Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 14

Tema: Me qan zemra

i/e regjistruar Maska e KokeKatrori
    Anėtarėsuar
    18-06-2009
    Vendndodhja
    perballe Malit
    Postime
    237

Me qan zemra

"Alo, si je ti ? Edhe ne mire jemi. Mos u bej merak po nuk na kape neser ne telefon se do vemi ... ka ndodhur ..."
    Por Bota sndalet ... - Mallkuar qofte ... - Puna duhet bere ...

"Alo, morra vesh ..." - Dhe nuk je atje, nuk qan dot prane njerezve te tu si me pare ... Nuk gjen dot mbeshtetje te nje fytyre e njohur dhe e dashur qe te merr ne krahe dhe te merr nje pjese te dhembjes ... Bota asnjehere nuk ndalet ... Mallkuar qofte ... Edhe neser punohet, pasneser e keshtu pafundesisht ...

Ma fal qe nuk isha aty, ma fal qe nuk munda te te tregoj lotet e mi, ma fal kete zgjedhje qeni qe kam bere ...

Merre me vete nje cope te shpirtit tim, eshte pjesa Jote, ma kthe kur te takohemi nje dite, ma kthe nese ma fal mallkimin qe une mbaj mbi supe ...

Lamtumire, nga i Mallkuari Mergimtar

i/e regjistruar Maska e KokeKatrori
    Anėtarėsuar
    18-06-2009
    Vendndodhja
    perballe Malit
    Postime
    237
    Ju lutem Moderatoreve, per respekt, te mos i modifikojne keto rreshta dhe ti lejojne ato.

Ju lutem Bashkeatdhetareve te ketij Forumi te mos ma komentojne kete moment dobesie.

Kjo eshte cka una paskam zgjedhur - Ky eshte Mergimi

Faleminderit

maraklije Maska e bombona
    Anėtarėsuar
    09-02-2009
    Vendndodhja
    ne shkoder,ne shtepin time
    Postime
    4,714
    urime per temem vedhaqko..........ke kapur nje tem qe e debulon tamam shqiperin e diteve te sotem.....
    urime
    meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Citim Postuar mė parė nga KokeKatrori Lexo Postimin
    Ju lutem Moderatoreve, per respekt, te mos i modifikojne keto rreshta dhe ti lejojne ato.

Ju lutem Bashkeatdhetareve te ketij Forumi te mos ma komentojne kete moment dobesie.

Kjo eshte cka una paskam zgjedhur - Ky eshte Mergimi

Faleminderit

Ne momente si ky i yti, mund te ndodhet cdo njeri qe jeton ne mergim.
    Nuk eshte moment dobesie,por jane momente njerzore.
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Pasioni pėr shkencėn Maska e Erlebnisse
    Anėtarėsuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    S'eshte dobesi, por ndodhin fatkeqesisht gjera qe nuk i presim e per arsye se jemi larg, se kushtet ketu te vejne limite, etj, nuk arrijme te bejme ate qe per normat e traditat tona duhet bere.

Para 4 vjetesh vdiq tezja ime e mami nuk pati mundesi te shkoje... Si u shprehe ti me lart, ashtu ndihej edhe ajo e me e keqja eshte se njerezit e fjalet nuk kane te mbaruar, pikerisht sepse nuk shkove e te thone "je pa shpirt... ", kur vetem ne (bijte e saj) e dime se sa qante dita-dites e sa i mungonte. Ishte e vetmja qe fliste me ore te tera e per cdo gje ne telefon. Ishte e vetmja nga njerezit e saj qe nuk harronte nje here ditelindjet tona e na donte me gjithe shpirt. Por mundesite ato ishin. Asnje ama nuk e harron qe ajo s'i shkoi e perhere ia kujtojne sa here qe shkon atje.

