Postuar mė parė nga Linda5 Shum larg prej ktu ku jam ēfar kafe pini???? turke :d praktikon ndonje sport
La Femme est le Chef-d'0euvre de Dieu sur tout quand elle a le Diable au corps... ✿⊱╮✿⊱╮ ✿⊱╮
Postuar mė parė nga Albela turke :d praktikon ndonje sport Me perpara .....PO ,kurse tani ...JO Po ju mereni me ndonje sport???
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Postuar mė parė nga Linda5 Me perpara .....PO ,kurse tani ...JO Po ju mereni me ndonje sport??? palester thjesht fitnes dhe pishin kush esht sporti juaj i preferuar
te them te gjitha ngapak. merreni me ndonje art?
Postuar mė parė nga Midja te them te gjitha ngapak. merreni me ndonje art? jam mar po kam heq dor nga piktura :S ju me cfar mereni
Postuar mė parė nga Albela jam mar po kam heq dor nga piktura :S ju me cfar mereni un jam gjeometer sa lek e ke nje piktur ?
Bot Intrigash
Postuar mė parė nga ANTONIO1 un jam gjeometer sa lek e ke nje piktur ? shiten me ankand ta mban xhepi ty gjometer i cilit nivel je ti
Postuar mė parė nga ANTONIO1 un jam gjeometer sa lek e ke nje piktur ? ca ke projektu noj gjo
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta... ---voudou.. ---
nji gjoks pule lol ku ishe sot
JO SEKS PARA MARTESE
Postuar mė parė nga Albela shiten me ankand ta mban xhepi ty gjometer i cilit nivel je ti i larti kuptohet a ma ben nje piktur falas ?:P
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt