Po lene more Celticun e Tiranen.
Se keta qe kan ber ket list nuk jan njerz qe han bar apo ju doni te dilni me te menqur se ata??
La filosofķa del Real Madrid es tener a los mejores del mundo
Une mund te jem larg futbollit por kete sport e njoh deri diku mire dhe per mendimin tim shkolle futbolli jane ato skuadra qe nga skuadrat e tyre te rinjve nxjerrin lojtare qe dominojne kampionatet e tyre dhe kupen e kampioneve sic ishin Ajax e Bayerni ne vitet 70, Ajax e Milan ne vitet 90 dhe Barcelona e diteve te sotme dhe jo Juventusi qe ka fituar per here te pare kupen e kampioneve kur skuadrat e tjera ishin ngopur me trofe te fituar. Une nuk e kuptoj pse nje skuader si Boca Juniors me 23 kampionate dhe 17 tituj internacionale (bashke me Milanin eshte skuadra me fituese ne arenen nderkombetare) nuk ben pjese ne kete liste? Po Manchesteri e meriton vendin pas Interit sipas teje? Ka 1 kupe kampionesh e 1 kampionat me shume se Interi.....
Shikoni deshtaka se kush eshte me i mire, se leni nam me ato fjale boshe, aiii
Lidhjet e faqeve personale mund ti vendosni tek profili juaj por jo nė firmė. Stafi i forumit!
Sipas kriteret qe ka sjelle puroshkodran behet fjale per ndeshjet e kupave te Evropes. Une nuk e kuptoj perse fusni dhe kampionatet brenda?
Welt Meister 2014
beni krahasime me te gjitha kampionatet, por ne vende te para te europes disa ekipe njihen.
Real Madrid Barcelone, Manchester United Liverpool, JUVENTUS Milan
te tjere qe dominojne ne bote nuk ka them.
REAL - JUVENTUS ne Bernabeu kam deshire te madhe e do shkoj ta shoh, kush mundet mund te organizohemi. Juli Milano
Krijoni Kontakt