Postuar mė parė nga
Aikido
Ore qėnke interesant ti, si paska pasur plera Spanja nė 1998 - 2002? I mban mend kėto emra: Ivįn Helguera, Carles Puyol, Rubén Baraja, Albert Luque, David Albelda, Gaizka Mendieta, Joaquķn, Andoni Zubizarreta, Albert Ferrer, Abelardo, Fernando Hierro, Fernando Morientes, Alfonso, Santiago Cańizares, Ivįn Campo, Carlos Aguilera, Albert Celades, Joseba Etxeberria, Guillermo Amor, Miguel Įngel Nadal, Luis Enrique, Josep Guardiola, Txiki Begiristain (32 vjeē po ishte akoma top form). Si tė duken kėto emra ty zotėri, ku mbaheshin ekipe si Valencia, Barcelona, Real Madrid, Espanyol, Ath. Bilbao, Celta Vigo qė bėnin ligjin nė Europ? Po ti nuk ke lidhje fare me kampionatin Spanjoll dhe je me ndonjė Brazil tifoz na lėrė neve qė jemi tifoza qė foshnjė me Spanjėn dhe e kemi ndjekur.
P.s Mė falni se gabova mė parė nė UCL ėshtė Raul dhe nė Europ nė tė gjitha kompeticionet ėshtė Inzaghi.
Duhet tė njohėsh emrat e futbollistėve Spanjoll pa tė kakarisėsh, je i vogėl do ritesh dhe ti, po duhet tė jesh tifoz Spanjoll ti njohėsh.
Krijoni Kontakt