Angelina02
drague
EdiR
Infinity
Pink
Darius
Apolloyn
Linda5
Saura
xhuxhumaku
SaS
Era
Perla
Di_Ana
Endless
Dito
GostivariUsa
DeuS
Bombona
xfiles
milanistjael
elsaa
Brari
Drite
Astrit Kosturi
xhamia
e panjohura
Arkia
Rapsoul
Dea_07
Nga personat e listes:
Angelina02
drague
EdiR
Darius
Apolloyn
Era
Di_Ana
DeuS
Bombona
xfiles
Astrit Kosturi
Rapsoul
Dea_07
si ata qe i njoh me mire, qe i kam lexuar me shpesh.
Por ka edhe nje mori tjere jashte listes, p.sh. ky siper meje, Zarathustra, Alibaba (s'eshte me ketu), Albo, Jarigas, Anesti55, Zeu_s, Messia4ever, Aulona, Iliaspiros, Shigjeta, Rina 87, Testimi, Toni007, si dhe tjere qe nuk me kujtohen.
Sepse nga te gjithe keta siper kam bindjen se mund te mesosh shume, edhe atehere kur je kundershtar ne bisedat e tyre.
*
Mendjemadhesia eshte KRENARIA e njerezve te dobet!
Toni007 ate e kam thene une me pare qe me 30 mundesi qe te jep sondazhi eshte e pamundur ti perfshish tere anetaret aktiv te forumit. Duhet te shtohen mundesite ne sondazhe.
Do me pelqente te mbyllej fare ky sondazh , se shume personave u kane ngelur qejfi dhe pse jo marrin inate te kota me mua personalisht. Fituesii kesaj liste eshte ai/ajo qe ka marre me shume vota. Ne rastin konkret Infinity.
Nese dikush mendon se mund te beje nje ndarje me te drejte le te urdheroje e te hap nje sondazh, por kini kujdes; nuk merret parasysh vetem sa njohuri ka anetari ne fjale, por dhe si e prezanton veten gjithesecili nga ne ketu. Duhet te kete dhe cilesi te tjera. Sa i komunikueshem, i respektueshem, e tolerant eshte me bashkebiseduesin, cilesi qe disa i neglizhojne.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mia@ : 27-09-2009 mė 10:01
Feelings change - memories don't.
pasi nuk eshte zogu dukagjinas po ja jap voten Bombones
Kurrė mos thuaj kurrė.
Do ishte mire qe anetaret qe kane me pak se tre muaj ne forum te mos votonin, sic eshte dhe rregulli te konkursi i fotografise.
Feelings change - memories don't.
Krijoni Kontakt