Close

Rezultati i Sondazhit: Anetari me i mire per ju

Votues
89. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Angelina02

0 0%
  • drague

1 1.12%
  • EdiR

1 1.12%
  • Infinity

5 5.62%
  • Pink

4 4.49%
  • Darius

4 4.49%
  • Apolloyn

4 4.49%
  • Linda5

3 3.37%
  • Saura

3 3.37%
  • xhuxhumaku

9 10.11%
  • SaS

0 0%
  • Era

3 3.37%
  • Perla

1 1.12%
  • Di_Ana

7 7.87%
  • Endless

2 2.25%
  • Dito

0 0%
  • GostivariUsa

1 1.12%
  • DeuS

1 1.12%
  • Bombona

14 15.73%
  • xfiles

4 4.49%
  • milanistjael

1 1.12%
  • elsaa

1 1.12%
  • Brari

4 4.49%
  • Drite

6 6.74%
  • Astrit Kosturi

1 1.12%
  • xhamia

2 2.25%
  • e panjohura

1 1.12%
  • Arkia

0 0%
  • Rapsoul

0 0%
  • Dea_07

6 6.74%
Faqja 7 prej 17 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 168
    i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga iktuus Lexo Postimin

Ke bere nje sondazh qe i perket forumit jam mese dakord por ti ne kete sondazh nuk po perfaqson njerzit qe meritojn te jene aty por thjesht me ke te hahet muhabeti pra eshte inkomplet sondazhi. Nuk ka te bej fare me pelqimin tim por me vlersimin e njerzve qe meritojn, kjo nuk tregon se cfare me pelqen mua apo cfare te pelqen ty tregon seriozitetin e temes
    Te kuptoj Iktuus, por nuk eshte aq e lehte. U bazova dhe ne faktin sa te pelqyer jane keta anetare nga anetaret e tjere.
    Shikoje Darius apo ndonje tjeter qe kane dhene shume kontribut ne forum, dhe sa vota kane marre? Jam e sigurt se nuk do arrinin te merrnin shume vota anyway.
    Anetaret me shume votojne sipas simpative, shoqerive virtuale qe kane krijuar, keshtu qe eshte e kote te presesh nje votim te drejte.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mia@ : 26-09-2009 mė 15:14
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Dea shume emra qe ke vene aty e mertiojn sondazhin por jo te gjithe. prandaj kur behet nje sondazh behet per nga merita kete dua te them une. Kush ka kontribuar. Une p.sh nuk meritoj te jem ose isha ne sondazh qe keshtu mund ti thuash shoqes tende "pink"te jete e qete. Gjerat nisen per nga rendesia sepse sondazhi yt nuk eshte dicka personale por eshte nje teme qe duhet trajtuar dhe po trajtohet. Une jam i mendimit qe temat kur hapen mos te paraqisin personin qe i hap por identitetin e vet temes. Ti ke shtuar emrin tend aty jam dakord te isha edhe une ate do beja po cfare kontributi ke dhene ti pse mendon se je e votuar.Ky eshte thelbi. Ti i ke renditur njerzit per nga numri i postimeve jo per nga rendesia dhe personaliteti qe kane keta njerez. Nuk e di nese kupton.
    Ke bere nje sondazh qe i perket forumit jam mese dakord por ti ne kete sondazh nuk po perfaqson njerzit qe meritojn te jene aty por thjesht me ke te hahet muhabeti pra eshte inkomplet sondazhi. Nuk ka te bej fare me pelqimin tim por me vlersimin e njerzve qe meritojn, kjo nuk tregon se cfare me pelqen mua apo cfare te pelqen ty tregon seriozitetin e temes
    problemi eshte se kur flitet per te zgjedhur kandidatet eshte ēeshtje totalisht subjektive. mos e merrni kaq seriozisht kete sondazh, nuk eshte as i pari as i fundit.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    E pse duhet bėrė kaq e madhe kur e gjitha ėshtė njė dėshirė e jotja pėr tė hapur njė temė - sondazh dhe tė nxjerrėsh ato emra qė ti mendon se janė mė tė mirėt apo qė ke pasur kontakte sė tepėrmi? Asgjė nuk ėshtė zyrtare gjithēka ėshtė bėrė pėr qejfin e saj dhe nuk ka pse tė marri kėto nuanca. Nuk ka pse tė ketė hatėrmbetje nga askush qė nuk e shikon emrin. Pra shumė zhurmė pėr asgjė i thon kėsaj.

.................... Maska e iktuus
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    1,261
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    problemi eshte se kur flitet per te zgjedhur kandidatet eshte ēeshtje totalisht subjektive. mos e merrni kaq seriozisht kete sondazh, nuk eshte as i pari as i fundit.
    me fal per injorancen por kete fjalen "totalisht subjektive" spo e kuptoj x files kot ske kete nick ti te jesh anonim edhe mendimit i ke vene proxy ti e ke bo te pakuptueshem
    Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket

i/e regjistruar Maska e Eve
    Anėtarėsuar
    20-06-2002
    Vendndodhja
    albania
    Postime
    1,150
    se di ....shumica aty si njoh, kjo per shkak se s'para aktivizohem shume

por mire do jen te tere lol
    Lost time is never found again.
    -Benjamin Franklin-

Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    me ne fund votova dhe une.
    voten time ja dhashe pinqut , meqe e njoh prej kohesh si forumiste te nje forumi tjater .

keto femrat e tjera mduken cik si cacka prandaj svotova per ato.
    smund te votoj per meshkuj im sorry

maraklije Maska e bombona
    Anėtarėsuar
    09-02-2009
    Vendndodhja
    ne shkoder,ne shtepin time
    Postime
    4,714
    he qa bohet ketu a po votojn njerzia apo jo??????????
    meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    me fal per injorancen por kete fjalen "totalisht subjektive" spo e kuptoj x files kot ske kete nick ti te jesh anonim edhe mendimit i ke vene proxy ti e ke bo te pakuptueshem
    subjektive do te thote qe nuk eshte objektive.
    nuk di si ta shpjegoj ndryshe, per me teper hap fjalorin.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    subjektive do te thote qe nuk eshte objektive.
    nuk di si ta shpjegoj ndryshe, per me teper hap fjalorin.
    Ja se po tė ndihmojė unė xfiles nė plotėsimin e fjalės subjektive pėr ti dhėn njė definicion tė plotė: Qė ndodh pėr shkak tė njė a tė disa njerėzve tė veēantė dhe qė nuk vjen nga shkaqe madhore e nga rrethana tė domosdoshme; Pengesa subjektive. Vonesė (mosrealizim) pėr shkaqe (arsye) subjektive.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-06-2009
    Postime
    224
    Citim Postuar mė parė nga bombona Lexo Postimin
    he qa bohet ketu a po votojn njerzia apo jo??????????
    he bombon une votova per ty __________________je me e mira po tung_______heneu

Faqja 7 prej 17 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •