Close
Faqja 42 prej 51 FillimFillim ... 324041424344 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 411 deri 420 prej 508
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Vendndodhja
    DTs
    Postime
    400
    Citim Postuar mė parė nga EkOnOmIsTi Lexo Postimin
    NA i shpifet me keto tema sna dalin gazetat me keto lajme ordinere po duhet ti lexojm dhe ne forume
    Kur ulesh per te pire kafen, hidhe nga dora Sportin Shqiptar ose Sporti Express se te gjitha lajmet gjenden qe ne oret e para te mengjesit ketu. Po dicka, mos pi kafe po makiato te bej reaksion dhe ti nxjerresh te gjitha te keqijat

P.s Per mua eshte me i mire Pedro, 16 gola ne total. Nuk i thon pak per nje debutues, dhe fitoren e fundit prej tije e moren

Juventini Maska e EkOnOmIsTi
    Anėtarėsuar
    22-05-2005
    Vendndodhja
    Pse Do Vish Dhe Ti ?
    Postime
    2,406
    Citim Postuar mė parė nga Cold Fusion™ Lexo Postimin
    Kur ulesh per te pire kafen, hidhe nga dora Sportin Shqiptar ose Sporti Express se te gjitha lajmet gjenden qe ne oret e para te mengjesit ketu. Po dicka, mos pi kafe po makiato te bej reaksion dhe ti nxjerresh te gjitha te keqijat

P.s Per mua eshte me i mire Pedro, 16 gola ne total. Nuk i thon pak per nje debutues, dhe fitoren e fundit prej tije e moren
    Ne fakt i kam len keto qe the ti qekur vendosa te lija cigaren po thjesht me duken shume tema kote.

Sjan tema per ne forum ideja eshte te hapim nje teme te lindur nga ideja jone jo nga gazetat spanjolle
    S |< R /\ p /\ |_ |
    Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Vendndodhja
    DTs
    Postime
    400
    Citim Postuar mė parė nga EkOnOmIsTi Lexo Postimin
    Ne fakt i kam len keto qe the ti qekur vendosa te lija cigaren po thjesht me duken shume tema kote.

Sjan tema per ne forum ideja eshte te hapim nje teme te lindur nga ideja jone jo nga gazetat spanjolle
    Hardcopy, copy - paste. Jane bere te gjithe analist futbolli duke cituar shkrimet e gazetareve. Une kam shume me pak se trecereku qe marrin pjese ketu ne forum, ne lidhje me te paren e ndeshjeve. E shikoj si dicka neveritese te sjell gjera te kopjuara, me mire them dy gjera qe i di vete dhe tre gjera ja fuse kote dhe me korrigjojn sesa merr e hidh.

P.s Si e le cigaren more aman, shume veta kam degjuar qe me thon lash cigaren. Ndonje metode te thjesht dhe jo shume te veshtire ke!

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anėtarėsuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    mua me duket me i mire Eto nje njiance e vogel ma i mire se Ibrahimovici

i/e regjistruar Maska e [MaRiO]
    Anėtarėsuar
    29-01-2008
    Vendndodhja
    Ne Zemren e Asaj Qe Dua :)
    Postime
    1,127
    Ibra esht pordhac nuk esht futbollist
    Kur e ke kėmbėn jashtė gremines ėshtė e lehtė tė japėsh kėshilla

◄█ Lionel Messi █► Maska e AIRON^BOY
    Anėtarėsuar
    13-12-2002
    Vendndodhja
    ♥ Camp Nou ♥
    Postime
    2,012
    Citim Postuar mė parė nga The.ReaL Lexo Postimin
    Flitet per gola , mirpo edhe te permend se Eto ka qenė asistues shume i mirė kur ka qenė ne dyshe me MESSI - HENRY , Ibra ka veti te keqe se mendo vetem per vete.
    Ti e pe ne ndeshjen me Realin si shenon Ibra

Shif Eto'on si po luan tek Interi dhe si po luan Ibra tek Barca.
    Ibra ben nje pune te madhe aty, pasi eshte lojtar qe mban shume mbrojtes rreth vets, dhe del Pedro e ben gola.... Se na e keni bere ket Pedron sikur ca eshte... Thjesht i del goli pasi mbrojtesat e len te lire, as nuk e markojne fare.

Me Gijonin humbi nja dy raste qe dhe nje lojtar ordienr i bente, nga 5 metra larg nga porta i vrau tifozet dhe laraskat, tjetri. as 1 meter e nxori jashte.... Pastaj mos haroni sa topa humbet Pedro gjate lojes ?!!!!

Ibra eshte lojtari i duhur per Barcelonen, eshte i forte ne lojen ne ajer, jep asis dhe shte lojtar qe luan me topin, krijon hapesira per ekipin ne zone.
    ◄█ Barcelona e MADHE █►

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Vendndodhja
    DTs
    Postime
    400
    Citim Postuar mė parė nga AIRON^BOY Lexo Postimin
    Ti e pe ne ndeshjen me Realin si shenon Ibra

Shif Eto'on si po luan tek Interi dhe si po luan Ibra tek Barca.
    Ibra ben nje pune te madhe aty, pasi eshte lojtar qe mban shume mbrojtes rreth vets, dhe del Pedro e ben gola.... Se na e keni bere ket Pedron sikur ca eshte... Thjesht i del goli pasi mbrojtesat e len te lire, as nuk e markojne fare.

Me Gijonin humbi nja dy raste qe dhe nje lojtar ordienr i bente, nga 5 metra larg nga porta i vrau tifozet dhe laraskat, tjetri. as 1 meter e nxori jashte.... Pastaj mos haroni sa topa humbet Pedro gjate lojes ?!!!!

Ibra eshte lojtari i duhur per Barcelonen, eshte i forte ne lojen ne ajer, jep asis dhe shte lojtar qe luan me topin, krijon hapesira per ekipin ne zone.
    Airon nje pyetje kam per ty, nuk eshte tendecioze apo ne forme sarkazme sic kam shkruar deri tani. Nuk mund te shaje cilesit e nje lojtari si Ibra, nese do e beja nje gje te till do fillonin dhe do qeshnin, pasi e ka treguar nga: Ajax, Juve, Inter dhe sefundmi tek Barcelona.

Perse mendohet ne qershor ta largojn Ibren nga Barca. Jane disa fjale te thena nga Krojfi, nje lojtar qe mendon per veten dhe jo per ekipin nuk eshte i denje te luaj tek ne. Qe kur ka ardhur Ibra tek Barcelona ka pasur probleme dhe ne stervitje, mos respektim orari, daljet gjate oreve te nates. Keto steorotipe lojtaresh nuk mund te mbajne veshure fanellen e nje ekipi si Barcelona.

P.s Mund te ma spjegosh nje gje te till, gjithmon nese ke deshire ta citosh. Nuk eshte komenti im personal, po i Krojfit qe mesa kam degjuar ka nje pozicion te rendesishem ne klubin Bask.

Shaqiri #11 Maska e The.ReaL
    Anėtarėsuar
    01-06-2006
    Vendndodhja
    Corleone....
    Postime
    2,707
    Barcelona nuk eshte klub bask po katalunas , bask eshte A.Bilbao.
    SPECIAL ONE

RAUL # 7

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Vendndodhja
    DTs
    Postime
    400
    Citim Postuar mė parė nga The.ReaL Lexo Postimin
    Barcelona nuk eshte klub bask po katalunas , bask eshte A.Bilbao.
    Kerkoje ndjese pasi e perktheva, me saktesi nuk e di eshte Bask apo jo. Kush ka me shume informacion mund ta serviri.

18 scudetti Maska e Gjinokastra
    Anėtarėsuar
    29-08-2009
    Postime
    1,159

[QUOTE =puroshkodran;2654864]Roma del kampion[ /QUOTE]

Faqja 42 prej 51 FillimFillim ... 324041424344 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •