Aman ajo ėshtė "BARCELONA" jo Real Madrid.
Nuk kam kohė tė tepėrt tė ri gjith ditėn nė forum, kur mė vjen rendi futem.
S'jam regjistruar dje nė forum, madje Barcelona edhe kur ėshtė kualifikuar nė finale tė CH-L, edhe kur ka fituar ndeshje tė rėndėsishme nuk kam pas mundėsi dhe s'jam fut nė forum, e mo po humbi t'ja bėjmė hallall. Po vėrtet kam haruar se kur kemi humbur ndeshjen e fundit lol, e m'ban mend ti kur ka humb Barcelona pėr sė fundi herė?
Pastaj se humbėt ju tani skemi faj ne lol, tifozėllėku pėr atė punė ėshtė. Njėherė tė ngacmojnė, pastaj i ngacmon ti e kshu. (Aman ju tifozėt e kallēukut njė fitore me ZURICH & TENERIFE, direkt u hodhėt pėrpjetė nė forum Reali, Reali, Realiiiiiiiii nuk n'dalet do fitojmė CH-L dhe kampionatin lol). Ronaldo, Ronaldo. Kaka, Kaka. Benzema, Benzema, Alonso, Alonso... ku leshin ishin me Sevillėn(prostitutka nuk ishe pėr atė nuk fitut hahaha :P) qė e patėn 'testin e parė' me njė s'kuadėr pak mė tė fortė! Nuk e gjejshin topin nė stadium, ua fshehen lojtarėt e Sevillės.
Njė gjė tė jesh i sigurtė, se po tė kishe fituar Real Madrid 5 trofe pėr njė sezon dhe tė priste trofeun e gjashtė me radhė, ju tifozėt e Realit nuk do u duroheshit nė forum, do na futshit gėrdinė. (Pale sa vite me radhė do e pėrmendshit lol, se keni mbet vetėm me 'historinė e tė kaluarės). Paramendo po tė fitoni kėtė sezon 'TRIPLETE' apapapapa kush do jua mbylle tė shkrehtėn '...' pika pika! :d
A tė dhimbet shumė prostitutka Kristina? :d
Uhhh sa keq mė vjen.Kaq keq paskeni mbet qė tu nxjerin nga 'balta' Metzelder dhe Guti(shoqja e prostitutkės) ? lol
P.S
Shifni mos na merni ftyrėn edhe me Valladolidin. :P
Krijoni Kontakt