A ta bejme nje takim ne antaret e Forumit Shqiptar ?

Tema: A ta bejme nje takim ne antaret e Forumit Shqiptar ?

1. Maska e Bardhi

Bardhi said:

A ta bejme nje takim ne antaret e Forumit Shqiptar ?

Sa e mire do ishte qe dikush nga ketu ne Forumin Shqiptar, te merrte ndoj iniciativ dhe te na organizonte nje takim, dikund ne Tirane apo Prishtine. Do e benim nje ndeje te pa harruar dhe do kemi per qka te rrijme dhe bisedojme. Kemi shume biseda bashke dhe do te qeshnim pa mas. Sa kujtime nga me te ndryshmet kemi ketu. Ndoshta nje dite moderatoret do na bejne nje feste te tille. Nga Gjakova do vije duke kenduar deri atje gjate gjithe rruges, tash edhe shpejte neper Kalimash.
    Miq a jeni per kete takim, te bisedojme se nga bisedat ndoshta na del edhe menyra se si mund ta bejme kete deshire realitet.
    Shendet per te gjithe ju.
    ====================
    JU NJE HAP - PUNA DY...
  2. Maska e Dar_di

Dar_di said:
    Ide mjaft e qelluar Bardhi, une jam i gatshem.
    "Fet` e besėtė t`i kemi, po tė ndarė tė mos jemi." Naim Frashėri
  3. Maska e ylli_pr

ylli_pr said:
    Fillimisht ju pergezoj per temen, dhe sigurisht qe jam per kete. Me te vertete do jete diqka e pa harrueshme. Dhe per organizimin do te kontribonim te gjithe ne ate qe kemi me shume talent.
  4. Maska e ardis

ardis said:
    mire e ke po me kaq anetare qe ka forumi ,do duhet te sheshi Skenderbej
  5. Maska e zogu kosovar

zogu kosovar said:
    Citim Postuar mė parė nga Bardhi Lexo Postimin
    Sa e mire do ishte qe dikush nga ketu ne Forumin Shqiptar, te merrte ndoj iniciativ dhe te na organizonte nje takim, dikund ne Tirane apo Prishtine. Do e benim nje ndeje te pa harruar dhe do kemi per qka te rrijme dhe bisedojme. Kemi shume biseda bashke dhe do te qeshnim pa mas. Sa kujtime nga me te ndryshmet kemi ketu. Ndoshta nje dite moderatoret do na bejne nje feste te tille. Nga Gjakova do vije duke kenduar deri atje gjate gjithe rruges, tash edhe shpejte neper Kalimash.
    Miq a jeni per kete takim, te bisedojme se nga bisedat ndoshta na del edhe menyra se si mund ta bejme kete deshire realitet.
    ====================
    JU NJE HAP - PUNA DY...
    Nuk e ke keq valla une jam me ty
    Kurrė mos thuaj kurrė.
  6. Maska e unejsa

unejsa said:
    ====================
    JU NJE HAP - PUNA DY...
    mir e ke ti lol por ta dish se me disa antar ka per te plas sherr i madhe per kete te jesh i sigurte
    Ti pra lartesoje Zotin tend duke falenderuar dhe kerko nga Ai falje.
  7. Maska e *suada*

*suada* said:
    ====================
    JU NJE HAP - PUNA DY...
    Po ato qe jane shume larg ?

Unaza sipas gishtit,dashura sipas shpirtit.
  8. Maska e bl3nd

bl3nd said:
    Citim Postuar mė parė nga unejsa Lexo Postimin
    mir e ke ti lol por ta dish se me disa antar ka per te plas sherr i madhe per kete te jesh i sigurte
    Ata qe po shiten trima virtual,thjesht jan frikacak dhe kan deshire te luajn TE FORTIN ne forum...se ne jete reale jan ZERO. Nuk besoj qe do "perplaset" ndo kush, mirepo kurr si dihet

Sa i perket...
    Un jam i gatshem,e marr Xhamien,edhe vijm ne Shqiperi
  9. Maska e EkOnOmIsTi

EkOnOmIsTi said:
    Ca smendojn te papunet

Ne spo na del koha me bo sh*rr*e*n ju doni me bo takime
    S |< R /\ p /\ |_ |
    Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
  10. goldian said:
    he pra do takohemi
    JO SEKS PARA MARTESE