Keshilla ime, nqs te ka ndodhur dicka kaq e rende e nqs gjen nje fije mundesie, me mire shko e mos e mbaj peng (kuptohet nqs je me dokumenta e nuk ke probleme serioze ketu)...
    Sado qe themi nuk rroj per Boten, prape mes saj jemi e duam apo nuk duam po asaj i pershtatemi.
    La vita č bella...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-08-2006
    Postime
    68
    Citim Postuar mė parė nga KokeKatrori Lexo Postimin
    "Alo, si je ti ? Edhe ne mire jemi. Mos u bej merak po nuk na kape neser ne telefon se do vemi ... ka ndodhur ..."
    Por Bota sndalet ... - Mallkuar qofte ... - Puna duhet bere ...

"Alo, morra vesh ..." - Dhe nuk je atje, nuk qan dot prane njerezve te tu si me pare ... Nuk gjen dot mbeshtetje te nje fytyre e njohur dhe e dashur qe te merr ne krahe dhe te merr nje pjese te dhembjes ... Bota asnjehere nuk ndalet ... Mallkuar qofte ... Edhe neser punohet, pasneser e keshtu pafundesisht ...

Ma fal qe nuk isha aty, ma fal qe nuk munda te te tregoj lotet e mi, ma fal kete zgjedhje qeni qe kam bere ...

Merre me vete nje cope te shpirtit tim, eshte pjesa Jote, ma kthe kur te takohemi nje dite, ma kthe nese ma fal mallkimin qe une mbaj mbi supe ...

Lamtumire, nga i Mallkuari Mergimtar
    Nje realitet i hidhur dhe i pashmangshem per kedo, por per me teper per ne shqiptaret! Vetem kur i mendoj keto fjale qe mund ti degjoj sot, neser apo pasneser, me dridhet mishi, si mund te durosh pa pare per here te fundit njeriun qe ke dashur dhe si nuk ke mundesi ti besh nderin e fundit e ti hedhesh nje dore dhe....
    Eshte teper e veshtire, thone qe njeriu eshte i forte dhe duron, thone qe guri plas dhe njeriu jo..
    Ndoshta jemi vetem ne shqiptaret keshtu, ndoshta, te pakten ky eshte mendimi im, pasi kam pare te huajet dhe i kalojne shume kollaj, te pakten keshtu duken...

_-_ Maska e Shtegtarja
    Anėtarėsuar
    02-10-2005
    Vendndodhja
    Tek ura e zallit!
    Postime
    745
    Me qan zemra...per varferin tek njerezit...
    Inteligjences Zoti i ka vėnė kufi kurse idiotesisė jo.

Konrad Adenauer

Citim Postuar mė parė nga Manekenja Lexo Postimin
    Me qan zemra...per varferin tek njerezit...
    Shume drejt Manekenja!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-06-2009
    Postime
    224
    po Mergimi eshte gjeja me e rende peer ne dhe gjeja mee gabuar qe kemi bere,me mall per te gjithe me mall per at toke ku kemi lindur edhe pse e hidhur por e embel mall mall_________________

.................... Maska e iktuus
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    1,261
    Si per cudi... bie shi gjithmon kur njeriu eshte i pushtuar nga dhimbja. Mos vall bota shpirterore ne ate cast i krijon vet momentet melankolike ose mos vall vet dhimbja na lejon te thithin ajrin e lagesht.
    Me qan zemra! E pse mos te me qaj. Pikat e lotit qe me rreshqasin ne faqe i ndjej kur me prekin buzet, aty ndjej shijen e hidhur te dhimbjes time.
    Kam shijuar dhimbjen time kur me eshte keputur nje cop e shpirtit tim, kur syt me jane erresuar dhe zeri me eshte mekur. Kam te drejt te fantazoj aty ku mund te iludohem fatkeqsisht jam koshient pčr kete edhe pse me pelqen. Te pakten per nje cast dua te harroj zerin e cjerrt qe me therret nga brenda, ze i cili eshte dhimbja ime. Si mund te mos qaj une edhe zemra ime..........
    Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •