, me mendimin se homoseksualėt i kanė zgjidhur dhe do t’i zgjidhin vetė problemet e tyre, pėr tė shtruar nė kėtė forum disa pyetje qė mė lindėn njera pas tjetrės.
    Pyetja e parė qė mė vjen ndėrmend ėshtė: Sa pėrqind tė popullsisė pėrbėjnė homoseksualėt nė vendin tonė?
    Askush nuk jep ndonjė shifėr, ashtu sikurse nuk jepet asnjė shifėr pėr numrin e familjeve qė marrin ushqime me lista nėpėr minimarketet e lagjeve.
    Atėhere homoseksualėt janė problem pėr vendin tonė apo kėto tema hapen thjesht, si zhurmuesat e dikurshėm ndaj televizioneve tė huaja, pėr tė mos parė varfėrinė e tejskajshme tė njė shtrese tė shoqėrisė, pėr tė mos parė ndotjen e ambientit nga gjithė makinat karakatina tė sjella nga tė katėr anėt e botės, pėr tė mos diskutuar pėr ndotjen e ambientit nga zhurmat e diskove, pėr tė mos parė ndotjen e ujit tė Bovillės qė pi 80% e banorėve tė Tiranės, pėr tė mos parė korrupsionin e ulur kėmbėkryq qė nga administrata e lartė deri tek portieri i spitalit mė tė vogėl, etj, etj,... ???
    Mė duket se ka kaluar koha kur “ne hanim bar, pėr tė mos shkelur parimet” apo mė gėnjen mėndja? Homoseksualizmi ėshtė ideologjia bashkėkohore?...
    Ju ftoj tė shfaqni mendimin tuaj.

Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anėtarėsuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet nė Bllog
    1
    E pashe dhe une emisionin. Po c`mendim te cfaq, kur e kam cfaqur nja 4-5 here per kete ceshtje. Sot legalizohet homoseksualizmi e neser martesat me kafshe. P.sh. grua me gomar, ose burre me pele, etj....etj.

Kjo ndodh kur bota braktis Perendine

Megjithate kush ka moral nuk ka pse ta braktise moralin. Turpi i kesaj shfaqjeje do te bjere mbi klasen e politikaneve.
    Ne mos zencim mend edhe kesaj here dhe t`a braktisin kete klase politike, fajin e kemi ne vete, d.m.th. si popull.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ilia spiro : 08-10-2009 mė 17:33
    Duaje te afermin tend si veten

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-07-2009
    Postime
    88

replike

Kjo klase politike, te cilen ti e qorton zoti Ilia, eshte produkt i atij Janullatosit qe e ke aq per zemer dhe po nuk u shpor ai nga Shqiperia, ky vend nuk ka per te bere prokopi.

dolce & gabi Maska e nihilist
    Anėtarėsuar
    06-10-2009
    Vendndodhja
    aty ku zbret dhia me frena dore....hahaha
    Postime
    77
    une nuk kam asgje kunder homoseksualizmit!!!

eshte e vertet se per shqiperine eshte ende dicka e re dhe le te themi eshte ende nje tabu duke pasur parasysh mentaliteti eshte shume i fort dhe paragjykues.
    une nuk jam kunder homoseksualizmit sepse cdo kush ka te drejten te kerkoje kenaqesite seksuale ashtu sic i deshiron. Persa kohe nje homoseksual nuk cenon interesin e askujt, eshte nje individ si cdo njeri, atehere per mua nuk ka asnje problem.
    Ajo qe mme shqeteson dhe qe nuk jam dakort eshte se ne shqiperi, shoqeria nuk eshte mesuar ende me kete fenomen. Duhet zbutur mentalieteti njeher dhe pastaj te thyhen tabute. Ketu akoma ka paragjykime per femrat e jo me per homoseksualet.

Si mund te legalizosh homoseksualizmin (mgjth jam dakort per kete) kur akoma kronikat e zeza mbushen me lajme sesi vriten homoseksualet neper tirane???
    Eshte shume e ndjeshme atmosfera e percmimit ndaj ketij grupi shoqeror....

Qeveria, me kete ligj, nuk ka bere gje tjeter vetem ka ndezur me keq gjakun e shqipetarit ndaj ketij fenomeni....por si gjithmone: e rendesishme eshte ta kemi mire me europen....
    Ndryshimi i shoqerise fillon nga themelet....ne thjesht mund te ''mburremi'' me nje ndryshim siperfaqesor qe tenton ta na beje me ''europiane''....

ndersa persa i perket shifrave, kurre nuk mund ta kemi nje te sakte: jan shume te pakte ata qe mund te ''vetedeklarohen'' si homoseksuale...

p.s: ndoshta mund te kem dalur pak nga tema, por desha thjesht te dergoj nje mendim timin ne lidhje me kete ceshtje...
    Dashuria eshte gezimi i te qenit DY, tmerri se mos mbetesh NJE, frika se mos behesh TRE....!!!!

......................... Maska e Pogradecari
    Anėtarėsuar
    15-10-2002
    Vendndodhja
    a
    Postime
    540
    Citim Postuar mė parė nga nihilist Lexo Postimin

Ajo qe mme shqeteson dhe qe nuk jam dakort eshte se ne shqiperi, shoqeria nuk eshte mesuar ende me kete fenomen. Duhet zbutur mentalieteti njeher dhe pastaj te thyhen tabute.
    Ndryshimi i shoqerise fillon nga themelet....ne thjesht mund te ''mburremi'' me nje ndryshim siperfaqesor qe tenton ta na beje me ''europiane''....

p.s: ndoshta mund te kem dalur pak nga tema, por desha thjesht te dergoj nje mendim timin ne lidhje me kete ceshtje...

me ardhka shume keq qe qenke shqetesuar shume bile nuk do ha darke sot dhe as kafe neser ne mengjes nuk kam per te pire
    ju i bini by...s dhe fajin e kemi ne qe nuk jemi mesuar me kete fenomet upupupu
    cpo me degjijne veshet
    pederastia eshte nje krim ndaj njerezimit dhe si i tille duhet denuar
    shendet e para
    BB

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    ku ka ndonje video ta shohim kete emision
    flos ku ke humbur
    JO SEKS PARA MARTESE

Citim Postuar mė parė nga ilia spiro Lexo Postimin
    E pashe dhe une emisionin. Po c`mendim te cfaq, kur e kam cfaqur nja 4-5 here per kete ceshtje. Sot legalizohet homoseksualizmi e neser martesat me kafshe. P.sh. grua me gomar, ose burre me pele, etj....etj.

Kjo ndodh kur bota braktis Perendine

Megjithate kush ka moral nuk ka pse ta braktise moralin. Turpi i kesaj shfaqjeje do te bjere mbi klasen e politikaneve.
    Ne mos zencim mend edhe kesaj here dhe t`a braktisin kete klase politike, fajin e kemi ne vete, d.m.th. si popull.
    Pse duhet qe dhe ne kete nen-forum te fusesh fene, apo dhe kur te duhet te shkosh ne WC ja mbush mendjen vetes se do Zoti apo Janullatosi qe te shkosh?!

Sa per temen, jam e sigurt qe anetari "tvsh" do ju pergjigjet ketyre pyetjeve me se miri, prandaj mos e vrisni mendjen.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-07-2009
    Postime
    88
    Citim Postuar mė parė nga nihilist Lexo Postimin
    une nuk kam asgje kunder homoseksualizmit!!!

eshte e vertet se per shqiperine eshte ende dicka e re dhe le te themi eshte ende nje tabu duke pasur parasysh mentaliteti eshte shume i fort dhe paragjykues.
    une nuk jam kunder homoseksualizmit sepse cdo kush ka te drejten te kerkoje kenaqesite seksuale ashtu sic i deshiron. Persa kohe nje homoseksual nuk cenon interesin e askujt, eshte nje individ si cdo njeri, atehere per mua nuk ka asnje problem.
    Ajo qe mme shqeteson dhe qe nuk jam dakort eshte se ne shqiperi, shoqeria nuk eshte mesuar ende me kete fenomen. Duhet zbutur mentalieteti njeher dhe pastaj te thyhen tabute. Ketu akoma ka paragjykime per femrat e jo me per homoseksualet.

Si mund te legalizosh homoseksualizmin (mgjth jam dakort per kete) kur akoma kronikat e zeza mbushen me lajme sesi vriten homoseksualet neper tirane???

Qeveria, me kete ligj, nuk ka bere gje tjeter vetem ka ndezur me keq gjakun e shqipetarit ndaj ketij fenomeni....por si gjithmone: e rendesishme eshte ta kemi mire me europen....

ndersa persa i perket shifrave, kurre nuk mund ta kemi nje te sakte: jan shume te pakte ata qe mund te ''vetedeklarohen'' si homoseksuale...

Mos u merzit zemra! mund te besh seks sa te duash dhe pa frike se nuk behesh dot tre.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-03-2008
    Postime
    38
    ej, o cuna po ta ndjeni vertete qe keni nevoje me shku me meshkuj, jepi drejtim...bjerini b...s sa te doni dhe mos e cani koken ca mendon shoqnia, sepse kur ju nuk keni turp per vepren qe beni, ca po ju hun ne pune opinioni publik...befshi qejf cuna....shkoni dhe falenderoni dhe ate ****** qe kemi ne krye te qeverise qe po ju miraton ligjin dhe jeni qe jeni mesojani dhe atij zanatin se do i pelqeje, me nigjoni mu...

p.s. si kane ik lobt per lesh kshu mor...pupupu, se marr vesh...

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    05-06-2009
    Postime
    782
    Zoti ka shkatrruar popujt te tille qe linin grat per ti marr burrat !

Kjo do te ishte nje arme auto-shkatėrruese per Shqiperin, armė tė cilen i gjithe rajoni e ka refuzuar !

Homoseksualizmi nga Pedofilizmi nuk ka asnje ndryshim, qe te dy kan ndjenja per seksin e njejt dhe keta njerez o le ti pushkatojn o le ti ndihmojn me nga nje psikolog FETAR e jo dic tjeter !

Ne s'jemi popull pederast ! Larg neve !

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •