Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 27
    i/e regjistruar Maska e busavata
    Anėtarėsuar
    22-10-2008
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    4,023
    Citim Postuar mė parė nga SERAFIM DILO Lexo Postimin
    "Heme roketar i keq,nuk ri dot pa shkruar ne keto tema."
    "Mos ngul kembe kot;Dee-pat,jane me te mire".Nuk tradhetohet atdheu!.
    haa haa ,
    Serafim , une mendimin tim se kush me pelqen ma shum nuk po e jap njehere ..
    po mundohem ti jap vetemse disa informata te ktyre dy Rock grupeve Gjigante

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Citim Postuar mė parė nga busavata Lexo Postimin
    haa haa ,
    Serafim , une mendimin tim se kush me pelqen ma shum nuk po e jap njehere ..:)
    po mundohem ti jap vetemse disa informata te ktyre dy Rock grupeve Gjigante
    "Vallaj ta hoqa miqesin,me thon nai fjal kunder Deep-ave.Po ta mbajti jepe mendimin tat!"Do futesh ne sherr me gjysmen e shqiptarve....hahaaaa.

Anėtarėsuar
    22-10-2008
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    4,023
    Citim Postuar mė parė nga SERAFIM DILO Lexo Postimin
    "Vallaj ta hoqa miqesin,me thon nai fjal kunder Deep-ave.Po ta mbajti jepe mendimin tat!"Do futesh ne sherr me gjysmen e shqiptarve....hahaaaa.
    jo , Serafim une gjithmon kam qen me Deep-at , tek qyeti im ku jam rrit edhe shkollue
    mos me pas nje pllak LP apo ndonje kasetė te Deep Purple nuk te kan llogarit si Rocker ..
    kurse kur u ngjitsha lart ne fshatin tim malor , atje vetemse Black Sabbath

Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    jo , Serafim une gjithmon kam qen me Deep-at , tek qyeti im ku jam rrit edhe shkollue
    mos me pas nje pllak LP apo ndonje kasetė te Deep Purple nuk te kan llogarit si Rocker ..
    kurse kur u ngjitsha lart ne fshatin tim malor , atje vetemse Black Sabbath :D
    Hahaaaaaaaaaaaaaaa
    "Ti duhet te ndjekesh ata tek shkolla ne qytet,qe paskan qen patriot,jo ata lart nga fshati,ata paskan qen tradhatar"
    Pa kaseten e Parpéllave si mund te ishe roketar?...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-03-2006
    Postime
    141
    Un edhe shoqria ma me endje e kemi degjuar Deep purple,por edhe blak sabati nuk ka mbet anash pa u ndegju .Deep purple ka qen makineri gjigante muzikore.Tash mvaret edhe prej shijes se njeriut,por esht e vertet po flas per Shqiptaret,aiqe e ka dasht melosin popullor shqip i ka pranu ma leht edhe deep purple,rainbou,pink floyd etj,ndersa fanatiket e rockut qe nuk e kan dashtur melosin shqiptar kan preferu ma teper kto grupet e rangut black sabath etj.
    Perndryshe Purple kan me dhjetra hite,ndersa sabat njihet me nje "Paranoid".E sipas mendimit tim pas bashkimit nga pausa 10 vjeqare deep purple dalin me albumin mė tė mir teknikisht " Perfect Strangers "

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    04-07-2010
    Postime
    227
    Nuk kam ditur se ne shqiperi ndegjohet kjo lloj muzike, e di qe tradicionalisht jane ndegjuar kenge me qifteli OJ SHQIPERI OJ NENA IME dhe ENVER HOXHA OO BURRI DHEUT

por se edhe kjo muzike tybee ,jeni modernizuar

Anėtarėsuar
    22-10-2008
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    4,023
    Citim Postuar mė parė nga Muhamer Lexo Postimin
    Nuk kam ditur se ne shqiperi ndegjohet kjo lloj muzike, e di qe tradicionalisht jane ndegjuar kenge me qifteli OJ SHQIPERI OJ NENA IME dhe ENVER HOXHA OO BURRI DHEUT

por se edhe kjo muzike tybee ,jeni modernizuar
    E , nuk asht faji se nuk e ke dit , faji asht se je i ri edhe nuk ke dal shumė , mu shetit e me kontaktu me njerz.... po sa te jeton , gjithmon shkon tu mesue diqka te re ..

Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Citim Postuar mė parė nga Muhamer Lexo Postimin

por se edhe kjo muzike tybee :) ,jeni modernizuar :)
    Hahaaaaa.
    Me qifteli,po qiftelit i kishim me korent!.
    (Kenga ishte:Enver Hoxha tungjatjeta,sa kto male e sa kto shkrepa.....
    Ishte modernizim i detyruar;o do degjoje qiftelin e posdravin,o do degjoje Deep-at.....

Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    E , nuk asht faji se nuk e ke dit , faji asht se je i ri edhe nuk ke dal shumė , mu shetit e me kontaktu me njerz.... po sa te jeton , gjithmon shkon tu mesue diqka te re ..:)
    Mirmroma roketar i keq.Roketar rebel.

Anėtarėsuar
    22-10-2008
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    4,023
    mirmrama Serafim
    me siguri se te kujtohet ( siq e permendi ma lart Shefqeti ) ribashkimin e Deep Purple ne vitin 1984 edhe albumin Perfect Strangers

http://mp3passion.net/uploads/posts/...ngersfront.jpg

kur nga grupet shumė te mdhaja ne ate kohė ( edhe sot )perseri bashkohen Ritchie Blackmore edhe Roger Glover nga Rainbow, Ian Gillan nga Black Sabbath, Jon Lord prej Whitesnake edhe Ian Paice nga Gary Moore's backing band edhe e riformojn perseri formacionin e dyt Mark II te Deep Purple

Serafim kjo asht pershendetje per Ty edhe Trestenik-un

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •