Close
Faqja 912 prej 1135 FillimFillim ... 4128128629029109119129139149229621012 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 9,111 deri 9,120 prej 11341
    i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anėtarėsuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Un ta shpjegova teorine se cka dmth shkurt manej ti praktikoje se ti me duket pyete per teizmin e un ta dhash sqarimin ne teori (qfar kuptimi ka)

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    30-06-2009
    Vendndodhja
    webcam or email ne tek tvsh21@yahoo.com
    Postime
    825
    Citim Postuar mė parė nga SERAFIM DILO Lexo Postimin
    Me duket,se Europa nuk pranon me kristjanizimin,si mund te kete frike nga myslimanizmi.
    ofendimi i asnje feje pervec asaj myslymane nuk quhet krim ndaj njerezimit para dy muajsh e miratuan ne OKB me deshiren e propozuar nga europianet ky ligj.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    30-06-2009
    Vendndodhja
    webcam or email ne tek tvsh21@yahoo.com
    Postime
    825
    e degjuat videon? me siguri skeni pasur aspak deshire ta shikonit.

Į Я † ι $ † Maska e Homer
    Anėtarėsuar
    18-12-2008
    Vendndodhja
    Nιρρση
    Postime
    2,287
    Citim Postuar mė parė nga Testim Lexo Postimin
    Heeej o Homer a je nė vete ti? A ke pa kosovarė najherė?

Ti ēfarė gjuhe flet? Ēfarė krahine je ti? Ēa po tė doket ty vetja ma shqiptar se dikush tjetėr?

Ēa ki ti shqiptare pėrveē kėsaj gjuhe letrare qė e ke mėsu nė shkollė (edhe kjo ka plot orientalizma)??????

Ani IDIOTĖSI tė tipit: Lista e gjatė, ndėrkohė qė nuk ėshtė lista askund.
    Ti shoku nuk je dakord me at qe kam pa me syt e mi sepse e di ma mir se un?

Po ta baj listen ma posht:

Citim Postuar mė parė nga xhamia Lexo Postimin
    E kur smundesh mi imagjinu se paku mos fol hiq .

E qfare kem te perbashket ne me turqt??? Gjuhen ??? Dukjen ???? Kulturen ????

E qfare kem te perbashket me shqiptaret ne ??? Gjuhen ?? Dukjen ??? Apo Kulturen ?????

Bej llogarit vet .
    O Tespie, un fola per ata qe kam njoht ne Europe jo per ata qe banojne ne Kosove ..
    Nuk e mora vesh kyt krahasim apo pytjen tane ? Shqiptaret me turqit te duken sikur nuk kan ndryshim ( gjuh-dukje-kultur ) apo e kurnderta ?!

Kur dola ne Europe per nje koh te gjate aty ku rrija kam njoht vetem kosovar ngaqe e vetjam familje nga Shqipria ishim ne ( un ). Me turq m'ka ra me punu shum kshuqe i njoh aq sa njoh dhe kosovaret. Te perbashktat qe kam gjet ndermjet turqve dhe turqve, nga pervoja ime personale (3-4 familje kosovare):

- Para se te hy ne shpin e ketyre kosovareve u dote me lan kepucet ne oborr (turqit isoj)
    - Futem brenda dhe shoh qe kishin ca divane pertok, as divan nuk mund te ēuhet sepse ishe me shum pertok se i ulur ne divan siē ulen gjith njerezit e civilizum sot (turqit isoj)
    - Tapetin/Qilimin gjith bota e civilizume e mba pertok, kosovaret e varnin ne mur (turqit isoj)
    - Ēajin e pin orar e pa orar si me qene uj (turqit isoj)
    - Burrat (kosovar) delnin ne qytet me tespie ne dor (turqit isoj)

A do ma prova ? Neve te shqipris kto gjana na bajne shum ēudi, ndoshta ju anej nga Kosova jeni msu me kto fenomene
    D'Oh!

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga Homer Lexo Postimin
    Ti shoku nuk je dakord me at qe kam pa me syt e mi sepse e di ma mir se un?

Po ta baj listen ma posht:

O Tespie, un fola per ata qe kam njoht ne Europe jo per ata qe banojne ne Kosove ..
    Nuk e mora vesh kyt krahasim apo pytjen tane ? Shqiptaret me turqit te duken sikur nuk kan ndryshim ( gjuh-dukje-kultur ) apo e kurnderta ?!

Kur dola ne Europe per nje koh te gjate aty ku rrija kam njoht vetem kosovar ngaqe e vetjam familje nga Shqipria ishim ne ( un ). Me turq m'ka ra me punu shum kshuqe i njoh aq sa njoh dhe kosovaret. Te perbashktat qe kam gjet ndermjet turqve dhe turqve, nga pervoja ime personale (3-4 familje kosovare):

- Para se te hy ne shpin e ketyre kosovareve u dote me lan kepucet ne oborr (turqit isoj)
    - Futem brenda dhe shoh qe kishin ca divane pertok, as divan nuk mund te ēuhet sepse ishe me shum pertok se i ulur ne divan siē ulen gjith njerezit e civilizum sot (turqit isoj)
    - Tapetin/Qilimin gjith bota e civilizume e mba pertok, kosovaret e varnin ne mur (turqit isoj)
    - Ēajin e pin orar e pa orar si me qene uj (turqit isoj)
    - Burrat (kosovar) delnin ne qytet me tespie ne dor (turqit isoj)

A do ma prova ? Neve te shqipris kto gjana na bajne shum ēudi, ndoshta ju anej nga Kosova jeni msu me kto fenomene

O hajde rren hajde , mundesishte me gjet naj prove foto ose inqizim per gjithe keto rrena .

Keto ne Kosove nuk mbahen e jo me jashte . Ne Kosove qe ka ende mbetje te para luftes ke mujt me than qe ka , edhe pse ketu jane "civilizu" dhe shum gjera nuk behen , e ti thua qe kosovaret jashte i bejne keto gjera. Keto 1 fmis 5 vjeqar me ja than ste beson e jo me dikujt tjeter .

Anėtarėsuar
    18-12-2008
    Vendndodhja
    Nιρρση
    Postime
    2,287
    O hajde rren hajde , mundesishte me gjet naj prove foto ose inqizim per gjithe keto rrena .
    Mos me detyro me t'sha ... si m'thu qe jan rrena kur i kam pa me syt e mi ?

e ti thua qe kosovaret jashte i bejne keto gjera.
    Kta fshataret e turqis kishin nga 3-4 vjet ne France, perpara kishin banu ne zvicer dhe gjermani nje koh te gjate

Keto 1 fmis 5 vjeqar me ja than ste beson e jo me dikujt tjeter .
    Ti krahaso veten me nje 5 vjeēar ?!
    D'Oh!

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga Homer Lexo Postimin
    Mos me detyro me t'sha ... si m'thu qe jan rrena kur i kam pa me syt e mi ?

Kta fshataret e turqis kishin nga 3-4 vjet ne France, perpara kishin banu ne zvicer dhe gjermani nje koh te gjate

Ti krahaso veten me nje 5 vjeēar ?!
    O ti mundesh me than qka te dush po sa jan te verteta se ????

Tasht a turq a shqiptar ???? Ti hajde 1 ver nKosove edhe shif si jan ata qe jan jashte Kosoves ????

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    kanagjeci asht shembull perfekt i zakoneve turke

plus caja qe pihet prej mgjesit deri ne mramje pa pushim
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    22-12-2008
    Postime
    661
    po he mer burra mos u merzitni shum,se kur evropa te perfundoj ne grop ne do e ndihmojme qe ta mbulojme me dhe sa me shpejte qe mos vuaj shum

Anėtarėsuar
    18-12-2008
    Vendndodhja
    Nιρρση
    Postime
    2,287
    Citim Postuar mė parė nga paridi26 Lexo Postimin
    po he mer burra mos u merzitni shum,se kur evropa te perfundoj ne grop ne do e ndihmojme qe ta mbulojme me dhe sa me shpejte qe mos vuaj shum
    Vazhdo ti se dhe pak ne europjanet do nxjerrim nje sport te ri: "Hedhje mjekre"
    D'Oh!

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •