Ēfare gabimi kam ba un ?! Un po te sjelli kontraditat dhe absurditetet qe gjinden ne Kuran kshuqe gabime ka abetaria e arabve jo un
E kam ba copy/past ashtu si e kam gjet. Pastaj ashtu si e kerko Mohamedi, i bie te jet obligim taksa/shperblimi.
Me pelqe dhe ky ajeti ku Allahu ... oops m'fal Mohamed manipulatori lun karten e frikes, po nuk pagujt e dini vet ēa ju ndodh ...
47. 38. Ja, ju jeni ata qė ftoheni pėr tė dhėnė nė rrugėn e All-llahut ,
e dikush prej jush bėn koprraci, e kush bėn koprraci, ai bėn kundėr vetės, All-llahu ska nevojė, e ju jeni tė varfėr . Po nėse ju i ktheni shpinėn,
Ai do tju zėvendesojė me njė popull tjetėr, qė nuk do tė jetė si ju.
Kush e vendosi kyt taksen, Muhamedi ? Apo zeri qe i "peshperiti" Muhamedit, Allahu ? Po taksen qe i takon Allahut kush e merr ?
Taksa qe i shko Allahut llogjikisht i shko Mohamedit, prap taks tjeter Mohamedit dhe te afermeve te tij pastaj vje taksa per te "tjeret" kur mos te mbesin gja ...
Ēa mashtrusi ky Mohamedi ... normal kur ka gjet budallenj si arabt ...
Me pak fjal nuk na dhe nej pergjigje dhe pse u mundove, por vetem po na merr per arab/budallenj duke na tregu qe ne at koh kur eshte shkrujt Kurani taksa dhe shperblimi nuk paskan qen e njejta gje 
Krijoni Kontakt